Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakan beye mi gitmiştin öncekilerde peki??
hakan beye mi gitmiştin öncekilerde peki??
canım benm sanırım tüm yazdıklarımı okumadın
benim nickime tıkla yazdığım tüm mesajları oku fırsatın olursa
aytıntılı anlattım yaşadıklarımı ve orada gördüğüm sistemi
benim ilk tedavim değil ki tuttu diye olumlu önyargıyla öveyim timur hocayı
ben 1 aşılama 2 tüp bebek yaptım timur hocayla
ve eğer allah izin vermesydi
3.veya 4. tüo bebeği yapmam gerekseydi
sana bebeğimin üzerine yemin ediyorum yine ona giderdim
o kadar güveniyorum ona ve orada kurduğu sisteme
biliyorsun herşey onların başarısıyla bitmiyo
yukarda tbbi iradeyi aşan bir güç war
o isterse istemeyen kadının çocuğu olur
o istemezse dünyayı gezip 100 kez tedavi olan kadının çocuğu olmaz
bu ilahi kısmı
tıbbi kısmına gelince
çok çeşitli tıbbi nedenlerle embryo tutunamayabiliyor
ben ilk tedaviden sonra yıkıldım ama en azından türkiyede gidebileceğin en iyi sayılı bir iki klinikten birine gittiğimden doğru seçimi yaptığımdan emindim ve büyük bi şi
timur hocayı tedavi planı aşamasında ve transferde görüyorsun evet doğru
ama timur hoca üretim hattı gibi bir hizmet hattı oluşturmuş
ondan habersiz hiç bir şey olmuyor ki
herseferinde her hastayla görüşmese de tüm planlamaları aygül hocayla birlikte, embroyoglara danışarak yapıyor
kaldı ki 2 tüp bebekten sonra
sana yürek ferahlığıyla söyleyebilirim ki
tedavi planlamasından sonra onun la görüşeceğin bir şey yok
evet aygül hoca hızlı muatene ediyor ve pek konuşturmuyor bu da doğru
ama hemşireler son derece güleryüzlü ve yardımsever
günün her saatini onları ceplerin arıyorsun
yetkileri bilgileri dahilindeki sorulkara cvp veriyorlar eğer onları aşan bir soru ise hocalara danışp sana telefonla geri dönüyorlar
yani hiç bir sorun cvpsız kalmıyor
süreç tıkır tıkır işliyor
aygül hocanın ultrasonunda uzun kalmakla kısa kalmak arasında da değişen bir şi yok
çünkü tedaviyi başarıyla götürecek herşey tıkır tıkır planlanmış durumda
sana özelden telefonumu yazayım hiç çekinme ara istediğin zaman
allah içimdeki mutluluğu umarım sana ve bu forumda duygularını paylaşan sorularına cvp arayan tüm arkadaşlarıma yaşatır
sevgiler![]()
ilk randevün nezaman eladora.bende 16 hazirana randevü aldım o yüzden sordum....sizdeki sorun neydi ?
ilk randevün nezaman eladora.bende 16 hazirana randevü aldım o yüzden sordum....sizdeki sorun neydi ?
bende haziran 11i merkezdeyim.inşaallah herkes için herşey yolunda gider ve buradan bebeklerimizle ayrılırız kızlar)
canım sorun yok gibi ama orada daha detaylı araştırma yapılır.inşallah bir sorun yoktur ama varsada çaresi olan bi şey olsun inşallah.güzel haberlerinizi bekliyorum..gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim canım.ben cumartesi günü gidip konuştum hocayla canm bizim erkek infilitesi öncelikle bizim histeroskopi olucak ondan sonra yapılacak işlemler şuanda bilemiyorum adeti biliyorum ona göre gün alıcam histeroskopi için sizin sorun neydi peki ?
arkadaşlar kusura bakmayın siteye giremedim.memlkete gittim arkadaşımın düğünü vardı.ailemle birlikte olunca nete girmeye zaman olmadı haliyle.şimdi yazabiliyorum.
bizde şimdilik bir sorun görünmüyor.tabii bulunduğum ilde dr lar ne kadar araştırma yapabilirse o kadarını diyebiliyorum.eşimin spermleride gayet iyiymiş.benim yumurtalarda iyi görünüyormuş.birkez kimyasal gebelik geçirdim martta ama olmadı sonrasında da.yaşım 30 o yüzden biraz pipirikleniyorum.1.5 yıldır istiyoruz.belki kısa bir zaman ama daha fazla beklemek istemiyorum.ilk 1 yıl çok üzüldüm.şimdi yine üzülüyorum tabi ama umutluyum ve daha öyle saatlerce ağlamıyorum.
canım ya ne bileyim panikliyorum.kafam hiç rahat değildi.son 6 aydır rahatım ama ondan önce hiç rahat değildim.eeee birde benimle evlenenler hamile yada anne.aynı şekilde benden sonra evlenenlerde öyle olunca ister istemez sıkıntı yaptım kendime.şimdi rahatım ama yinede çabucak olsun istiyorum.çok sabırsız görünüyorum biliyorum ama 1.5 yıl bile çok uzun bir zaman gibi geliyorcanım yaa yaşın 30 diye geç kaldığını sanıp panik yapma sakın daha çok gençsin.yumurta ve spermlerde iyiymiş olumsuz bir durumunuz yok gözüküyor.inşaallah tedaviyle bebeğine kavuşursun vede kardeşlerinide dondurtursun)
38 yaş topiğinde alkan diye bir arkadaş vardı sanırım 44 yaşında 3 negatif tüpten sonra 4.üyü deneyecekti henüz yeni öğrendik kendiliğinden hamile kalmış şuan hamile allah tamamına erdirir inşaallah.olacak olduktan sonra vakti zamanı gelince oluyor canım.bu haberler bizlere her zaman umut olsun.yeterki inanalım.....
canım ya ne bileyim panikliyorum.kafam hiç rahat değildi.son 6 aydır rahatım ama ondan önce hiç rahat değildim.eeee birde benimle evlenenler hamile yada anne.aynı şekilde benden sonra evlenenlerde öyle olunca ister istemez sıkıntı yaptım kendime.şimdi rahatım ama yinede çabucak olsun istiyorum.çok sabırsız görünüyorum biliyorum ama 1.5 yıl bile çok uzun bir zaman gibi geliyorcanım inşallah hep beraber güzel haberler verebiliriz.ne tatlı olur kardeşler dondurulmuş bekliyor :)
inşallah çok daha beklemez kavuşursun miniğine.çok zor bir süreçmiş.sanki doğal yollardan bu mutluluğa kavuşamayacakmışım gibi hissediyorum.kendime olumlu sinyaller göndermiyorum bu kötü bir durum aslında ama yinede inancım sonsuz.öyle yada böyle olacağına inanıyorum.birde insanların sorması yok mu.önceden düşünmüyoruz derdim şimdi ise inşallah bundan sonra diye geçiştiriyorumbilmezmiyim):-(( benimde 8 yıl oldu.artık bebekliklerini bildiklerim evlenip çoluk çocuk sahibi oldu.ben onların adına seviniyorum en azından bizler gibi aramadan zorlukları yaşamadan çocuklarına kavuşuyorlar.inşaallah bizlerde artık daha fazla aramadan çcuğumuza kavuşuruz
)
hayırlı olsun bebek.inşallah bebeğine kavuşursun.bende çok heycanlıyım c.tesi bende ordayım inşallah....arkadaşlar ben tedaviye başladım.timur bey bana gebelik aşısı yapacağını söyledi.çok heyecanlıyım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.