Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

Bende 2 ay önce kliniğe gittim beni timur hocadan başka kimse muyane etmedi toplamaya kadar esra hemşire sonra özge hemşire ilgilendi şu anda 4.günüm transferin evet klinikte biraz bekledik ama herşey çok güzeldi paraya gelince son dakikaya kadar para ödemedik yani sizin tam tersinize oldu şu anada 3 embriyom donduruldu iyi ki oraya gittim.

sen şaslı bi kaç insandan birisin demek ki:1:

ama biz öyle olmadık malesef..

çünkü timur hoca ilgilenmiş seninle biz yüzünü göremedik:1:

ben iyiki oraya gitmişim asla diyemem.

söyledim yine söylüyorum timur hocaya diyecek tek lafım yok gerçekten bilgili vede ilgili bi dr..
görebilenler şanslı ve memnun senin gibi.ama biraz zor bir ihtimal..

bu arada inşallah meleğin sımsıkı tutunur sana canım..

Son düzenleme:
Bende 2 ay önce kliniğe gittim beni timur hocadan başka kimse muyane etmedi toplamaya kadar esra hemşire sonra özge hemşire ilgilendi şu anda 4.günüm transferin evet klinikte biraz bekledik ama herşey çok güzeldi paraya gelince son dakikaya kadar para ödemedik yani sizin tam tersinize oldu şu anada 3 embriyom donduruldu iyi ki oraya gittim.

merhabalar inşallah sonucun güzel olur tüm kalbimle.bende timur hocanın hastasıyım bu ayın başında aşılama oldum sonucum negatif malesef.şimdi önümüzdeki ay tüp bebek düşünüyorum kısmet olursa yine timur hocayla.alanında çok başarılı bi doktor bence.ben hep ona muayene oldum o ilgilendi aşılammaı da o yaptı.evet merkez konusunda diğer arkadaşların dediklerine katılıyorum bende biraz ilgisizler kimsenin kimseden haberi yok.ama şöylede ebi durum var oraya zaten timur hoca için gidiyoruz onun tecrübelerine başarılarına gidiyoruz onun için katlanmamk lazım diye düşünüyorum merkezde olanlara.merkezdekilerin umurunda değil çünkü gtmişiz gitmememişiz hasta kaybetmişiz.biz bence gelecek olan sonuca bakalım.benim aşılamam olumsuz ama ben hocaya güveniyorum gerçekten başka doktorada gittim aradaki farkı gördüm.önce para demiyolar para ikinci planda orada ayrıca

merhabalar inşallah sonucun güzel olur tüm kalbimle.bende timur hocanın hastasıyım bu ayın başında aşılama oldum sonucum negatif malesef.şimdi önümüzdeki ay tüp bebek düşünüyorum kısmet olursa yine timur hocayla.alanında çok başarılı bi doktor bence.ben hep ona muayene oldum o ilgilendi aşılammaı da o yaptı.evet merkez konusunda diğer arkadaşların dediklerine katılıyorum bende biraz ilgisizler kimsenin kimseden haberi yok.ama şöylede ebi durum var oraya zaten timur hoca için gidiyoruz onun tecrübelerine başarılarına gidiyoruz onun için katlanmamk lazım diye düşünüyorum merkezde olanlara.merkezdekilerin umurunda değil çünkü gtmişiz gitmememişiz hasta kaybetmişiz.biz bence gelecek olan sonuca bakalım.benim aşılamam olumsuz ama ben hocaya güveniyorum gerçekten başka doktorada gittim aradaki farkı gördüm.önce para demiyolar para ikinci planda orada ayrıca

Kesinlikle para ikinci planla ozel sebeplerden dolyi esim benimle gelmk istemiodu hoca da esini yakalamisken spermlerini donduralim bidaha gelmesin sende getirmk icin sitrese girme dedi ucretsiz spermleri dondurdular. Ayrica co-cultur icin 900-1800 arasinda fiyat istio her yer bitek timur hoca biz inlardan ucret almiyoruz bizim icin onemli olan basari sayisidir zatn basariyi arttiracak destekleri mumkun oldugunca kendimiz yapiyoruz dedi. Benden ayrica muayene ve histereskopi icin gittigim halde histereskopilik durum yok parana yazik yine istersen yapalim dedi bende yaptirmadim. Ayrica ucretsiz yumurta takipi yapip kaliteli ve hizli buyudugunu tespit ettigi polikulumu aldi dondurdu. Bu ilacsiz gelisen yumurta dedi. Ayrica sunu farkettim timur hoca mumkun oldugunca az dozda ilac kullanio hasta dostu protokoluyle. Bende arastirdim yuksek dozda ilac gelecekte bisuru hastaliga davetiyemis basta kanser. Neyse ben hocadan cok memnunum ve cok seviyorum. Ben orda 2.kez tesavi olucam1. Tedavide orda tanistigim bicok kisi hamile benimle beraber tek bir kisi var negatif olan. Ama onun da belliydi negatif olacagi benimkine cok sadirdilar neden negatif diye.

Kesinlikle para ikinci planla ozel sebeplerden dolyi esim benimle gelmk istemiodu hoca da esini yakalamisken spermlerini donduralim bidaha gelmesin sende getirmk icin sitrese girme dedi ucretsiz spermleri dondurdular. Ayrica co-cultur icin 900-1800 arasinda fiyat istio her yer bitek timur hoca biz inlardan ucret almiyoruz bizim icin onemli olan basari sayisidir zatn basariyi arttiracak destekleri mumkun oldugunca kendimiz yapiyoruz dedi. Benden ayrica muayene ve histereskopi icin gittigim halde histereskopilik durum yok parana yazik yine istersen yapalim dedi bende yaptirmadim. Ayrica ucretsiz yumurta takipi yapip kaliteli ve hizli buyudugunu tespit ettigi polikulumu aldi dondurdu. Bu ilacsiz gelisen yumurta dedi. Ayrica sunu farkettim timur hoca mumkun oldugunca az dozda ilac kullanio hasta dostu protokoluyle. Bende arastirdim yuksek dozda ilac gelecekte bisuru hastaliga davetiyemis basta kanser. Neyse ben hocadan cok memnunum ve cok seviyorum. Ben orda 2.kez tesavi olucam1. Tedavide orda tanistigim bicok kisi hamile benimle beraber tek bir kisi var negatif olan. Ama onun da belliydi negatif olacagi benimkine cok sadirdilar neden negatif diye.

tüm söylediklerinize katılıyorum.benim kız kardeşimde hocanın hastası onada aynı şekilde seninki gibi bi çok işlem uyguladı.eşinin spermlerini dondurdu ücretsiz kendisi teklif etti.yurtdışında eşi gidip geri gelmesin diye.ve tüp bebek yapıldı timur hocada.ama ne yazıkkı olmadı negatif.yurt dışında 6 defa denedi olumsuz.timur hocada olumsuz.şaştık kaldık valla.çok şaırdı olumsuz olmasına.bi sorun gözükmüyor çünkü eşindede kendindede.Allahım yardım etsin inşallah.onun ol demesiyle olacak bişey.senin kaçıncı denemen sorun ne olmamsındaki

tüm söylediklerinize katılıyorum.benim kız kardeşimde hocanın hastası onada aynı şekilde seninki gibi bi çok işlem uyguladı.eşinin spermlerini dondurdu ücretsiz kendisi teklif etti.yurtdışında eşi gidip geri gelmesin diye.ve tüp bebek yapıldı timur hocada.ama ne yazıkkı olmadı negatif.yurt dışında 6 defa denedi olumsuz.timur hocada olumsuz.şaştık kaldık valla.çok şaırdı olumsuz olmasına.bi sorun gözükmüyor çünkü eşindede kendindede.Allahım yardım etsin inşallah.onun ol demesiyle olacak bişey.senin kaçıncı denemen sorun ne olmamsındaki

ayy üzüldüm cnm hyaa allah yardm etsin sebepsiz infetil sanırım kardeşıin. ama denesin burda bi ark 7 defa denedi ve 7. tuttu şuan hamile.. kaç embrio transferi yapılıyor en fazla kardeşine

ayy üzüldüm cnm hyaa allah yardm etsin sebepsiz infetil sanırım kardeşıin. ama denesin burda bi ark 7 defa denedi ve 7. tuttu şuan hamile.. kaç embrio transferi yapılıyor en fazla kardeşine

evet canım ya sebepsiz bi sebep yok olmaması için.şimdi tekrar deneyecek inşallah yine timur hocada biraz dinlendikten sonra.2 embrio transfer ediliyo.onlarda 1. kalite ama işte kısmet.daha zamanı var demekki.ama yinede insan üzülüyo o kadar emek hem maddi hem manevi.vucuda alınan ilaçlar.hayaller.ümitler.....

slm kızlar..kasım, aralık ayında gürgan klinikte tedavi olacak varmı bende orda tedavi olmayı düşünüyorum..
sorunum rahim yapışması..gebelik aşısı için tercih ediyorum aslında..ayın 9 una randevu verdiler gidemezsem önümüzdeki ay başlıycağım..

akguvercin hakkınızda hayırlısı olsun.inşallah bebeğinize kavuşursunuz.bende bundan 5 ay önce gitmiştim timur beye.pek bir fikrim yok ama timur beye muayne olmuştum ve memnun ayrılmıştım.sonraki aşamalara gerek kalmadan geldiği için bebeğim yorum yapamıyorum.ama ben ilk gittiğimde tüm sorularımı memnuniyetle cevaplamıştı.inanarak gitmeye bak canım.inşallah iyi haberlerini alırız.bu sayfayı sık sık takip ediyorum.

akguvercin hakkınızda hayırlısı olsun.inşallah bebeğinize kavuşursunuz.bende bundan 5 ay önce gitmiştim timur beye.pek bir fikrim yok ama timur beye muayne olmuştum ve memnun ayrılmıştım.sonraki aşamalara gerek kalmadan geldiği için bebeğim yorum yapamıyorum.ama ben ilk gittiğimde tüm sorularımı memnuniyetle cevaplamıştı.inanarak gitmeye bak canım.inşallah iyi haberlerini alırız.bu sayfayı sık sık takip ediyorum.

adasumasal çok teşekür ederim cnm allah sana bebeğini bağışlasın sağlıkla kucağına al inş..
bende yorumları okudukça karar veremiyorum en iisi gidip muane olup karar vermek..
şuanda ben yumurta takibi tedavisi görüyorum bu ayda olmazsa aralıkda düşünüyoruz yaptırmayı..ALLAH ım hepimizin yardımcısı olsun..

Aslında haklısın akguvercin insan yorumları okudukça kafası karışıyor.Ben emelankara diye birisi vardı onun olumlu yorumlarından çok etkilenmiştim ama timur beyi eşim bulmuştu ondan sonra burda yorumları okumuştum.İnşallah size iyi gelir canım bu dr.Yumurta takibini başka bir dr a mı yaptırıyorsun peki ?

Ayırca teşekkür ederiz teyzesi.Dileğim sizlerinde bu yolda arzulanan yavrulara kavuşmasından yana.

Aslında haklısın akguvercin insan yorumları okudukça kafası karışıyor.Ben emelankara diye birisi vardı onun olumlu yorumlarından çok etkilenmiştim ama timur beyi eşim bulmuştu ondan sonra burda yorumları okumuştum.İnşallah size iyi gelir canım bu dr.Yumurta takibini başka bir dr a mı yaptırıyorsun peki ?

Ayırca teşekkür ederiz teyzesi.Dileğim sizlerinde bu yolda arzulanan yavrulara kavuşmasından yana.

tatlım ben ankaralıyım ama ankarada yaşamıyorum..bulunduğum şehirde bir prof. a gidiyorum 2 ay normal tedavi deneyelim olmazsa yine tüp dedi ama tüpü burda yaptırmak istemiyorum..
dediğin gibi umarım bizede ii gelir..vesilemiz olurlar..

bende 18 gün sonra tedaviye başlıyorum yaklaşık 3 aydır timur hocanın gözetimi altınddayım hoca doğru zamanda yapalım dediği için bu güne kadar kaldık.aslında ben bazn sabırsızlanıp hocam başlayalım falan diyorum. üstek-lik her ankaraya gittiğimde 3-4 gün boyunca folikül takibimi o kadar yoğunluğu arasında hiç üsenmeden kendi yapıyr doğrusu o kadar deneyimim ve tecrübelerim arasında böyle ilgi itina görmedim.bu denemem olumsuz olsa da yine gideceğim bu kadar araştırma ilgi deneyim tecrübeye rağmen tutmuyor ise kesinlikle bundan timur hocayı suçlayamam,çünkü en son teknik teknoloji ve yardımcı üreme tekniklerine rağmen tutmuyorsa sorun başka şeylerdedir diyorum. benim normalde rezerv tembelliği var normalde 7-8 adet olan folikülüm döllenme aşamasında 2 tane embrio oluşumunu görüyoruz, hoca da bunu pek beğenmedi şimdi orda 2. denemem olucak ilk denememş mayıs ayında yapmıştık
şuan o kadar özel ilgi altındayım ki hoca üstümüze çok düşüyor sağolsun ve bundan dolayı da çok memnunum. balıkesirde oturduğum için eşim sürekli gelip gidemiyor bunun için de şimden spermleri aldı ve ücret bile talep etmeden dondurdu çok yardım sever ve ısrarla bizim önceliğimiz gebelik oranını arttırmak insanlar buraya ellerindeki son paralarıyla geliyor diyor çok ince bi hoca embriyolog erkin beyden de özellkle çok memnunuz.
ayrıca co-cültür gibi yardımcı üreme tekniğinden ücret talep etmeyen tek klinik de gürgan klinik, şuan timur hocanın bana yaptığı tüm işlemlerin tutarı başka yerlerde(istanbulun en ünlü kliklerinden söz ediyorum) 11000-12000 arasında ücret talep ettiler ama gürgan çok minik bi fark ödeyerek bütün yardımcı üreme tekniklerinden yararlanacağım inşallah.

tatlım ben ankaralıyım ama ankarada yaşamıyorum..bulunduğum şehirde bir prof. a gidiyorum 2 ay normal tedavi deneyelim olmazsa yine tüp dedi ama tüpü burda yaptırmak istemiyorum..
dediğin gibi umarım bizede ii gelir..vesilemiz olurlar..

için nerde rahat edecekse orda yaptır tüp bebeği canım.çünkü kafan böyle mi şöyle mi yapsaydım gibi şeylerle meşgul olmamalı bence.ve sen bu konuda fikrini vermişsin zaten.inşallah emeklerinizin çabalarınızın karşılığınızı alırsınız canım.Allah tan dileğim bu.Allah bu yolda herkesin yüzünü güldürsün..

Veee hamileyim gurgan klinik sayesinde. Hepsini cok seviyorum:)))

arkadaşlar bende yeni başladım tedaviye gürhan klinikte...beklemek beni de çok sinir eden birşey başka bir imkan olmadığında gidiyorum işte oraya..stres yok stres yok diyorlar ama klinik stres ediyor farkında değiller...neyse gürgan kliniğe aralıkta tedavi başlayanlar bana ulaşın lütfen...

arkadaşlar bende yeni başladım tedaviye gürhan klinikte...beklemek beni de çok sinir eden birşey başka bir imkan olmadığında gidiyorum işte oraya..stres yok stres yok diyorlar ama klinik stres ediyor farkında değiller...neyse gürgan kliniğe aralıkta tedavi başlayanlar bana ulaşın lütfen..

arkadaşlar gürgan klinik e gitmeye karar vermiştim, ama son anda başka bir merkezden randevu aldım, bu hafta sonu randevum, gerçi muayene için gidcem yazdıklarınızı okuyunca timur hocaya kayıyor aklım. ama timur hocayı bir kere gördüklerini söylüyor yaptıranların büyük çoğunluğu???

arkadaşlar gürgan klinik e gitmeye karar vermiştim, ama son anda başka bir merkezden randevu aldım, bu hafta sonu randevum, gerçi muayene için gidcem yazdıklarınızı okuyunca timur hocaya kayıyor aklım. ama timur hocayı bir kere gördüklerini söylüyor yaptıranların büyük çoğunluğu???

canım nerden aldın randevuyu
?

arkadaşlar bende yeni başladım tedaviye gürhan klinikte...beklemek beni de çok sinir eden birşey başka bir imkan olmadığında gidiyorum işte oraya..stres yok stres yok diyorlar ama klinik stres ediyor farkında değiller...neyse gürgan kliniğe aralıkta tedavi başlayanlar bana ulaşın lütfen..

Canim naptin basladin mi ve nerde?? Hadi hayirli olsn ins hamis olursun

Arkadasim bicok yerde ilk muayeneyi hoca yapar ve sonraki muayeneyi yardimcisi yapar hoca musait oldugunda hastanin dosyasi ile hocayla bir toplanti yapilir ( her hasta icin gun sonunda tek tek toplanti hazirlaniyor)hastanin gisatina gore ilaclar belirlenir,degistirilir,dozu azaltilir veya cigaltilir vs vs. Biz anne adaylari yukarda muayene olurken hoca alt katta tek tek transfer islemini gerceklestiriyor oluyor.

Hangisini tercih ederdiniz transfere mi baska dr gelsin yoksa muayeneye mi??
Bekleme konusunda yapck bisey yok ben hic beklemedim bekledeydim belki bende gerilirdim ama sonrasinda sunu dusunurdum, cok zor sartlarda timur hocanin hastasi oldum 11saatlik yol. Esim 2saatlik uzakliktaki bursa acibademde israr etti ve ben bu zorlukla buraya geldim. Ben orda hamile kalacagima inaniyordum cunku o kadar arastirdim ki bi cok teknigin mucidi timur hocaydi basari sayisi yuksek olan klinikler bile onun icadini yaptigi teknigi kullaniyordu. Butuuuuunn kliniklerle tek tek gorustum zatn ilk gorusmede verdigim muayene ucretleri yaklasik tup bebek maliyetine yakindi. İsin o kismi onemli degil o para elinde sonunda bulunur veya bulunmasa da kimse acliktan olmezdi. Onemli olan bebegimin gelmesi ve bunun icin guvenilir ellerde olmakti.

Ben cok zor sartlarda ank. Ya gittim size tavsiyem sectiginiz klinige inanarak gidin onlarin araciligi ile bebeginizin gelecegini dusunun. İlk gunlerden gerilmeyin bu sizde antipati olusturur ve allah korusun belki olumsuz sonuclanir. Pozitif elektirik cekin ustunuze. Hem inanin beklemek daha zevkli olur. :)) orda olabilmek bi ayricaliktir. İnsanlar kac saatlik yollardan uzak ulkelerden geliyor. Her zamn sukredelim her halimize. İnsallah herkes benim gibi bu duyguyu yasar. Bazi seyler bizim elimizde. Byess

Back
X