Ozlem cnm bence sen kesinlikle gurgana gitme baska yere git icinde inanilmaz tarifi olmayan bi tedirginlik var ve bu seni hep rahatsiz edicek sahsen icimde %1 supheci oldugum yere gitmemolumsuzlukları söylerken bazı arkadaşlar tarafından öyle bir cevaplar yazılmışki sanki bizler yalan konuşuyoruz
ben burdaki bir arkadaşımın takibi üzerine oraya gittim ve orda tanıştığım 2 kişiye sordum 12.30 randv verilmiş banada bir doktor aynı anda 3 kişiye nasıl bakabilir uyuyanlar bile vardı
belki budurumdan haberi yok doktorun fakat ben buna bizzat şahit oldum
ve eşimden sperm testi istendi bendende ofis eşim testi başka yerde yaptırmak istediğini söyledi ( sebebi ise herzaman düzende yaptırdığı için oraya alışkın olması) fakat onlar burda yaptırın en uygun yer burası..... her yer 120 iken tam detaylı orası 200 ve niye bu ısrar
muane ücretini merak eden arkadaşlar var 250 ücret ve klinik adetin 2. günü gittiğiniz halde fsh lh e2 vs. bu en basit hormonların tahlilini yapmıyor dışarda yaptırıp geleceksiniz sadece muanelerde e2 bakılıyor
ve burdaki arkadaşım uyarmış olmasına rağmen 1 soru sorayım dedim cewapda alamadım hocada rahatsız olduğunu tepkisiyle belli etti
gebelik aşısına gelince ne olduğunu içeriğini açıklıyorlarki niye başka doktorla bulmaya çalışıyor anlamadım doğrusu
birde bu saatlerce ilk aramada telde açıklama yapan size kim denk geldi bilmiyorum fakat bana dilek hanım diye birisi cahilce hocoyı övmekten başka bana teknikler konusunda hiç bilgi vermedi
bunları yazıyorum çünkü ben hayal kırıklığına uğradım ve orda küçük bir odaya alndık pc isimlerimiz bilgilerimiz felan kaydedildi ve bana bizi kim tavsiye etti dedi bende gülerek sosyal paylaşım sitesinden dedim ve bir baktım yan taraftaki bayanın pc sinde kadınlar kulübü sayfası açık
burdan da özellikle yazdımki eksiklerini görsünler.....
haaaa bunların içinde beni tek pes ettiren doktorun hastayla yakın olmaması en azından benimle yoksa bir şekilde diğerlerine katlanmaya çalışırdım :)
hatta bize başarımızın yüksek olduğunu söylemişti vitaminlere gelincede gitmeyenler gitmeden alsın kullansın zaman kaybetmemiş olur zaten herkese bire bir aynısını veriyor sanırım....
yinede yabana atılacak biryer değil ankaradaki bir çok klinikten iyi en iyisi diyemiyorum en iyisi beni başarıya ulaştırandır :)
Cnm sen orda tedavi gormusmuydun yoksa gidipte vazmigectin?
Ben ilk tup bebeği denemeden önce Merkez'den bilgi almak ıcın aramıştım ozaman bana bilgi veren kişi sanırım seninle aynı, çok fazla övgüsü ama o ne övgü öyle beni direk vazgeçirmişti
Şimdi 2. İcin oraya bizzat gidip muayene oldum tıpkı burda söylenen gibi saatlerce bekledik dediğin gibi hocadan sorumuza cevap alamadık
Ama beni garip birşey oraya itiyor tüm olumsuzluklara rağmen ama bazende vazgeçiyorum hep bir ikilemdeyim mesele burda yazan olumsuz seyler degil yazanların düşüncesiyle ayni fikirde olmak beni kararsız bırakıyor
İnan çok stresteyim suan kararsızlık çok kotu
Picassoo cumm seninle timur hoca konusunda cok konustuk sanirim benim yazdigim bazi yorumlari da kendi uzerine alindin fakat benim sana karsi oyle bi dusuncem olmadi. Hrs de benim de tedavim oldu onceki yazilarimda okumussundur dr. U sadece teansferde 3 dk girdum merhaba dahi demedi ve her gidisimde bekleyen kendimle beraber 1-2 kisi gordumolumsuzlukları söylerken bazı arkadaşlar tarafından öyle bir cevaplar yazılmışki sanki bizler yalan konuşuyoruz
ben burdaki bir arkadaşımın takibi üzerine oraya gittim ve orda tanıştığım 2 kişiye sordum 12.30 randv verilmiş banada bir doktor aynı anda 3 kişiye nasıl bakabilir uyuyanlar bile vardı
belki budurumdan haberi yok doktorun fakat ben buna bizzat şahit oldum
ve eşimden sperm testi istendi bendende ofis eşim testi başka yerde yaptırmak istediğini söyledi ( sebebi ise herzaman düzende yaptırdığı için oraya alışkın olması) fakat onlar burda yaptırın en uygun yer burası..... her yer 120 iken tam detaylı orası 200 ve niye bu ısrar
muane ücretini merak eden arkadaşlar var 250 ücret ve klinik adetin 2. günü gittiğiniz halde fsh lh e2 vs. bu en basit hormonların tahlilini yapmıyor dışarda yaptırıp geleceksiniz sadece muanelerde e2 bakılıyor
ve burdaki arkadaşım uyarmış olmasına rağmen 1 soru sorayım dedim cewapda alamadım hocada rahatsız olduğunu tepkisiyle belli etti
gebelik aşısına gelince ne olduğunu içeriğini açıklıyorlarki niye başka doktorla bulmaya çalışıyor anlamadım doğrusu
birde bu saatlerce ilk aramada telde açıklama yapan size kim denk geldi bilmiyorum fakat bana dilek hanım diye birisi cahilce hocoyı övmekten başka bana teknikler konusunda hiç bilgi vermedi
bunları yazıyorum çünkü ben hayal kırıklığına uğradım ve orda küçük bir odaya alndık pc isimlerimiz bilgilerimiz felan kaydedildi ve bana bizi kim tavsiye etti dedi bende gülerek sosyal paylaşım sitesinden dedim ve bir baktım yan taraftaki bayanın pc sinde kadınlar kulübü sayfası açık
burdan da özellikle yazdımki eksiklerini görsünler.....
haaaa bunların içinde beni tek pes ettiren doktorun hastayla yakın olmaması en azından benimle yoksa bir şekilde diğerlerine katlanmaya çalışırdım :)
hatta bize başarımızın yüksek olduğunu söylemişti vitaminlere gelincede gitmeyenler gitmeden alsın kullansın zaman kaybetmemiş olur zaten herkese bire bir aynısını veriyor sanırım....
yinede yabana atılacak biryer değil ankaradaki bir çok klinikten iyi en iyisi diyemiyorum en iyisi beni başarıya ulaştırandır :)
hrs gelince 3. tedavim ordaydı ve 2 kez doktorum aradı ilkinde tesellli felan filan 2. sebebi ve oda prf. rica etmem üzerine muane takip op transfer hepsnde kendisi vardı bende 3 tedavinin 3de talihsizlik ya başka doktorlar oldu ( ilki medicana uzman bir doktordu sonunda kendisi tüp bebek işini bırakmış düşünün okadar bilgisizdi 2. anatolia bülent tıraş negatifi aldım adam istanbula gitti)
4.de diğer tarafda havamı alınca yine aynı yer olsun belki vucudumu tanır başarım artar dedim birde doktorum bana çok yakın geliyor
ama burdaki 1 2 arkadaşda olumsuz luk yaşamış
anlamış değilim sözüm meclisten dışarı kliniklerde eşşekle eşref saati olaylarını yaşıyoruz sanırım....
Ne guzel soyluyorsun sen oradan cok memnusun ama ben tam tersi cunku ben beklemk vs. Konusuna hiccc takilmam cunku ben tecrubemi bos klinigin yeteneksiiginden aldim. O yuzden bekledigimi hiiiiicccc hatirlamiyorum taniki de beklemisimdir ama orayi oyle kalabalik gordukce icim cosuyordu bilen bilir ben ank ist ve bursanin en buyuk iddiali klinikleriyle on gorusme ucretini oduyerek sadece nasil bi yer oldugunu gormk adina giden ve asiri arastirmaci inatci biriyim.
Netten kk nin takip edilme konusuna gelince tabili de edilecek hatta ben orada muhabbeti gecti rakip goren kliniklerin sahte nicklerle profil acip kendileri hakkinda asilsiz yapilan yorumlar oldugundan takip edildigini soylediler hatta bununla ilgili dava acilip bi kisinin x klinik elemani olarak karalama yaptigi olayi ortaya cikmis ve yazilari kaldirilmis bunu bizzat aygul hocadan ogrendim
Ayrica umut tup bebek merkezlerindeki butuuuuuunn dr. Larinin bizzat kk yi takip ettigini biliyor muydun bu cok dogal bence buna takilma herkes bilmek ister kendileri hakkinda ne yazilip ciziliyor.
Sperm analizi konusuna gelince yine eski yazilarimda mevcut gecen nisanda histereskopi oldum bu temmuzda bulundugum ilde baska dr. Rahimde yapisiklik var histereskopi olucaksin dedi kosa kosa klinige gittim esim burdan hesaplarina 700 civarindaki ucreti yatirdi veee oraya gittigimde hoca cok sadirdim 2.histereskopi neden dedi bende acikladim o da muayene etti ve o an yone anladim emin ellerdeydimmm histereskopiyi yapmadiii rahimim yapisik faln degilmis suanda hamileyim
Anatolia maceram da var cnm orda saatlerce bekledim ve kibris tedavi iptalim var ordada bekledim
Sonuc; iyiki de beklemisim iyikide burdaki olumsuz yorumlara zerre kadar aldirmamisim benim esimin eli kolu biraz fazlaca uzundur klimikle ilgili istatistikleri bana kendi soyledi basari oranini
Yabanci dr. Lar sadece timur hocadan egitime geliyor sadece arastirin biyere giderken yolda ayaginiza degen taslari sayarsaniz her yerde sorun yasarsiniz. Sonucta hepimiz ayni yollardan geciyoruz ben hamile kaldim diye tabiki sende kalcaksin diye bisey yokkk
Sadece rahatlatmk icin yazdim bu cvbi kimseyi koruma veya taraf tutma gibi durumum yok. Allah hepinize tez zamanda bebislerinizi nasip etsin