selma 060606 isimli arkadaş her olumlu yorum yapana sataşmış,siz oranın elemanısınız diye yorumlarda bulunmuş, bence kendisi başka bir yerin çalışanı yada gürgan clinic le bir yarası var, ben yasemin kurtuldu,her şekilde bilgi almak isteyen arkadaşlara da açığım, şuan 28 haftalık hamileyim ve oğluşumun tepikleriyle birlikte yazıyorum çok şükür rabbime,daha önce 4 doktor değiştirdim ilaç tedavileri oldum aylarca,ücretleri söylemiyorum bile,ağustosta ankaraya tayinimiz çıktı ve burada bir arkadaşın tavsiyesi ile timur hocaya gittik,evet biraz bekledik ama daha sonra randevumuzdan yarım saat sonra gittik hep ve kısa bekledik,birazda kendiniz çözüm üretin,bu sorun değilki, timur hoca ayrıca tanıdığım en kibar ve kadınlara bir okadar değer veren bir adam,ilk tedavimizde hamile kaldım,işlemde bizi okadar mutlu ettiki,çok moral verdi,bence her yazılana inanayın ama ben buradayım faceden isteyen yazabilir açığım her şekilde(yasmin kurtuldu face) ,rabbim hepimizin emeklerini karşılasın,hayırlı evlatlar versin inşlh ...birde gürgan clinic yeni yerinde düzeni daha da oturmuş bekleme fazla olmuyor merak etmeyin :)