Gürültü ve üst komşu

Bissunicole

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
12.595
40.380
598
Merhaba.Direk konuya geçmek istiyorum.Üst tarafımız kira.Yaklaşık 6-7 ay önce yeni bir aile taşındı.Ve maalesef o günden beri huzursuzluk hakim. Annem sese çok hassastır.Sevgili komşumuz gecenin 2lerine kadar anlayamadığımız bir makina çalıştırıyor.Doğal olarak annem deliriyor.İkaz etmemize rağmen hiçbirşey değişmiyor.Kapatıyor 2 saat sonra devam.Kurutma makinasi demiş kapıcımıza.Ama her gün saatlerce çalışıyor.Annem şikayet edelim dedi bu virüs çıkmadan önce ama ben durdurdum.Desibeli yüksek değil suçlu bulunmaz diyerek.Şimdide birşey yapamıyoruz.Tek makinada değil ayrıca.Kendisinin en küçük çocuğu hiç oturmuyor.Bilmiyorum ben mi abartıyorum sürekli koltuklardan atlıyor.Çocuk dışarı çıkamıyor atsın enerjisini diyorum.Ama saat gece 1 oluyor 2 oluyor hala devam.Dur yapma diyen yok.Uyutmuyor kısacası.Çirkefleşmek istemiyoruz bizde.Böyle durum.Fikirlerinizi anneme okutacağım.

Makina çalıştırması konusunda haklısınız ama maalesef bazı çocuklar yapma, etme demekten anlamıyor eminim o annede çocuğunun, gecenin 2 sinde koltuktan atlamasından memnun değildir. Son kez kapısına gidip sertce uyarın gündüzler çuvala mı girdide gece makina çalıştıyor kurutma makinası olması hiç birşey değiştirmez olmazsa şikayet edicez deyin, edinde belki kapıda polis görünce yapmaz .

Aynı apartmanda mı oturuyoruz acaba ? Aynı benim üst komşuyu tarif etmişsiniz de. Gecenin 2 sinde elektrik süpürgesi çalıştırmalar.. Bitmek bilmeyen sabaha kadar süren kavgalar.. Sinir krizleri.. Tüm mahremlerini öğrendik sayelerinde. Polis çağırdım ben en sonunda.

Bizim üst katta en ufagi 12 yaşında büyüğü 18 yaşında. Gece 2 3e kadar ayni şekilde evin içinde re 2 çocuk var bebek de degiller. Resmen at koşturuyorlar. Merdivenden iniş sesleri bile gürültülü. Biz de bazen rahatsiz oluyoruz ama hiç ikaz etme gereği duymadim. Çocuk için komşumla huzursuz olmak istemem. Benim çocuklarımın ne olacağı belli degil idare edeceğiz çocuk seslerini. Ama makine konusunda düşünceli olması gerekir kesinlikle. Lakin şu sıralar şikayet bile etsen çok da kayda değer bir işlem yapılmama ihtimali olabilir.

Ya elbette çocuktur anlıyorum ama ufak baya daha.Gece 2de uyuması gerekmiyor mu :/Virüs var diye polisten bile çekiniyoruz yoksa onuda düşündük

Valla belki öyledir.Hayır tek üst böyle olsa.Altta böyle bizde öğrendik duyduk maalesef.Uyarınca biz kıskanç olduk napacagimizi şaşırdık

Polis ne yaptı peki?Sonrası kesildi mi gürültüler?

Acama uste uste vursanuiz. Biz yapmadik mi deseniz

Polis şu anda böyle bişeyle asla ilgilenmez. Herkes evde her apartmanda böyle sorunlar var. Kurutma makinası olduğunu düşündüğünüz şey dikiş makinası olabilir mi ?

Su anda butun cocuklar evde. Benim oglan da hep kosmak istiyor.
Gecen gece ust katimdakinin cocugu gece 1e kadar falan hopladi zipladi bisiklet surdu, annesi kizinca agladi butun ses bizdeydi. Cocuk sesi konusunda bir sey diyemeyecegim.
Ama o calistirdigi makine neyse onu gunduz calistirabilir en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…