Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

canım benm sanırım tüm yazdıklarımı okumadın

benim nickime tıkla yazdığım tüm mesajları oku fırsatın olursa

aytıntılı anlattım yaşadıklarımı ve orada gördüğüm sistemi

benim ilk tedavim değil ki tuttu diye olumlu önyargıyla öveyim timur hocayı

ben 1 aşılama 2 tüp bebek yaptım timur hocayla

ve eğer allah izin vermesydi

3.veya 4. tüo bebeği yapmam gerekseydi

sana bebeğimin üzerine yemin ediyorum yine ona giderdim

o kadar güveniyorum ona ve orada kurduğu sisteme

biliyorsun herşey onların başarısıyla bitmiyo

yukarda tbbi iradeyi aşan bir güç war

o isterse istemeyen kadının çocuğu olur

o istemezse dünyayı gezip 100 kez tedavi olan kadının çocuğu olmaz

bu ilahi kısmı

tıbbi kısmına gelince

çok çeşitli tıbbi nedenlerle embryo tutunamayabiliyor

ben ilk tedaviden sonra yıkıldım ama en azından türkiyede gidebileceğin en iyi sayılı bir iki klinikten birine gittiğimden doğru seçimi yaptığımdan emindim ve büyük bi şi

timur hocayı tedavi planı aşamasında ve transferde görüyorsun evet doğru

ama timur hoca üretim hattı gibi bir hizmet hattı oluşturmuş

ondan habersiz hiç bir şey olmuyor ki

herseferinde her hastayla görüşmese de tüm planlamaları aygül hocayla birlikte, embroyoglara danışarak yapıyor

kaldı ki 2 tüp bebekten sonra

sana yürek ferahlığıyla söyleyebilirim ki

tedavi planlamasından sonra onun la görüşeceğin bir şey yok

evet aygül hoca hızlı muatene ediyor ve pek konuşturmuyor bu da doğru

ama hemşireler son derece güleryüzlü ve yardımsever

günün her saatini onları ceplerin arıyorsun

yetkileri bilgileri dahilindeki sorulkara cvp veriyorlar eğer onları aşan bir soru ise hocalara danışp sana telefonla geri dönüyorlar

yani hiç bir sorun cvpsız kalmıyor

süreç tıkır tıkır işliyor

aygül hocanın ultrasonunda uzun kalmakla kısa kalmak arasında da değişen bir şi yok

çünkü tedaviyi başarıyla götürecek herşey tıkır tıkır planlanmış durumda

sana özelden telefonumu yazayım hiç çekinme ara istediğin zaman

allah içimdeki mutluluğu umarım sana ve bu forumda duygularını paylaşan sorularına cvp arayan tüm arkadaşlarıma yaşatır

sevgiler:1:

Merhaba canım bende timur beye gitmeyi istiyorum. sizin sorun neydi tam olarak ? yardımcı olurmusun

ilk randevün nezaman eladora.bende 16 hazirana randevü aldım o yüzden sordum....sizdeki sorun neydi ?

ben cumartesi günü gidip konuştum hocayla canm bizim erkek infilitesi öncelikle bizim histeroskopi olucak ondan sonra yapılacak işlemler şuanda bilemiyorum adeti biliyorum ona göre gün alıcam histeroskopi için sizin sorun neydi peki ?

arkadaşlar kusura bakmayın siteye giremedim.memlkete gittim arkadaşımın düğünü vardı.ailemle birlikte olunca nete girmeye zaman olmadı haliyle.şimdi yazabiliyorum.
bizde şimdilik bir sorun görünmüyor.tabii bulunduğum ilde dr lar ne kadar araştırma yapabilirse o kadarını diyebiliyorum.eşimin spermleride gayet iyiymiş.benim yumurtalarda iyi görünüyormuş.birkez kimyasal gebelik geçirdim martta ama olmadı sonrasında da.yaşım 30 o yüzden biraz pipirikleniyorum.1.5 yıldır istiyoruz.belki kısa bir zaman ama daha fazla beklemek istemiyorum.ilk 1 yıl çok üzüldüm.şimdi yine üzülüyorum tabi ama umutluyum ve daha öyle saatlerce ağlamıyorum.

ben cumartesi günü gidip konuştum hocayla canm bizim erkek infilitesi öncelikle bizim histeroskopi olucak ondan sonra yapılacak işlemler şuanda bilemiyorum adeti biliyorum ona göre gün alıcam histeroskopi için sizin sorun neydi peki ?
canım sorun yok gibi ama orada daha detaylı araştırma yapılır.inşallah bir sorun yoktur ama varsada çaresi olan bi şey olsun inşallah.güzel haberlerinizi bekliyorum..gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim canım.

arkadaşlar kusura bakmayın siteye giremedim.memlkete gittim arkadaşımın düğünü vardı.ailemle birlikte olunca nete girmeye zaman olmadı haliyle.şimdi yazabiliyorum.
bizde şimdilik bir sorun görünmüyor.tabii bulunduğum ilde dr lar ne kadar araştırma yapabilirse o kadarını diyebiliyorum.eşimin spermleride gayet iyiymiş.benim yumurtalarda iyi görünüyormuş.birkez kimyasal gebelik geçirdim martta ama olmadı sonrasında da.yaşım 30 o yüzden biraz pipirikleniyorum.1.5 yıldır istiyoruz.belki kısa bir zaman ama daha fazla beklemek istemiyorum.ilk 1 yıl çok üzüldüm.şimdi yine üzülüyorum tabi ama umutluyum ve daha öyle saatlerce ağlamıyorum.

canım yaa yaşın 30 diye geç kaldığını sanıp panik yapma sakın daha çok gençsin.yumurta ve spermlerde iyiymiş olumsuz bir durumunuz yok gözüküyor.inşaallah tedaviyle bebeğine kavuşursun vede kardeşlerinide dondurtursun:-))
38 yaş topiğinde alkan diye bir arkadaş vardı sanırım 44 yaşında 3 negatif tüpten sonra 4.üyü deneyecekti henüz yeni öğrendik kendiliğinden hamile kalmış şuan hamile allah tamamına erdirir inşaallah.olacak olduktan sonra vakti zamanı gelince oluyor canım.bu haberler bizlere her zaman umut olsun.yeterki inanalım.....

canım yaa yaşın 30 diye geç kaldığını sanıp panik yapma sakın daha çok gençsin.yumurta ve spermlerde iyiymiş olumsuz bir durumunuz yok gözüküyor.inşaallah tedaviyle bebeğine kavuşursun vede kardeşlerinide dondurtursun:-))
38 yaş topiğinde alkan diye bir arkadaş vardı sanırım 44 yaşında 3 negatif tüpten sonra 4.üyü deneyecekti henüz yeni öğrendik kendiliğinden hamile kalmış şuan hamile allah tamamına erdirir inşaallah.olacak olduktan sonra vakti zamanı gelince oluyor canım.bu haberler bizlere her zaman umut olsun.yeterki inanalım.....
canım ya ne bileyim panikliyorum.kafam hiç rahat değildi.son 6 aydır rahatım ama ondan önce hiç rahat değildim.eeee birde benimle evlenenler hamile yada anne.aynı şekilde benden sonra evlenenlerde öyle olunca ister istemez sıkıntı yaptım kendime.şimdi rahatım ama yinede çabucak olsun istiyorum.çok sabırsız görünüyorum biliyorum ama 1.5 yıl bile çok uzun bir zaman gibi geliyor :( canım inşallah hep beraber güzel haberler verebiliriz.ne tatlı olur kardeşler dondurulmuş bekliyor :)

canım ya ne bileyim panikliyorum.kafam hiç rahat değildi.son 6 aydır rahatım ama ondan önce hiç rahat değildim.eeee birde benimle evlenenler hamile yada anne.aynı şekilde benden sonra evlenenlerde öyle olunca ister istemez sıkıntı yaptım kendime.şimdi rahatım ama yinede çabucak olsun istiyorum.çok sabırsız görünüyorum biliyorum ama 1.5 yıl bile çok uzun bir zaman gibi geliyor :( canım inşallah hep beraber güzel haberler verebiliriz.ne tatlı olur kardeşler dondurulmuş bekliyor :)

bilmezmiyim:-)):-(( benimde 8 yıl oldu.artık bebekliklerini bildiklerim evlenip çoluk çocuk sahibi oldu.ben onların adına seviniyorum en azından bizler gibi aramadan zorlukları yaşamadan çocuklarına kavuşuyorlar.inşaallah bizlerde artık daha fazla aramadan çcuğumuza kavuşuruz:-))

bilmezmiyim:-)):-(( benimde 8 yıl oldu.artık bebekliklerini bildiklerim evlenip çoluk çocuk sahibi oldu.ben onların adına seviniyorum en azından bizler gibi aramadan zorlukları yaşamadan çocuklarına kavuşuyorlar.inşaallah bizlerde artık daha fazla aramadan çcuğumuza kavuşuruz:-))
inşallah çok daha beklemez kavuşursun miniğine.çok zor bir süreçmiş.sanki doğal yollardan bu mutluluğa kavuşamayacakmışım gibi hissediyorum.kendime olumlu sinyaller göndermiyorum bu kötü bir durum aslında ama yinede inancım sonsuz.öyle yada böyle olacağına inanıyorum.birde insanların sorması yok mu.önceden düşünmüyoruz derdim şimdi ise inşallah bundan sonra diye geçiştiriyorum :(

canım

eşimin kullandığı hayati bir ilaç spermleri öldürüyor

5-6 sperm çıkıyor testlerde

onun için tüp yaptık

ben timur hocanın kliniğyle ilgili yorumlarımı ve deneyimimi uzun uzun paylaştım

rumuzuma tıklarsan cevaplarım altında hepsini görebilirsin

bunun dışında sormak istediğin bir şey olursa lütfen çekinme

üyeliğin izin veriyorsa özelden mesaj da atabilrsin

hergün girmiyorum buraya

son olarak

ben uzun araştırmalar sonucu timur hocaya karar vermiştim

3 tedaviden sonra ne kadar doğru bir karar olduğunu gördüm

hoca da kurduğu sistem de süper

allah yaşadığım mutluluğu tüm kadınlara yaşatır umarum

zira ben beklemenin, denemenin olmayacak giye korkmanın acısını hala içimde taşıyorum, karnımdaki oğluma rağmen, o günleri unutamıyorum(=

hepnize ii şanslar..

Emelcim senin yazdıklarını uzun uzun okudum.Ankara da tedavi olmamız bizim için çok daha iyi ve Ankara içinde en uygun doktorun Timur Beyin olduğunu düşündük.Ben doktorun benimle uzun uzun konuşmasından ziyade yada her gittiğimde onu görmekten başka şeylere bakıyorum.İşte laboratuvar ortamı kullanılacak teknolojik sistem.bunlar yerindeyse diğer şeyleri takmamak gerek bence.Sonuçta dr tek benimle ilgilenmeyecek.Benim gibi bir sürü hastası olacak.İllaki bana moral versin isterim yada ümit verici konuşsun derim.Motivasyonumu üst seviyelerde tutsun isterim ama gerisi ayrıntı.

Bizleri çok iyi anladığını biliyorum.Cidden çok zor bir süreç ve korku verici ister istemez.İnsanın bir kanadı umut diğer kanadı korku oluyor.İyi veya kötü, güzel veya çirkin her türlü sonuca katlanabilmek gerek.

arkadaşlar ben tedaviye başladım.timur bey bana gebelik aşısı yapacağını söyledi.çok heyecanlıyım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.

yarın bende timur beye gideceğim.sizleri okuduktan sonra aramaya karar verdim.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.ilk seferinde alınan muayene ücretinden sonra bir daha ödüyormusunuz?

Back
X