bize yaz mutlaka hayırlısı olsun..ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın...bebeşlerini kucağına almayı nasip etsin inşallahhslm kızlar ben bugün gürgan kliniğe gittim.ve tedaviye allahın izniyle başlıorum.bilmiorum ama benim içim çok ısındı buraya çok ilgililer..ön muayenemi alptekin hoca yaptı ve sonra timur hocayla bizzat görüştüm inanınki klinikte herkes güleryüzlü ama en çok timur hoca...okadar sıcakkanlı ve rahatlatıcıki onla görüşene kadar acaba mı diye kafamdan geçiriodum ama onunla tanışınca evet burası dedim..muayene ücreti biraz pahalı 300tl verdik.sperm analizide yaptırcaz oda200 tl.ve şunuda söliyim normal tüp bebek ücreti ilaçlar hariç 4400 tl.ama şimdi martın 15ine kadar easy bebek die bi kampanyaları varmış.erkekte sorun olmayıpta kadında yumurtlama bozukluğu olan durumlarda ilaç dahil 4500 lira oluyo.ve bunun içine gebelik aşısıcocultur hepsi herşey dahil..benim için dua edin kızlar bi yola girdim inşallah sonuda hayırlı biter.adet olup gidicem bakalım..tedavi sürecimi sizinle paylaşırım..hoşçakalın
paraya bakma bence çünkü nasılsa bi şekilde ödeyecez hep 3-5 fazla önemi olmuyo işin psikolojık kısmı önemli..moralını hep yüksektut..