Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

yazın gürganda tüp bebek yaptırdım herkes biliyor ve negatifle sonuçlandı....

biz hep eşimde problem olduğunu düşünüyorduk meğer bendeymiş ama bunu gürganda tek dktorun farkedememesi ne tuhaf değilmi:47:rahim filmime oradaki özgür ve timur dktor baktılar problem yok dediler...meğer o filmde ne problemler varmış bunu nasıl anlayamamışlar ve ya da bile bile bana nasıl tüp bebek yapmışlar benim tüplerde problem varmış meğer....

öğretmenim ve 15 tatilde istanbul memoriale gittik bu kez ve oradaki 2 doktor da bakar bakmaz problemi gördüler önce bu durumu çzmeliyiz tüp bebekten önce dediler..
sonra internetten başka hastanedeki bir doktora filmimi mail attım oda aynı şeyi söyledi filminizde yani tüplerinizde problem var....

bunu o çok ilgili bilgili gürgan klinik nasıl bilemedi:47:demek o kadarda (b)ilgili değillermiş...

bir kez daha kesinlikle gürgan kliniği önermiyorum:47:

çok şaşırdımmm:53::53::53::53: ve üzüldüm

Cnm klinigin hastalari gordugum kadariyla esi dostu vesilesiyle giden hanimlardan olusuyor. Yani bi tanidiginin gidip iyi sonuc alan kisilerin onerileriyle tanisiyorlar orayla. Ben bile unv. Bi arkadasimin onerisiyle gittim netten arastircak pek imkan yok malum reklam falan da yapmiyor klinik

Bence o bahsettigim teori tam sana gore. Bana kalitsa gittigin klinikten israrla istegin o olmali

İyi gidiyor cnm bulantilar da bitti sukur ikili testimizde iyi cikti dun. Darisi sizlerin olsun.

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim,inşallah hayırlısı ile kucağına da alırsın bebişini..
senin tedavin nasıl oldu embriyolar kalitelimiydi anlatırmısın biraz merak ediyorum
darısı isteyen herkezin başına...

Sezyal
Neyaptın cnm kararın değişti sanırım diğer topikte gördüm valla bende okudukça kafam iyice karışmaya başladı
Diğer yeri arıycaktın aradın mı?

mrh arkadaşlar sınavlarım bitti.yarın ön görüşme için kliniği arıyacağım.kafamda binbir soru işareti var burayı okudukça dahada arttı.gönlüm istanbulda tedavi olmaktan yana ama kahrolası maddi imkanlardan dolayı ankaraya gideceğim.umarım herşey yolunda gider.rabbim hepimizin yardımcısı olsun hem maddi hem manevi olarak:50:

mrh arkadaşlar sınavlarım bitti.yarın ön görüşme için kliniği arıyacağım.kafamda binbir soru işareti var burayı okudukça dahada arttı.gönlüm istanbulda tedavi olmaktan yana ama kahrolası maddi imkanlardan dolayı ankaraya gideceğim.umarım herşey yolunda gider.rabbim hepimizin yardımcısı olsun hem maddi hem manevi olarak:50:

hayırlı olur inşallah cnm..ilk tüp denemen mi olacak?

mrh kızlar:3: bugun klinikle görüştüm ayın 21 ne randevu aldım:18:çıktık bir yola rabbim yardımcımız olsun .başka kimse yokmu ya tedavide olan kimseler uğramıyor buralara.

KAFAMDA SORULAR KORKULAR VE HİÇ BİTMEYEN UMUTLA ÇIKIYORUM BİR YOLA:ssz::37::18:

merhaba sen gürkan klınıkte mi tedavi göruyusun yada oradamı başlayacan..

Sezyal
Neyaptın cnm kararın değişti sanırım diğer topikte gördüm valla bende okudukça kafam iyice karışmaya başladı

kızlar Allah hepinizinde yardımcısı olsun

slm kızlar ben bugün gürgan kliniğe gittim.ve tedaviye allahın izniyle başlıorum.bilmiorum ama benim içim çok ısındı buraya çok ilgililer..ön muayenemi alptekin hoca yaptı ve sonra timur hocayla bizzat görüştüm inanınki klinikte herkes güleryüzlü ama en çok timur hoca...okadar sıcakkanlı ve rahatlatıcıki onla görüşene kadar acaba mı diye kafamdan geçiriodum ama onunla tanışınca evet burası dedim..muayene ücreti biraz pahalı 300tl verdik.sperm analizide yaptırcaz oda200 tl.ve şunuda söliyim normal tüp bebek ücreti ilaçlar hariç 4400 tl.ama şimdi martın 15ine kadar easy bebek die bi kampanyaları varmış.erkekte sorun olmayıpta kadında yumurtlama bozukluğu olan durumlarda ilaç dahil 4500 lira oluyo.ve bunun içine gebelik aşısıcocultur hepsi herşey dahil..benim için dua edin kızlar bi yola girdim inşallah sonuda hayırlı biter.adet olup gidicem bakalım..tedavi sürecimi sizinle paylaşırım..hoşçakalın

slm kızlar ben bugün gürgan kliniğe gittim.ve tedaviye allahın izniyle başlıorum.bilmiorum ama benim içim çok ısındı buraya çok ilgililer..ön muayenemi alptekin hoca yaptı ve sonra timur hocayla bizzat görüştüm inanınki klinikte herkes güleryüzlü ama en çok timur hoca...okadar sıcakkanlı ve rahatlatıcıki onla görüşene kadar acaba mı diye kafamdan geçiriodum ama onunla tanışınca evet burası dedim..muayene ücreti biraz pahalı 300tl verdik.sperm analizide yaptırcaz oda200 tl.ve şunuda söliyim normal tüp bebek ücreti ilaçlar hariç 4400 tl.ama şimdi martın 15ine kadar easy bebek die bi kampanyaları varmış.erkekte sorun olmayıpta kadında yumurtlama bozukluğu olan durumlarda ilaç dahil 4500 lira oluyo.ve bunun içine gebelik aşısıcocultur hepsi herşey dahil..benim için dua edin kızlar bi yola girdim inşallah sonuda hayırlı biter.adet olup gidicem bakalım..tedavi sürecimi sizinle paylaşırım..hoşçakalın

bol şanslar Allah seninde, bu yolda olan herkesinde yardımcısı olsun

kızlar Allah hepinizinde yardımcısı olsun[/QU
sagolasın canım sendemi gürgana gidiyodun.rabbim hepimizin yardımcısı olsun:emir_bebek:

evet cnm bende 3.tedavimi gürganda gördüm ama negatifle sonuçlandı inşallah sizler pozitif sonuçlar alıp paylaşırsınız bizlerle.sen afyondan geleceksin herhalde afyon yine yakın bayağı uzak yerlerden gelenler vardı tanıştığım

mrh kızlar:3: bugun klinikle görüştüm ayın 21 ne randevu aldım:18:çıktık bir yola rabbim yardımcımız olsun .başka kimse yokmu ya tedavide olan kimseler uğramıyor buralara.

cnm inşallah olumlu sonuç alırsın

kızlar Allah hepinizinde yardımcısı olsun

çok sagol inşallah seninde yüzün güler..tekrar tdaviye başlıycakmısın?

inşallah sizinde sonucunuz olumlu olur..tedaviye nezaman başlıyorsun? kampanyalarından haberim yoktu 4500 gayet uygun ben direk 4400 diye biliyordum sadece mart için mi geçerliymiş?

Sezyal

yaa benimde kafam karışık ama o diğer yerden ayın 19 şubata randevu aldım,prof.dr ile de görüşecem sonra kafama yatmazsa ankara ile de görüşmeye gidecem..
ankara ile tel.görüştüm dün,bana daha önce tedavi görüp çocuğu olmuş bir bayanla tel.da görüştürdüler ikna için hep ama bilemiyorum
bi görüşeyim sana da yazıcam..diğer topiği takip et ama...

inşallah sizinde sonucunuz olumlu olur..tedaviye nezaman başlıyorsun? kampanyalarından haberim yoktu 4500 gayet uygun ben direk 4400 diye biliyordum sadece mart için mi geçerliymiş?[/QUOTE]

evet canım martın 15ine kadarmış bunu değerlendirin bence

merhaba ben 2011 de gördüm negatifle sonuçlandı bizim sorunumuz erkek infilitesi 3 kere tüp bebek tedavisi oldum sonuncusunu gürgan klinikte gördüm.
canım merhaba..negatiflerle moralimiz çok bozuluyo o duyguyu bende çookkk iyi biliyorum,ama bu işin peşini bırakma benden sana nacizane tavsiyem..bende enson 2011 de yaptırdım ve şimdi keşke 1 seneyi boşa geçirdim diye pişmanım.şimdi iyi bi klınık araştırıyorum başlamak için..ben de rahimde yapışıklık var ona göre klınık bakıyorum..gürkandan negatif ama memnunmuydun çok olumsuzluklar duydum..kafam karışık ama hayırlısı olsun herkes için...

Back
X