Gurbette olup çalışan anneler okul sorununu nasıl çözdünüz özellikle öğle arasını

Ya ben anlamıyorum neden öğle arası veliler okula alınıyor bu da yeni mi çıktı eskiden böyle değildi bu sene birinci sınıfa gitti oğlum çok sıkıntı çektik bu yüzden. Beslenme koyduk yeri geldi para verdik kendi kendine her işini görüp yemeğini yiyebilen oğlum bile zorluk çekti arada gidip yokladık ama sürekli okulda olamadık çok sıkıntılıydı

İlçelerde de uygularlar inşallah böyle saçma uygulama görmedim hem güvenlik zafiyeti hem çocukların büyümesine fırsat verilmiyor hem de eşitsizlik doğuruyor insanların işi gücü yok hobi olarak her gün okula gidiyorlar

Ben de oğlumu bundan 4 yıl önce aynı sebeple özel okula yazdırmıştım ve aldığım en doğru kararlardan biri de bu oldu kafam rahat huzurla gönderdim diğer türlü olsaydı her allahın günü bunu dert ederdim.Ama sizi uyarayım eger özele yollayacaksanız bir an evvel kaydını yaptırın.Biz son dakka anca karar alıp yazdırnmıştık ve 4 yıl boyunca en yüksek ücreti veren aile olduk bunu özellikle yazayım dedim.

kizim 2. sinifta busene 1. sinifta da bu yilda yanina beslenmesini koyuyoruz ogle arasi olunca herkes sinifinda acip beslenmesini yiyor kalan vakitlerinde de bahcede , sinifta oyun oynuyorlar, cok itici ogle arasinda okula cocuguna yemek yedirmeye gelen buyukler ( ozel bir durum yoksa tabi)
sabah servisine biniyor, cikisinda da binip geliyor. suyu biterse veya kraker gibi bisey almak isterse cuzdaninda 2.3 lira si vardir.
bu kadar stres yapmanizi gerektirecek bir durum yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…