Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar bende bebek hasretiyle yanan birisiyim..
1 yılı geçti bebeğimiz olmuyor eşimde sayı ve hız problemi var..
zonguldakta yaşıyoruz vede burada öyle tüp bebek merkezi falan yok..aşılama yapan bi yer bulduk ama öyle kötü koşullardaki pişman olduk yaptırdığımıza::
dün yapıldı aşılama çatlama iğnesinden fazla zaman geçmeden aşılama yapıldı halbuki 36 sat kadar geçmeliymiş..öylesine yapıldı yanihiç umudum yok..
biz sadece yazın ankarada olabiliyoruz ağustosta ankarada iyi bir merkez bulursam 2.aşılamamı yaptırmak istiyorum ama bilinçli kontrollü iyi bi merkezde..
sorum şuki.temmuzda aşılama yaptırdım ağustosta yine olur mu acaba iki ay üst üste...
bir de gürganda aşılama yaptıranınız oldu mu???
danışmak için sitedeki 0 800 ile başlayan noyu mu aramalıyım
aysuncum ben 1 aşılama 2 tüp bebek yaptım gürgan klinikte...Şimdi 5.5 aylık hamileyim...
aşılama 10 günlük iğne aşaması hariç olmak üzere tüp bebek kadar stresli bi süreç hiç gerek yok üstelik tüp bebek kadar başarı oranı yüksek değil...
ben çok pişmanım...ikiz ihtimali aşılamada düşük diye seçmiştim..tutmayınca o kadar üzüldüm ki keşke tüp deneseydim en azından başarı ihtimali daha yüksek bi şi denemiş ve bu kadar üzülmüş olurdum dedim
madem ankaraya gelme şansın war direk gürgan kliniğe git tüp istdiğini söyle
4 aşılama 4 mlyr demek üzeirne azcık koyar tüp bebek yaparsın ama başarı oranın artar
benim rumuzumun üstüne tıkla orda gürgan klinik ve tedavinin kendisiyle ilgili çok sayıda yorum ve cevabım var...
allah yardımcın olsun
yaşadığım mutluluğu en kısa sürede senin de yaşaman dileğiyle
slm arkadaşlar gürgan clınıcte 1 micro denedik olmadı ve şimdi dondurulmuşları denerken gebelik aşısınıda yaptırmak istiyorum gürganda gebelik aşısıyla hamile kalan varmı? bilgi verirseniz sevinirim
neyse bakalım yarın bi gidelim benim için dr daha önemli..bana güven verdi baya...
artık gerisi nasip kısmet..
çok teşekkür ederim emelcim..çok sevindim hamile olmana allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah..
canım dr larda aşılama denemeden tüp bebek yapmak istemiyorlar hemen...dr mız bize aşılamayla tutma ihtimaliniz var dedi diye.. deneyelim dedik işte
bir aşılama daha denemek istiyordum ben.yada mikroenjeksiyon nasıldır başarı oranı nedir:44::44:.
aşılama fiyatı ne kadar gürganda canım 1000 tl mi..
tüp bebek fiyatı ne kadar..???mikroenjeksiyon yapılıyor mu??
en iyisi arayıp konuşmak sanırım değil mi??
randevu almak için aradım şimdi dilek hanımı..yarın 14 e aldım ancak kafamda soru işaretleri oluştu...
sanki her aradığımda kadın başka fiyat çekiyo...önce tüp bebek ücreti 5.500 en fazla dedi..
şimdi aradım o fiyata ilk muayene ücreti dahil değil sizden kan alınırsa dahil değil fiyat ozaman 6000 i geçebilir dedi..
bu nasıl iştir..biri beni aydınlatsın lütfen..
birde belkide dr size tüp bebek demez hemen dedi...ama ilk aradığımda tabi yapılır siz istiyorsanız demişti..offffffffffffffffffffffff
cnm tabi istemezler deneme sayısı arttıkça kazandıkları para da artıyor
ikisinde de aynı ilaçlar kullanılıyor tek fark yumurta toplama ve embyro yerleştirme
üstelik kat kat yüksek tüpün başarı şansı aşılamaya göre
ama sen bilirsin
ben kendi adıma pişman olmuştum üstelik karar benimdi, dr ın değildi
ayrıca her başarısız denemede inancından umudundan gücünden biraz daha kaybedeceksin
ve malesef bir sonraki denemende bunlar en çok ihtycın olan şeyler olacak
1 aşılama ve 1 tüp denemesi beni bitirmişti
çok güçlü bir karaktere sahip olduğum halde...
ama sen bilirsin cnm
hayırlısı olsun...
aysuncum en doğru kararı vermişsin
canım benm rumuza tıkla yazdığım biri sürü mesaj var deneyimimle ilgili
iğne sürecinde kendini oyalayacak mutlu edecek şeyler yap
arkadaşlarınıza gidin sinemaya gidin akşam serinlikte yürüyüşler yapın
dizi izle kitap oku
seni üzen sıkan şeylerden ve insanlardan uzak dur
embryo yerleştirmeden sonraki süreç içinde ilk 4 gün evden hiç çıkma ama sonra kısa süreliğine çıkabilirsin bi iki kez
eşin arabayı yavaş kullansın
moral olur sana yemee veya sinemeya gidin
bekleme sürecinde sakın ishal olma
bol su ve şanslısın yaz meyveleri karpuz şeftali kayısı üzüm hepsi bağırsaklarını çalıştırır
bu konuyla ilgili şeyler okuma internette sinirlerini bozmana kendini dinlemene neden olur ay neden bende bu semptom yok neden şu yok diye
eşine söyle seni alttan alsın
hayatımın en sinirli dönemiydi benimki
yanında biri olsun evde iş yapma
4 günden sonra evde minik minik hareketli olmaya başlayabilirsin ama ağır kaldırma çamaşır asma yemek pişircek kadar uzun ayakta kalma
bol bol dua et inanarak duaların gücüne
allah yardımcın olsun
ii şanslarr
merhaba arkadaslar,
2 ay kaldi, ins. tedavi icin ankaraya gidecez... ve tüm heyecanlar basdan baslayacak.
benim merak ettigim, sizler acaba hangi ilaclari kullandiniz, hangi protokoleri denediniz???
ben simdiye kadar sadece gonal f ve menogon kullandim.. dogrusu 8. tedavimde yeni bisey denemeye pek cesaretim yok.... ama her klinigin öncelikle kullandigi ilaclar var, gürgandakiler hangileri acaba?
tesekkürler ve selamlar
aysunayycim cok tesekkür ederim,,,,
seninde tedavin hayirli olsun, insaallah en iyi sekilde gecer ve pozitif sonuclanirrr.
biraz anlatsana tedavinden,nasil gidiyor...
herseyin hayirlisini diliyorum
emel canım çok teşekkür ederim..
nete fazla giremiyorum aslında araştırma yapmadan duramayacağım içinde girmek istemiyorum..
dün çatlatma iğnelerimin 2 sinide vurundum yarın toplamam var..
çok heyecanlıyım..
çift transfer istiyorum diye özellikle belirttim inşallah yaparlar..1.denemem olduğu için yapmayabilirlermiş..
Allahım inşallah nasip eeder bana da anneliği inşallah..
transferden hemen sonra öğretmen evinden yer ayarladık canım 3 gün hiç kalkmadan yatacağım orada..
aslında hem annem hem k.validem ankarada ama transferden hemen sonra gelmek istemiyorum yanlarına bana hasta gibi davrabırlar..
sonrasında gelirim..
çok heyecanlıyım..inşallah herşey yolunda gider...
canım ben gürganda tedaviye başladım tüp bebek..
yumurta büyütmek içinn puregon 300
baskılamak için orgalitron
çatlatma içinse ovitrelle kullabdım..
sonrasını bilmiyorum sanırım artık iğne yok..
tedavin hayırlı olsun canım...