- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
Gelince kapıyı açmayın. Odanızı eski yerine taşıyın. Bu kadar diken üstünde yaşamayın.Bir daha olurasa anladığı dilden konuşun. İçinizdeki vahşiyi görsün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Savcılığa git bir tutanak tuttur bir daha kapına gelirse polis çağır belli hasta demek kiArkadaşlar iki tane bebeğim var.Onların az çok gürültüsü oluyordu, alt kattan şikayet gelince devamlı kullandığım salonu değiştirip küçük odaya geçtim.gündüz saatlerinde alttakilerin kullanmadığı odayı oturma odası haline getirdim ve çocukları orada tutuyorum.bundan iki hafta önce öğleden sonra 4'de süpürge açtım ve etrafı toparlıyordum ki o odada da süpürge en fazla beş dakika açık kalıyor, zil çaldı alt komşu rahatsız oluyoruz uyuyorduk gürültüyü azaltın dedi.kusura bakmayın dedim kapattım olayı.Bugün gene kapıya gelmişler, çocuklarım en geç 9-10 gibi uyumumalarına rağmen geçe ikide üçte çocukların top oynadığını iddia etti kadın.böyle bir şey olmadığını çocukların o saatte uyumuş olduğunu üstelik bahsettikleri odada bile yaşamadığımı söyledim.ısrarla hayır ses geliyor demeye devam etti, gündüz temizlik yaparken bile tedirgin olduğumu söyledim ve bana "ağzına çakarım bir daha gürültü olursa" cümlesini kurdu.o noktadan sonra bende de ipler koptu ve çok ciddi kavga ettik.şimdi siz saat kaçta temizliğinizi yapıyorsunuz, gündüz süpürge açmak bu kadar rahatsız edici bir şey mi? iki bebeğim var ve elimden geleni yapıyorum, çocukları bağlamam mümkün değil.sanırım evden çıkacağım çünkü altlı üslüyüz ve ben bu tarz durumlarda diken üstünde hissediyorum kendimi.nasıl bir öneride bulunursunuz bana.inanın sinirlerim çok bozuk.
Muhtemelen saçma sapan şeylerine bile dur demediğim için benim kendinden korktuğumu sandı.Birde çok ilginç insanlar, kv'demin evinde görmüştüm annesini aylar önce, bir komşusunun üstüne nasıl saldırdığını anlatıp kendini övüyordu.Zaten o noktadan sonra uzak durmuştum onlardan.ailede bu tavırlar bir güç gösterisi galiba.Bende bir şekilde baş edeceğim mecbur.siz alttan aldıkça o üste çıkmış
tebrik ederim sizi gerek özeni göstermişsiniz
rahatınıza bakın.. pardon da gündüz ev temizlenmeyecekse ne zaman temizlenecek?
gerginler zaten.oyuncak kutuları salonda oradan oyuncak alıp odaya geliyorduk bugün izin vermedim.ama haklısınız rahat hareket etmek lazım.sağolun.teşekkür ederim desteğiniz içinsürekli diken üstünde olmak yavrularınızı da gerer
lütfen yapmayın
bırakın ne hali varsa görsün
Bizim komşu de apartman da kiracı 5 kişilik apartman Yen'i taşındık matkap gürültü sü oldu ilk gün neyse yaşlı dedik gönderdik ertesi gün aranasınızı yola çekmeyin diyor o düzen kurmuş bana bak dedim düzenine de sana da devletin yolu güç gösterisi yaptı baktı ben delirdim sıvıştı daha adam o gün bu gündür Yok ortalıkta güç deniyorgerginler zaten.oyuncak kutuları salonda oradan oyuncak alıp odaya geliyorduk bugün izin vermedim.ama haklısınız rahat hareket etmek lazım.sağolun.teşekkür ederim desteğiniz için
Öyle şey mi olur çocuklusun bu bir ikincisi akşam 10 dan sonra gürültü olmaz ve sen gündüz tüm gün süpürgeni açabilirsin şikayetçi olacağını söyleArkadaşlar iki tane bebeğim var.Onların az çok gürültüsü oluyordu, alt kattan şikayet gelince devamlı kullandığım salonu değiştirip küçük odaya geçtim.gündüz saatlerinde alttakilerin kullanmadığı odayı oturma odası haline getirdim ve çocukları orada tutuyorum.bundan iki hafta önce öğleden sonra 4'de süpürge açtım ve etrafı toparlıyordum ki o odada da süpürge en fazla beş dakika açık kalıyor, zil çaldı alt komşu rahatsız oluyoruz uyuyorduk gürültüyü azaltın dedi.kusura bakmayın dedim kapattım olayı.Bugün gene kapıya gelmişler, çocuklarım en geç 9-10 gibi uyumumalarına rağmen geçe ikide üçte çocukların top oynadığını iddia etti kadın.böyle bir şey olmadığını çocukların o saatte uyumuş olduğunu üstelik bahsettikleri odada bile yaşamadığımı söyledim.ısrarla hayır ses geliyor demeye devam etti, gündüz temizlik yaparken bile tedirgin olduğumu söyledim ve bana "ağzına çakarım bir daha gürültü olursa" cümlesini kurdu.o noktadan sonra bende de ipler koptu ve çok ciddi kavga ettik.şimdi siz saat kaçta temizliğinizi yapıyorsunuz, gündüz süpürge açmak bu kadar rahatsız edici bir şey mi? iki bebeğim var ve elimden geleni yapıyorum, çocukları bağlamam mümkün değil.sanırım evden çıkacağım çünkü altlı üslüyüz ve ben bu tarz durumlarda diken üstünde hissediyorum kendimi.nasıl bir öneride bulunursunuz bana.inanın sinirlerim çok bozuk.
Arkadaşlar iki tane bebeğim var.Onların az çok gürültüsü oluyordu, alt kattan şikayet gelince devamlı kullandığım salonu değiştirip küçük odaya geçtim.gündüz saatlerinde alttakilerin kullanmadığı odayı oturma odası haline getirdim ve çocukları orada tutuyorum.bundan iki hafta önce öğleden sonra 4'de süpürge açtım ve etrafı toparlıyordum ki o odada da süpürge en fazla beş dakika açık kalıyor, zil çaldı alt komşu rahatsız oluyoruz uyuyorduk gürültüyü azaltın dedi.kusura bakmayın dedim kapattım olayı.Bugün gene kapıya gelmişler, çocuklarım en geç 9-10 gibi uyumumalarına rağmen geçe ikide üçte çocukların top oynadığını iddia etti kadın.böyle bir şey olmadığını çocukların o saatte uyumuş olduğunu üstelik bahsettikleri odada bile yaşamadığımı söyledim.ısrarla hayır ses geliyor demeye devam etti, gündüz temizlik yaparken bile tedirgin olduğumu söyledim ve bana "ağzına çakarım bir daha gürültü olursa" cümlesini kurdu.o noktadan sonra bende de ipler koptu ve çok ciddi kavga ettik.şimdi siz saat kaçta temizliğinizi yapıyorsunuz, gündüz süpürge açmak bu kadar rahatsız edici bir şey mi? iki bebeğim var ve elimden geleni yapıyorum, çocukları bağlamam mümkün değil.sanırım evden çıkacağım çünkü altlı üslüyüz ve ben bu tarz durumlarda diken üstünde hissediyorum kendimi.nasıl bir öneride bulunursunuz bana.inanın sinirlerim çok bozuk.
belki başka komşudan geliyordur diyorum kesinlikle kabul etmiyor, polisi yasayı da umursamıyormuş , asar kesermiş o.polisle kanunla iş bitirmeyi zayıflık olarak değerlendiriyor.