Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

Ynz
Senin yapisiklik normal usg de mı belli oldu?
Benin hist. yı başkentte bir Prof yaptı ama benimki tanısal oldu bana normal ac bir sekilde anestezi alıcam diye gelmem söylendi büyük bir aletle girildi bende cam dan görüyordum sonra normal deyip ofisten vazgeçildi
Yapisiklik olsa görünürde herhalde

Onu hatirlamiyorum tekrarlayan basarisizligin nedenleri baska sorun yoksa yapisiklik gelir aklimiza dedi dr. Sonra muayene etti. Hatta ilk aygul hoca gurgana gittigimde muayene etti. Sonra fikrini benimle paylasti yapisiklik olabilir ofis oneririm istedigin yerde yaptirabilirsin dedi ben kendisinin yapmasini rica ettim evime dondum sonra yekrar ank gittim. Aslinda normalle ogis arasindaki farki bilmiyorum. Yapisiklik olan yerlere makasla kucuk kucuk kesikler atiliyordu bunu dvd de izledim ama. Belki sana da yapilmasi gereken ofis olabilir kesikler atilmis miydi??

Senin yas kac tek sorun yapisiklikmi?? Bide sunu anlamadim dr. Un yapisikligi tekrar farkediyor ama transfere yine devam edio neden acaba??

Onu hatirlamiyorum tekrarlayan basarisizligin nedenleri baska sorun yoksa yapisiklik gelir aklimiza dedi dr. Sonra muayene etti. Hatta ilk aygul hoca gurgana gittigimde muayene etti. Sonra fikrini benimle paylasti yapisiklik olabilir ofis oneririm istedigin yerde yaptirabilirsin dedi ben kendisinin yapmasini rica ettim evime dondum sonra yekrar ank gittim. Aslinda normalle ogis arasindaki farki bilmiyorum. Yapisiklik olan yerlere makasla kucuk kucuk kesikler atiliyordu bunu dvd de izledim ama. Belki sana da yapilmasi gereken ofis olabilir kesikler atilmis miydi??

Senin yas kac tek sorun yapisiklikmi?? Bide sunu anlamadim dr. Un yapisikligi tekrar farkediyor ama transfere yine devam edio neden acaba??

Yok cnm bende yapisiklik görülmedi ben kendim istedim aslında icim rahat etmesi ıcın tanısal oldu ıslem sırasında ofısden vazgeçti Dr gerek yok temiz görünüyor yani rahim icini ben cameradan izledim canlı canlı biraz garip oldum ama çok acıma olmadı sadece parça gibi bisey aldı orda birazcık acıdı okadar

Senin hamilelik nasıl gidiyor? İyimisin?

Mrb. Evet ank. Dogdum buyudum okudum evlendim ve 1sene oncede altinoluga yerlestim.
Muayene ile ilgili arastirmadan soz ediyorsun simdi anladim, evet her hasta icin ufak bi toplanti olur senin gibi zor hastalar icin daha detayli inceleme yapilir

Histereskopi icin baska bi dr denemeyi dusundun mu yada bu konuyla ilgili baska dr ile gorusup durumunun olma olasiliginin varligini tespit edebirsin.belki basarisiz gecen bi operasyon yasamissindir her defasinda

Bende uyutup oluyordum hist. Ve cd. Ye aktarip once orda izlettiler ve gordum ben makasla kesikler atiliyordu
İnsan gozuyle gorunce daha tatmin oluyor bilirsin.

Ben gurganda tup deneyene kadar yapisiklik oldugunu bilmiyordum ve bunu o kadsr gittigim merkeler soylememisti hiccc ofis hist. İlk gurganda duydum ve orda tanistim.

Sen, seni bu konuda tatmin edebilecek bi arastirmayi kendin yap internet ortaminda kimsenin yorumuna bakmaman kendin icin daha adil olur benimkine de bakma. Sonra bi dr la gorus evet gebelik asisi gomulmeyi kolaylastiriyor fakat yapisiklikta gomulemez bildigim kadariyla. Hist. Den ne kadar sonra transfer gerceklesiyordu???

Soyle deneyebirsiniz; hist. Olmadan yumoslari toplayip dolleyip dondurabilirler sen hist. Olursun ardindan en uygun ve yakin zamanda transfer yapilabir. Dondurma islemi artik 2sekilde. Son teknoloji dondurma isleminde embrio %98 hic bozulmadan cikiyor diger teknik coookk eski ve dondurulsn embirionun tamamen kaybetme riski var. Klinigin tamamen kullandigi teknikle alakali.
MERHABA iyiysindir inşallah..bende kürtajdan sonra şüphelenip hist.yaptılar sonra hemen sonraki ay adetten sonra [yapışıklık tekrarlarmış]tüpe başladılar.sonuç negatif tabiii
sonra başka bir prof a gittim daha muayenede anladı rahim boşluğunu bile göremiyorum dedi ve tüp yapsak bile tutmaz çünkü tutunacak yerini göremiyorum bile dedi oyüzden yeniden hist.yapıp hemen sonraki ay tüpe başlayalım dedi ve aynen uyguladık ve yine tutmadı tabiii
yani hist den hemen sonraki ayında tüpe başlandı hep.diyorum ki tabi görüşmem lazımda öne hist.yapsalar sonra gebelik aşısı uygulasalar faydası olurmu sormam lazım...
bak senin önerinide beğendim sormak görüşmem lazım bunun içinde ankaraya gitmem gerekiyo bana biraz zor geliyo tembelim galiba
kendine iyi bak...yine yaz bana ..benim yaş 31

Yok cnm bende yapisiklik görülmedi ben kendim istedim aslında icim rahat etmesi ıcın tanısal oldu ıslem sırasında ofısden vazgeçti Dr gerek yok temiz görünüyor yani rahim icini ben cameradan izledim canlı canlı biraz garip oldum ama çok acıma olmadı sadece parça gibi bisey aldı orda birazcık acıdı okadar

bence sende yapışıklık olsa hemen anlarlar benim daha muayenemde anladılar..
senin embriyolar kalitesi nasıldı ilkinde?ben bahçeci klınığınide iyi bulmuştum ama sen nasıl buldun?

bence sende yapışıklık olsa hemen anlarlar benim daha muayenemde anladılar..
senin embriyolar kalitesi nasıldı ilkinde?ben bahçeci klınığınide iyi bulmuştum ama sen nasıl buldun?

Cnm benim embriyolar çok iyi degildi
Bahçeci kesinlikle çok iyi Türkiye de hatta dışarda kaç tane hastenesi var ben memnundum açıkcası olumsuz oldu diye kötüleyemem ama çok iyide niye gitmiyosum dersen bende bilmiyorum belki bir şekilde tedavi şekli değişsin istiyorum bilemiyorum
Senin embriyolar nasıldı? 3 tüp bebekte taze embriyoyla mı oldu?

Şuan tedavide olan kimse yok mu? Merkez çok kalabalık ama buraya yazan yok...

Ben yukarıdaki mesajda hastane derken yanlış cümle olmuş merkezleri demek doğru....

Cnm benim embriyolar çok iyi degildi
Bahçeci kesinlikle çok iyi Türkiye de hatta dışarda kaç tane hastenesi var ben memnundum açıkcası olumsuz oldu diye kötüleyemem ama çok iyide niye gitmiyosum dersen bende bilmiyorum belki bir şekilde tedavi şekli değişsin istiyorum bilemiyorum
Senin embriyolar nasıldı? 3 tüp bebekte taze embriyoyla mı oldu?
yaaa ben de işte başka bi tedavi olsun istediğim için gürgan ya da memorıal arasındayım ama ben çok kararsızım yaaa
benim embriyolar süperdi dondurulmaya da embriyo kalmıştı hep
2 kez tüp 1 kez de dondurulmuşlar yapıldı ama ilkindekinde dondurulmuşları çözerken bozulmuş ama merkezin hatası
embiriyo iyi olunca da fark etmiyo bişekilde nasip değilse olmuyor,yani ALLAH nasip ederse olacak ..ama olumsuz düşünmememiz lazım fakat elimizde değil dimi

evet gerçekten acaba başka bi site falan mı var
memorıal de tedavi görenlerin olduğu bölüme bakabildin mi

Cnm inanırmısın bütün merkezlerin yorumlarını sürekli okuyorum memorial sürekli aktif ve olumlu yorumlar sayfasında ama ben bide orayı düşünüp hepten kafayı karıştırmayı istemiyorum benim Mart bilemedin en geç Nisan tedaviye başlamam gerekiyor eşimin işinden yoksa çok uzun süre beklemem gerecek...
Sen dediğim gibi mutlaka iki merkezle görüş hangisi içine sinerse cnm
Buarada özelden Msj yadım sana farkettim Msj sayın dolmamış cvp için ama sen o durumuda araştır

Cnm inanırmısın bütün merkezlerin yorumlarını sürekli okuyorum memorial sürekli aktif ve olumlu yorumlar sayfasında ama ben bide orayı düşünüp hepten kafayı karıştırmayı istemiyorum benim Mart bilemedin en geç Nisan tedaviye başlamam gerekiyor eşimin işinden yoksa çok uzun süre beklemem gerecek...
Sen dediğim gibi mutlaka iki merkezle görüş hangisi içine sinerse cnm
Buarada özelden Msj yadım sana farkettim Msj sayın dolmamış cvp için ama sen o durumuda araştır
yok canım sen kararından vazgeçmede ben oradaki insanların yaşadıklarını da oku diye söyledim.çok güzel aktifler hemen ne yaşasalar yazıyorlar
özeli okudum ben o dediğini hiç bilmiyorum ama şimdi araştıracağım

yok canım sen kararından vazgeçmede ben oradaki insanların yaşadıklarını da oku diye söyledim.çok güzel aktifler hemen ne yaşasalar yazıyorlar
özeli okudum ben o dediğini hiç bilmiyorum ama şimdi

İnşallah burayada yazanlar olurda bizde bilgi alırız
Dediğim gibi orayıda araştır cnm

özeli okudum ben o dediğini hiç bilmiyorum ama şimdi

İnşallah burayada yazanlar olurda bizde bilgi alırız
Dediğim gibi orayıda araştır cnm
şimdi baktım üye oldum yarın bi ararım da detay öğrenirim
sen muayene ücreti vermedin mi ankaraya

Cnm ben gürganın anlaşmalı olduğunu bugün farkettim yani muayene ücreti verdim
Ama sen durumunu söyle daha net karar vermediğini iki merkezi düşündügünüde söyle onlar ona göre bilgi verir
evet evet yarın arayacam mutlaka da işten fırsat bulamıyorum kii.biraz yoğun çalışıyorum
sen çalışıyormusun

evet evet yarın arayacam mutlaka da işten fırsat bulamıyorum kii.biraz yoğun çalışıyorum
sen çalışıyormusun

Yok cnm malesef işsizlerdenim artık okul bitti hop atan yok kac senedir evde bunalım takılıyorum bakalım tekrar KPSS uğraşacam inşallah

Aslında benim oraya üyeliğimde vardı nasıl unuttum bilmiyorum neyse sen detaylı bilgi al mutlaka
İyi akşamlar görüşürüz gene

Yok cnm malesef işsizlerdenim artık okul bitti hop atan yok kac senedir evde bunalım takılıyorum bakalım tekrar KPSS uğraşacam inşallah

Aslında benim oraya üyeliğimde vardı nasıl unuttum bilmiyorum neyse sen detaylı bilgi al mutlaka
İyi akşamlar görüşürüz gene
bu tedavilerle uğraşırken işsizlik daha iyi rahatsın yani
bilgi alınca haberdar ederim seni de
iyi akşamlar sana da

Şuan tedavide olan kimse yok mu? Merkez çok kalabalık ama buraya yazan yok...
Cnm klinigin hastalari gordugum kadariyla esi dostu vesilesiyle giden hanimlardan olusuyor. Yani bi tanidiginin gidip iyi sonuc alan kisilerin onerileriyle tanisiyorlar orayla. Ben bile unv. Bi arkadasimin onerisiyle gittim netten arastircak pek imkan yok malum reklam falan da yapmiyor klinik
MERHABA iyiysindir inşallah..bende kürtajdan sonra şüphelenip hist.yaptılar sonra hemen sonraki ay adetten sonra [yapışıklık tekrarlarmış]tüpe başladılar.sonuç negatif tabiii
sonra başka bir prof a gittim daha muayenede anladı rahim boşluğunu bile göremiyorum dedi ve tüp yapsak bile tutmaz çünkü tutunacak yerini göremiyorum bile dedi oyüzden yeniden hist.yapıp hemen sonraki ay tüpe başlayalım dedi ve aynen uyguladık ve yine tutmadı tabiii
yani hist den hemen sonraki ayında tüpe başlandı hep.diyorum ki tabi görüşmem lazımda öne hist.yapsalar sonra gebelik aşısı uygulasalar faydası olurmu sormam lazım...
bak senin önerinide beğendim sormak görüşmem lazım bunun içinde ankaraya gitmem gerekiyo bana biraz zor geliyo tembelim galiba
kendine iyi bak...yine yaz bana ..benim yaş 31
Bence o bahsettigim teori tam sana gore. Bana kalitsa gittigin klinikten israrla istegin o olmali

İyi gidiyor cnm bulantilar da bitti sukur ikili testimizde iyi cikti dun. Darisi sizlerin olsun.

yazın gürganda tüp bebek yaptırdım herkes biliyor ve negatifle sonuçlandı....

biz hep eşimde problem olduğunu düşünüyorduk meğer bendeymiş ama bunu gürganda tek dktorun farkedememesi ne tuhaf değilmi:47:rahim filmime oradaki özgür ve timur dktor baktılar problem yok dediler...meğer o filmde ne problemler varmış bunu nasıl anlayamamışlar ve ya da bile bile bana nasıl tüp bebek yapmışlar benim tüplerde problem varmış meğer....

öğretmenim ve 15 tatilde istanbul memoriale gittik bu kez ve oradaki 2 doktor da bakar bakmaz problemi gördüler önce bu durumu çzmeliyiz tüp bebekten önce dediler..
sonra internetten başka hastanedeki bir doktora filmimi mail attım oda aynı şeyi söyledi filminizde yani tüplerinizde problem var....

bunu o çok ilgili bilgili gürgan klinik nasıl bilemedi:47:demek o kadarda (b)ilgili değillermiş...

bir kez daha kesinlikle gürgan kliniği önermiyorum:47:

yazın gürganda tüp bebek yaptırdım herkes biliyor ve negatifle sonuçlandı....

biz hep eşimde problem olduğunu düşünüyorduk meğer bendeymiş ama bunu gürganda tek dktorun farkedememesi ne tuhaf değilmi:47:rahim filmime oradaki özgür ve timur dktor baktılar problem yok dediler...meğer o filmde ne problemler varmış bunu nasıl anlayamamışlar ve ya da bile bile bana nasıl tüp bebek yapmışlar benim tüplerde problem varmış meğer....

öğretmenim ve 15 tatilde istanbul memoriale gittik bu kez ve oradaki 2 doktor da bakar bakmaz problemi gördüler önce bu durumu çzmeliyiz tüp bebekten önce dediler..
sonra internetten başka hastanedeki bir doktora filmimi mail attım oda aynı şeyi söyledi filminizde yani tüplerinizde problem var....

bunu o çok ilgili bilgili gürgan klinik nasıl bilemedi:47:demek o kadarda (b)ilgili değillermiş...

bir kez daha kesinlikle gürgan kliniği önermiyorum:47:

Talihsizlik olmuş neyse sorun bulunması bence çok iyi en azından izlecek yol belli inşallah orda yüzünüz güler
Yorumlarını hatırlıyorum biraz timur hocayı ilk görüşmede ve transferde görüyorum diye yazmıştın sanırım benim de kafama takıldı aslında bu durum ama bazı arkadaşlarda arada başka Dr takip ediyor ama genelde hoca takip ediyor yorumunda bulunmuş artık gidince görücez durumu

Back
X