Seçeneklerinin arasında neden kendi ailenin olduğu şehre taşınmak yok canım...Belki büyük bir dert gelmeyecek size ama evlat olunca dert ediyor insan. Gurbetteyim eşimin memleketinde. Eşimin ailesi ilgisiz ilgilenebilecek olanlar çalışıyor zaten. Kızımn ilkokulu şimdiden kafamda sorun olarak dönüp duruyor. Öğle arası yanında olamayacağız eşim uzak bi kasaba ortaokulunda bende köy okulunda öğretmeniz.
Aşağıdakilerdn hangisi mantıklı sizce
-Evimizin olduğu semt iyi değil baya sıkıntılı bu yüzden iyi bi semtte kiraya çıkıp öğlen yemeği için bakıcı bulmak
-Özel okula göndermek
-Çalıştığım köy okuluna götürmek ki semtimden daha problemli bi okul
-İyi bir okula verip oturduğum yerden bi bakıcı bulup her öğlen yemek yedirip yanında durmasını sağlamak ki bunun için birini bulmak zor gibi.Servis alsa götürebileceği bir akraba da yok o taraflarda.
Semtim ve çalıştığım okul gerçekten çok kötü arkadaşlar küçümsemek olarak algılamayın başarı olayını geçtim ahlak ve terbiye olarak çocuklar maalesef çok kötü.
Memleketten uzak olunca ha yurt dışı ha yurt içi gurbet işte.. ah ahhGurbette deyince ben de yurt dışındasınız sandım.
Para problem değilse özel okuldan yana kullanıyorum oyumu.
Canm başta böyle anlaştk eşimle bu saatten sonra olmaz düzenimzi de kurduk.ayrıca memlekette olsak kızımla ilgilencek birileri olurdu ama huzurumuz olmazdı babam yengem aşırı sıkıntılılarSeçeneklerinin arasında neden kendi ailenin olduğu şehre taşınmak yok canım...
Bence en mantıklı seçenek bu
Şehir merkezi olunca insan korkuyor yalnız bırakamamBen anlamadım öğle arasında neden çocuğunuzun yanında durmak istiyorsunuz? 6 yaşından itibaren annem beslenme çantamı hazırlardı ben öğle arasında arkadaşlarımla yemek yer sonra da onlarla oynardım. Sizin okulda ne işiniz var ki gerçekten anlamadım.
Çalıştığım köyde bir tane bile kadın çalışmadığı için sıkıntı olmuyor her çocuk evine gidiyor. Merkezde de anneler öğlen gidip çocuğunu alıp geliyor yada yemeğini yediriyorÖğle yemeginde neden yaninda bulunmasi gerekiyor ki birinin? Yemegini onceden hazirlayip beslenme cantasina koysaniz da cocugunuz yese olmaz mi?
Okullarda cocuklarla calistigim donemler olmustu. En birinci sinifi bile kantine koşup para verip yemegini alacak sosyal beceriye sahipti.
sizin okullarinizda her veli geliyor mu ki molalara?
Canım başta anlaştık diyorsun ama Allah'ın emri değil ki bu değişebilir...onun ailesi ilgisiz ve ilgileniyorsa onun şehrinde yaşamanızın ne anlamı var....Canm başta böyle anlaştk eşimle bu saatten sonra olmaz düzenimzi de kurduk.ayrıca memlekette olsak kızımla ilgilencek birileri olurdu ama huzurumuz olmazdı babam yengem aşırı sıkıntılılar
Öğle arası ne yaptınız??Öğle vakti çocuğunuzun yanında olmanıza gerek yok ki.Biz de öğretmeniz kayınvalidemler de aynı şehirdeyiz, onlar ilgilenir ama hiç söylemedik bile. Sorun yaşamadık. Zaten İlk birkaç ay beslenme saatlerinde yemek yediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?