Raporsuz 5500+ ilaçlarArkadaşlar ortalama fiyatı hakkında bilgi verir misiniz
Raporlu 3000+ ilaçlar diye biliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Raporsuz 5500+ ilaçlarArkadaşlar ortalama fiyatı hakkında bilgi verir misiniz
İlk aşılama denememde tutturdular, pazartesi keseyi gördük çok şükür, hep minnetle anacağım bir yerdir. Daha önce annemin ameliyatını gerçekleştirdiği
ve çok memnun kaldığımız için sonrasında Timur Hoca benim de doktorum oldu ve başımıza böyle bir talihsizlik gelince de ilk onu düşündüm. Eleştirilerden randevunun çok bekletilmesi olayı haklıydı, o da yeni yerlerinde tamamen düzene girdi. Bir de her seferde Timur Hoca bakamıyor evet ama ben hem Alptekin hem Ziya Hoca'dan da güven duygusunu aldım; ilk başlarda sıkıntı ediyordum, sonra hiç önemsemedim, hepsine güvendim. Doktorlardan olsun, hemşirelerden olsun, çalışanlardan olsun hep güler yüz gördüm. Pazartesi keseyi gördüğümüzde neredeyse bizim kadar heyecanlandılar. Defalarca kliniğin yollarını aşındırmış biri olarak, anne adaylarına kaba davranıldığıyla ilgili eleştiriler ancak karalama kampanyası olabilir gibi geliyor bana. Hepinizin doğal yoldan veya en hayırlı yerde en kısa zamanda pozitif sonuçlarınızı almanızı dilerim... Sevgiler...
İnşallah siz de hayırlı haberler alacaksınız ilk denemede. Belki bizimki daha kolay bir vakaydı, herkes kendi yaşadığını bilir elbette. Ben şu açıdan da çok güveniyorum, rahim filmi istedi önce. Tam filmden sonra tedaviye başlayacaktık, bir ay öncesinde her şey idealken stresten kist çıktı. 5-6 ay onu beklemek zorunda kaldık. Çok güvendim çünkü hakkında bildiklerimin yanında kendim yaşayarak gördüm ki her şeyi idealize etmeden tedaviye başlamıyor. Defalarca ultrasona gittim (ayda iki kere filan), ilk sefer hariç para vermedim. Kistin etkisinin ilaçla düşmesini bekleyecek kadar sabırlı olmadığımdan onu aldırmak için operasyon parası verdim, bir de aşılama ücretini. Üstelik de yeni yıldan sonra zam gelmesine rağmen biz tedaviye önceden başladığımız ama kist yüzünden tedavimiz geciktiği için bizden eski verdikleri fiyatı aldılar. Para değil başarı ve hastanın kişisel durumu odaklı olduklarını düşünüyorum. Bana hiçbir zaman direkt tüp demedi mesela, istersen yapalım ama önce aşılama tavsiye ederim dedi, olmazsa yine sen karar verirsin dedi. Ve ağlayıp zırlamama rağmen değerler ideal seviyeye gelmeden tedaviye başlamadı. Sizin yerinizde olsaydım gönül rahatlığıyla 4. tüp bebek denemesi gibi kritik bir tedaviyi Gürgan'da yaptırırdım. Zira hocanın yurt içi yurt dışı başarıları malum ve bu kadar hayal kırıklığı yaşanmış bir durumla özel ilgileneceğinden eminim. Ama tekrar söylüyorum, herkes kendi yaşadığını bilir elbette. Ta gönülden diliyorum ki, sizin de bu seferki denemeniz tutsun ve burada kişisel deneyiminizi hevesle, minnetle paylaşın. Sevgiler...Cnm gözün aydin ne güzel çok sevindim şu ara böyle güzel haberlere çok ihtiyacım var.. tekrar yazdıklarınla içim rahatladi.. bende histeroskopi için adet olmayı bekliyorum kismetse..
Başlarda çok hevesliydim şu aralar bi korku kapladı içimi..
Benim 4. Tüp bebek tedavim olacak başka yerlerde denemistim ... ark larınim tavsiyesiyle şimdi Timur hocayla çıkacağım yola inş bende burdan bu haberleri verebilirim...
İnşallah siz de hayırlı haberler alacaksınız ilk denemede. Belki bizimki daha kolay bir vakaydı, herkes kendi yaşadığını bilir elbette. Ben şu açıdan da çok güveniyorum, rahim filmi istedi önce. Tam filmden sonra tedaviye başlayacaktık, bir ay öncesinde her şey idealken stresten kist çıktı. 5-6 ay onu beklemek zorunda kaldık. Çok güvendim çünkü hakkında bildiklerimin yanında kendim yaşayarak gördüm ki her şeyi idealize etmeden tedaviye başlamıyor. Defalarca ultrasona gittim (ayda iki kere filan), ilk sefer hariç para vermedim. Kistin etkisinin ilaçla düşmesini bekleyecek kadar sabırlı olmadığımdan onu aldırmak için operasyon parası verdim, bir de aşılama ücretini. Üstelik de yeni yıldan sonra zam gelmesine rağmen biz tedaviye önceden başladığımız ama kist yüzünden tedavimiz geciktiği için bizden eski verdikleri fiyatı aldılar. Para değil başarı ve hastanın kişisel durumu odaklı olduklarını düşünüyorum. Bana hiçbir zaman direkt tüp demedi mesela, istersen yapalım ama önce aşılama tavsiye ederim dedi, olmazsa yine sen karar verirsin dedi. Ve ağlayıp zırlamama rağmen değerler ideal seviyeye gelmeden tedaviye başlamadı. Sizin yerinizde olsaydım gönül rahatlığıyla 4. tüp bebek denemesi gibi kritik bir tedaviyi Gürgan'da yaptırırdım. Zira hocanın yurt içi yurt dışı başarıları malum ve bu kadar hayal kırıklığı yaşanmış bir durumla özel ilgileneceğinden eminim. Ama tekrar söylüyorum, herkes kendi yaşadığını bilir elbette. Ta gönülden diliyorum ki, sizin de bu seferki denemeniz tutsun ve burada kişisel deneyiminizi hevesle, minnetle paylaşın. Sevgiler...
Merhaba Arkadaşlar
Allah tüm isteyen herkese evlat sevgisini tatdırsın inşallah Timur bey'in yeri nerede ? İnternette hep Ankara yazıyor ama Ege üni de duydum giden arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim
Merhaba bende bu konuya ilk yazanlardanim ilk gittigimde sikayet etmistim esimden herhangi bir tetkik istemeden hemen tedaviye başlamak istemisti timur bey ben tereddüt etmistim eşim azosperm teshisiyle gitmistik saatlerce bekleyip ilgi gorememistik vazgececekken nedense yine gittik nasip işte olacağı var şimdi bir oğlum var iyi ki gitmişiz tabi sadece tedavi mi yoksa esime zorla kullandirdigim vitaminler kürler mi daha etkili oldu yoksa ikisi mi bilmiyorum çünkü hiç sperm yoktu yapalım demişti timur bey ben yinede altı ay vitamin ve kür takviyesinden sonra onüç sperm bulunarak başladım dondurduk spermleri belki transfer zamani bulunmaz diye ve sonuçta ilk denememizde timur beyin embriyo tranferi ile başardı bunun için çok minnettarım beklemeye değiyor şimdi orada üç embriyomuz daha bekliyor kısmet bakalım
Ben 1,5 yıl önce gittim Gürgan kliniğe. Daha önce de çok doktor dolaştık. Yapılmayan test kalmadı. Bizde yıllardır hiçbir sorun bulunamıyor. Normal transfer başarısız oldu. Sonra dondurulanlar da denendi. Sonuç hüsran. Artık merkeze güvenimiz kalmadı ve bıraktık. Davranış açısından bir sorun yaşamadık ama sonuç alacağına inanmayınca devam etmenin bir anlamı yok. Zaten tüp bebek merkezleri döllenme sorunu olanlar için ya da sebebi belli olup tedavi olanlar için anlamlı. İçeride kendisi zaten dölleniyor ama tutunamıyorsa pek katkıları olmuyor. Olan bana oldu. Hormon ilaçlarının etkisini hala atmaya çalışıyorum. Verilen onca emek ve para da cabası. Tüp bebek merkezleri kısırlığın sebebine inemiyor ya da inmiyor. Merkez ve ilaç firmaları başarısız olunca deneme sayısı artıyor, daha çok kazanıyorlar. Bu çok saçma. Bulabilirsem tüp bebek yapmayan iyi bir infertilite uzmanına gitmeyi düşünüyorum.
Sağol cnm. Histeroskopi, rahim filmi, rahim çizme, aşılama, genetik test, hormon testleri, pıhtılaşma testi , anti sperm antikor tersti ve daha yazamadığım kendimizin yaptırdığı sayısız test yapıldı. Tutunma sorunu olduğu artık kesin gibi ama neden tutunamadığı ile ilgili hiçbir bilgi yok. Gençlere artık sakın çocuk yapmayı ertelemeyin diyorum. Allah herkese istediği kadar çocuk versin.
Merhaba ben yeni katildim tedavinin tamamına ne kadar fiyat veriliyor acaba bana yardımcı olursaniz çok sevinirim ☺
Merkez ve doktorlar Hakkı'nda bilgi verebilir msnzCnm Hg din.. raporun varsa degisiyo fiat lar ama benim en son bildiğim 5600 du... Bunun içinde co kültür gebelik aşısı, tedavi durumunda eğer Embriyolari dondurmak gerekiyorsa dondurma işlemi ücretsiz. .. ama tedavi dışında fazla embriyo olur dondurmak istersen o ücretli..
Benim bildiğim bu..
Yinede sen klinikle görüşsen daha net bilgi alırsın....
Merkez ve doktorlar Hakkı'nda bilgi verebilir msnz
Bu klinik nerelerde var acaba ?Tabi cnm ne öğrenmek istiyosun....
Benim tedavim devam ediyor ağustostan beri....
Timur hocam ve ekibini şiddetle tavsiye ederim...
Ben bunu daha çocuk sahibi olmadan söylüyorum...
Benim durumum biraz sıkıntılı ve ağustostan beri bütün ekip sağolsun hassasiyetle ilgileniyorlar.....
Öğrenmek istediğin bişey varsa cevaplarım...