- 30 Kasım 2019
- 12.595
- 40.380
- 598
- Konu Sahibi Bissunicole
-
Ya elbette çocuktur anlıyorum ama ufak baya daha.Gece 2de uyuması gerekmiyor mu :/Virüs var diye polisten bile çekiniyoruz yoksa onuda düşündükMakina çalıştırması konusunda haklısınız ama maalesef bazı çocuklar yapma, etme demekten anlamıyor eminim o annede çocuğunun, gecenin 2 sinde koltuktan atlamasından memnun değildir. Son kez kapısına gidip sertce uyarın gündüzler çuvala mı girdide gece makina çalıştıyor kurutma makinası olması hiç birşey değiştirmez olmazsa şikayet edicez deyin, edinde belki kapıda polis görünce yapmaz .
Valla belki öyledir.Hayır tek üst böyle olsa.Altta böyle bizde öğrendik duyduk maalesef.Uyarınca biz kıskanç olduk napacagimizi şaşırdıkAynı apartmanda mı oturuyoruz acaba ? Aynı benim üst komşuyu tarif etmişsiniz de. Gecenin 2 sinde elektrik süpürgesi çalıştırmalar.. Bitmek bilmeyen sabaha kadar süren kavgalar.. Sinir krizleri.. Tüm mahremlerini öğrendik sayelerinde. Polis çağırdım ben en sonunda.
Umarım en kısa zamanda bir çözüm bulursunuz kendini bilmez insanla anlaşmak çok zor.Ya elbette çocuktur anlıyorum ama ufak baya daha.Gece 2de uyuması gerekmiyor mu :/Virüs var diye polisten bile çekiniyoruz yoksa onuda düşündük
Polis ne yaptı peki?Sonrası kesildi mi gürültüler?Aynı apartmanda mı oturuyoruz acaba ? Aynı benim üst komşuyu tarif etmişsiniz de. Gecenin 2 sinde elektrik süpürgesi çalıştırmalar.. Bitmek bilmeyen sabaha kadar süren kavgalar.. Sinir krizleri.. Tüm mahremlerini öğrendik sayelerinde. Polis çağırdım ben en sonunda.
Her zaman böylelerdi.Evde daha uzun süre kalınca tahammül azaldı galibaEvde kal çağrısı komşular arasında çatışmalara neden olacak belli ki.
Acama uste uste vursanuiz. Biz yapmadik mi desenizMerhaba.Direk konuya geçmek istiyorum.Üst tarafımız kira.Yaklaşık 6-7 ay önce yeni bir aile taşındı.Ve maalesef o günden beri huzursuzluk hakim. Annem sese çok hassastır.Sevgili komşumuz gecenin 2lerine kadar anlayamadığımız bir makina çalıştırıyor.Doğal olarak annem deliriyor.İkaz etmemize rağmen hiçbirşey değişmiyor.Kapatıyor 2 saat sonra devam.Kurutma makinasi demiş kapıcımıza.Ama her gün saatlerce çalışıyor.Annem şikayet edelim dedi bu virüs çıkmadan önce ama ben durdurdum.Desibeli yüksek değil suçlu bulunmaz diyerek.Şimdide birşey yapamıyoruz.Tek makinada değil ayrıca.Kendisinin en küçük çocuğu hiç oturmuyor.Bilmiyorum ben mi abartıyorum sürekli koltuklardan atlıyor.Çocuk dışarı çıkamıyor atsın enerjisini diyorum.Ama saat gece 1 oluyor 2 oluyor hala devam.Dur yapma diyen yok.Uyutmuyor kısacası.Çirkefleşmek istemiyoruz bizde.Böyle durum.Fikirlerinizi anneme okutacağım.
7den gece 2ye 3'e kadar çalışıyor bu kadar saat dikiş yapılır mıPolis şu anda böyle bişeyle asla ilgilenmez. Herkes evde her apartmanda böyle sorunlar var. Kurutma makinası olduğunu düşündüğünüz şey dikiş makinası olabilir mi ?
1 saat kapatıp tekrar açıyorlarAcama uste uste vursanuiz. Biz yapmadik mi deseniz
Umarım sağolunUmarım en kısa zamanda bir çözüm bulursunuz kendini bilmez insanla anlaşmak çok zor.
Çin’de boşanmalar da artmışEvde kal çağrısı komşular arasında çatışmalara neden olacak belli ki.
Kurutma makinası da olamaz. ne kurutuyorlar hergün ?7den gece 2ye 3'e kadar çalışıyor bu kadar saat dikiş yapılır mı
Bizde aynısını diyoruz :/ Sorunca kurutma makinası başka birşey demiyor.Kurutma makinası da olamaz. ne kurutuyorlar hergün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?