Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

slm kızlar ben bugün gürgan kliniğe gittim.ve tedaviye allahın izniyle başlıorum.bilmiorum ama benim içim çok ısındı buraya çok ilgililer..ön muayenemi alptekin hoca yaptı ve sonra timur hocayla bizzat görüştüm inanınki klinikte herkes güleryüzlü ama en çok timur hoca...okadar sıcakkanlı ve rahatlatıcıki onla görüşene kadar acaba mı diye kafamdan geçiriodum ama onunla tanışınca evet burası dedim..muayene ücreti biraz pahalı 300tl verdik.sperm analizide yaptırcaz oda200 tl.ve şunuda söliyim normal tüp bebek ücreti ilaçlar hariç 4400 tl.ama şimdi martın 15ine kadar easy bebek die bi kampanyaları varmış.erkekte sorun olmayıpta kadında yumurtlama bozukluğu olan durumlarda ilaç dahil 4500 lira oluyo.ve bunun içine gebelik aşısıcocultur hepsi herşey dahil..benim için dua edin kızlar bi yola girdim inşallah sonuda hayırlı biter.adet olup gidicem bakalım..tedavi sürecimi sizinle paylaşırım..hoşçakalın
bize yaz mutlaka hayırlısı olsun..ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın...bebeşlerini kucağına almayı nasip etsin inşallahh
paraya bakma bence çünkü nasılsa bi şekilde ödeyecez hep 3-5 fazla önemi olmuyo işin psikolojık kısmı önemli..moralını hep yüksektut..

yaa benimde kafam karışık ama o diğer yerden ayın 19 şubata randevu aldım,prof.dr ile de görüşecem sonra kafama yatmazsa ankara ile de görüşmeye gidecem..
ankara ile tel.görüştüm dün,bana daha önce tedavi görüp çocuğu olmuş bir bayanla tel.da görüştürdüler ikna için hep ama bilemiyorum
bi görüşeyim sana da yazıcam..diğer topiği takip et ama...

cnm orasıda kesinlikle iyi bir klinik içine sinerse başla orda diger yer git gel senin içinde çok zor olacak her yönüyle düşünmek gerek
bakıyorum arada diger topiklerede,hayırlısı olur inşallah cnm..

cnm orasıda kesinlikle iyi bir klinik içine sinerse başla orda diger yer git gel senin içinde çok zor olacak her yönüyle düşünmek gerek
bakıyorum arada diger topiklerede,hayırlısı olur inşallah cnm..
evet ankara çok sıkıntılı olacak ama şu ilk görüşmeyi yapayım daaa
sen neler yaptın var mı bi değişiklik

evet ankara çok sıkıntılı olacak ama şu ilk görüşmeyi yapayım daaa
sen neler yaptın var mı bi değişiklik

bende aynı hala net degilim ama tekrar gidince netleşecek inşallah dogru olana karar veririz
valla bu işler çok stresli ilkinde bukadar düşünmeden gidip direk yaptırmıştım
şimdi başlamadan strese girdim hayırlısı olsun artık
sende ayrıntıları yaz mutlaka cnm...

bende aynı hala net degilim ama tekrar gidince netleşecek inşallah dogru olana karar veririz
valla bu işler çok stresli ilkinde bukadar düşünmeden gidip direk yaptırmıştım
şimdi başlamadan strese girdim hayırlısı olsun artık
sende ayrıntıları yaz mutlaka cnm...
ilklerde hep insan gözü kara oluyoda..sonra işin içine daha detaylı girince daha ince eleyip sık dokuyoruzz.ama yıpratıcı işler..
stresi hiç sorma valla..ben okadar tecrübeli şimdiden aklım haftya salıki randevuda..
inşallah son araştımamız olur bebişlere kavuşuruz tez vakitte inşallah cemil cümlesiyle..
tüm detaylarıyla yazıcam hiç endişe etmee..

çok sagol inşallah seninde yüzün güler..tekrar tdaviye başlıycakmısın?
cnm şimdilik pek düşünemiyorummm:14:
canım merhaba..negatiflerle moralimiz çok bozuluyo o duyguyu bende çookkk iyi biliyorum,ama bu işin peşini bırakma benden sana nacizane tavsiyem..bende enson 2011 de yaptırdım ve şimdi keşke 1 seneyi boşa geçirdim diye pişmanım.şimdi iyi bi klınık araştırıyorum başlamak için..ben de rahimde yapışıklık var ona göre klınık bakıyorum..gürkandan negatif ama memnunmuydun çok olumsuzluklar duydum..kafam karışık ama hayırlısı olsun herkes için...

evet haklısın ama kendimi hazır hissedemiyorum çok yıpratıcı oluyor negatifler ayrıca hormon ilaçlarının çok yan etkisi var.ilerde kendimi hazır hissedersem belki tabi eşimide ikna etmem lazım oda senin yıpranmana artık gönlüm razı olmuyor diyor.gürgan kliniğe gelince memnundum.sadece kalabalık olması biraz beklemek dışında insan onlarada katlanıyor.sen merak ettiğn için söyleyim ilk timur beyle görüşüyorsun muayene ediyor sonraki yumurta takiplerini ve yumurta toplama işlemini aygül hn yapıyor en son transferide yine timur bey yapıyor..

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim,inşallah hayırlısı ile kucağına da alırsın bebişini..
senin tedavin nasıl oldu embriyolar kalitelimiydi anlatırmısın biraz merak ediyorum
darısı isteyen herkezin başına...
Cnm ben gurganda 2.denememde hamile kaldim. Yumoslar kaliteli ama rezerv cok tembeldi sadece iki yumurta dolleniodu. İlk tedaviden sonra 3 ay hocanin gozetiminde vitamin takviye falan kullandim. Hoca baslayalim dedigi gune kadar karambole ankaraya gidip geldim. 2.gidisimde cok ince ve detayli arastirdilar
slm kızlar ben bugün gürgan kliniğe gittim.ve tedaviye allahın izniyle başlıorum.bilmiorum ama benim içim çok ısındı buraya çok ilgililer..ön muayenemi alptekin hoca yaptı ve sonra timur hocayla bizzat görüştüm inanınki klinikte herkes güleryüzlü ama en çok timur hoca...okadar sıcakkanlı ve rahatlatıcıki onla görüşene kadar acaba mı diye kafamdan geçiriodum ama onunla tanışınca evet burası dedim..muayene ücreti biraz pahalı 300tl verdik.sperm analizide yaptırcaz oda200 tl.ve şunuda söliyim normal tüp bebek ücreti ilaçlar hariç 4400 tl.ama şimdi martın 15ine kadar easy bebek die bi kampanyaları varmış.erkekte sorun olmayıpta kadında yumurtlama bozukluğu olan durumlarda ilaç dahil 4500 lira oluyo.ve bunun içine gebelik aşısıcocultur hepsi herşey dahil..benim için dua edin kızlar bi yola girdim inşallah sonuda hayırlı biter.adet olup gidicem bakalım..tedavi sürecimi sizinle paylaşırım..hoşçakalın

hayirli olsun. Adetin 2. Gunu 12.gunu arasi corekotu bal tarcin kuru siddetle tavsiyemdir. Mutlaka kullan. Bende senin gibi timur hocayi cok sicak candan samimi bulanlardanim. Diger arkadaslarin yazisini okudukca dogrusu tam inanamiyorum cunku ben iki kez orda tup denedim dr. Lari hemsireleri embriyologlari nerdeyse ailelerine kadar taniyorum. Belki benden kaynaklidir pozitif enerji durumlari. Neyse allah herkesin gonlunun muradini versin

cnm şimdilik pek düşünemiyorummm:14:

evet haklısın ama kendimi hazır hissedemiyorum çok yıpratıcı oluyor negatifler ayrıca hormon ilaçlarının çok yan etkisi var.ilerde kendimi hazır hissedersem belki tabi eşimide ikna etmem lazım oda senin yıpranmana artık gönlüm razı olmuyor diyor.gürgan kliniğe gelince memnundum.sadece kalabalık olması biraz beklemek dışında insan onlarada katlanıyor.sen merak ettiğn için söyleyim ilk timur beyle görüşüyorsun muayene ediyor sonraki yumurta takiplerini ve yumurta toplama işlemini aygül hn yapıyor en son transferide yine timur bey yapıyor..

saol valla merak ediyordum.genelde prof.lar hep öylee..şu salı bir muayene olayım da duruma göre kararımı vereceğim..hepimiz için hayırlısı olsun inşallahh..

Cnm ben gurganda 2.denememde hamile kaldim. Yumoslar kaliteli ama rezerv cok tembeldi sadece iki yumurta dolleniodu. İlk tedaviden sonra 3 ay hocanin gozetiminde vitamin takviye falan kullandim. Hoca baslayalim dedigi gune kadar karambole ankaraya gidip geldim. 2.gidisimde cok ince ve detayli arastirdilar

hayirli olsun. Adetin 2. Gunu 12.gunu arasi corekotu bal tarcin kuru siddetle tavsiyemdir. Mutlaka kullan. Bende senin gibi timur hocayi cok sicak candan samimi bulanlardanim. Diger arkadaslarin yazisini okudukca dogrusu tam inanamiyorum cunku ben iki kez orda tup denedim dr. Lari hemsireleri embriyologlari nerdeyse ailelerine kadar taniyorum. Belki benden kaynaklidir pozitif enerji durumlari. Neyse allah herkesin gonlunun muradini versin
teşekkürler,yani heryeri araştırıyorum ona göre karar verecem. ama ilk önörüşme ilk muayeneleri olucam.ondan sonra bir yerde başlayam hayırlısı ile..
bizlere de dua et..durumunu yazz..kendine iyibakk..

allah yardımcın olsun canım bende ayın 21 inde orda olucam hocayla görüşeceğiz.belki karşılaşırız.rabbim bu sefer hepimizin yüzünü güldürür insallh ben size dua edicem sizde bana dua edin olurmu kızlar.sizi tanımasamda görmesemde aynı yolun yolcularıyız biz:ssz:

evet cnm bende 3.tedavimi gürganda gördüm ama negatifle sonuçlandı inşallah sizler pozitif sonuçlar alıp paylaşırsınız bizlerle.sen afyondan geleceksin herhalde afyon yine yakın bayağı uzak yerlerden gelenler vardı tanıştığım

insallh bir dahaki demende evladını rabbim gönderir sana arkadaşım bizim yolumuz sabır yolu sabredip rabbime sıgınmaktan başka bir şey gelmıyor elimizden.yok canım afyondan değilim ben kütahyadayım.dediğin gibi yakın olması iyi oldu bizim için.

cnm inşallah olumlu sonuç alırsın

çok sagol inşallah seninde yüzün güler..tekrar tdaviye başlıycakmısın?

inşallah sizinde sonucunuz olumlu olur..tedaviye nezaman başlıyorsun? kampanyalarından haberim yoktu 4500 gayet uygun ben direk 4400 diye biliyordum sadece mart için mi geçerliymiş?

insalh canım insallh hepimiz güzel sonuçlar alırız.bebeklerimize kavuşuruz:emir_bebek::emir_bebek:

insallh bir dahaki demende evladını rabbim gönderir sana arkadaşım bizim yolumuz sabır yolu sabredip rabbime sıgınmaktan başka bir şey gelmıyor elimizden.yok canım afyondan değilim ben kütahyadayım.dediğin gibi yakın olması iyi oldu bizim için.

amin cnm inşallah olmayan herkese nasip etsin.evet sabredip Allaha sığınmaktan başka çare yok diyorumki belki benim bilemediğim bir hayır vardır bebeğimin olmamasında herşeyin hayırlısı:16:

Kızlarrrrr. Ne var ne yokkk. Tedavide olan var mı??

Son düzenleme:
Benim kararım timur hocadan yana gittim görüştüm çok şükür icime sindi aklımda herhangi bir şüphe yok insallah hersey iyi olur

Benim kararım timur hocadan yana gittim görüştüm çok şükür icime sindi aklımda herhangi bir şüphe yok insallah hersey iyi olur

Günaydın...canım Allah emeklerimizin karşılığını inş.boşa çıkarmaz.Ben Recai papucçuya gittim ve muayne oldum ama aklım hep timur hocada biraz anlatırmısın.
En çok ne sindi içine,başka klınıklerle görüşüptemi timur hocaya karar verdin merak ettim.Bende yaza doğru başlamayı düşünüyorum ama bazı eş problemimiz var,onun için eşimle ürolojiye gidiyoruz...Hayırlısı bakalım

Günaydın...canım Allah emeklerimizin karşılığını inş.boşa çıkarmaz.Ben Recai papucçuya gittim ve muayne oldum ama aklım hep timur hocada biraz anlatırmısın.
En çok ne sindi içine,başka klınıklerle görüşüptemi timur hocaya karar verdin merak ettim.Bende yaza doğru başlamayı düşünüyorum ama bazı eş problemimiz var,onun için eşimle ürolojiye gidiyoruz...Hayırlısı bakalım

Cnm ben önce gittiğimde biraz tereddütüm vardı açıkcası burda da belirtmiştim bu gittiğim de gerek timur hoca gerek embriyologla görüştüm önceki tedavideki olumsuzlukları anlattım ona göre bir tedavi çizildi ve icim ısındı açıkcası.. Tekniklerde gayet iyi ama tek kotu yan fazla bekleniyor o çok kotu ama bir sekilde onada çözüm bulucaz
Sana tavsiyem oraylada görüş icine sinen yer olsun

özlemo248 nasılsın..içine sinmiş olmasına sevindim,kararlı olmak işin en başında motive için şart..inşallah ben de bir yere karar veririm de başlarım biran önce..
ne zaman başlayacaksın bakalım..inşallah son olurda bebeğine kavuşursun ...hepimize ALLAH yardım etsin

Back
X