- 14 Mart 2023
- 191
- 213
- 23
- 35
- Konu Sahibi yorguntosbik
-
Merhaba hanımlar. Ben İstanbul 'da 1750 tl kiraya ara katta orta halli bir evde oturuyorum.ev sahibim üst katimda oturuyor.fazla zam yapmadı sağ olsun ,burda bizim kadar uygun oturan kimse yok.Ev sahibim bizi sever ara ara uğrar,yemek getirir bazen. 2 gündür fındık mı ceviz mi bir şeyler kırıyor. Daha önce de yaptı,o elde kıran aparatları var bende onlardan veriyim çocuklar korkuyor dedim.korkmuslardi hakikaten. Yok ben onları sevmiyorum dedi.taşla kırıyor. Beynim sızlıyor artık katlanamıyorum. Normal zamanda gürültüsü,eziyeti yok hatta iyiliği çok oldu ama bu sese dayanamıyorum artık ne şekilde diyeceğimi bilmiyorum bana bir yol gösterir misiniz doğru bir üslupla söylemek için sizden akil istiyorum hala kırıyor çok eziyet duyuyorum sirf bu ses yüzünden evi bıraktım markete gittim geldim hala devam ediyor.
Teşekkür ederim.misoponia diye bir rahatsızlık var bende o var maalesef. Eskiden beri bazı seslere katlanamıyorum. Beynim sızlıyor sanki ,aşırı sinirleniyorum o sesten başka bir şeye odaklanamıyorum. Söylemeye çalışcam dediğiniz şekilde. Şimdi çocuğum biberonu boş boş emiyor onu bile duymak istemiyorum.boyle hayatım nasil geçer hiç bilmiyorumVallaha insanlar depremden sonra ani seslerden korkar oldu. Bence sizin de bu sene katlanmama sebebiniz de biraz bu. Bence durumu oldugu gibi söyleyin. Cok iyiligini de gördügünüzü ama durumun böyle oldugunu
Doğru diyorsunuz ama elimde değil maalesef.Bir şekilde söylemem lazım1750tl kira verdiğim yerde sesimi çıkarmam açıkçasıBu fiyata tolere edilebilir bir gürültü bence. Ters düşüp bir de evden çık diyebilir zaten ev sahipleri atakta bekliyor
Teşekkür ederim.misoponia diye bir rahatsızlık var bende o var maalesef. Eskiden beri bazı seslere katlanamıyorum. Beynim sızlıyor sanki ,aşırı sinirleniyorum o sesten başka bir şeye odaklanamıyorum. Söylemeye çalışcam dediğiniz şekilde. Şimdi çocuğum biberonu boş boş emiyor onu bile duymak istemiyorum.boyle hayatım nasil geçer hiç bilmiyorum
Bu civarda bodrumlar 6 bin civarı,ara katlar için en az 7 8 binlerden bahsediyorlar ve boş ev yok diyorlar arayanlar .bunun için ev değiştirilmez evimden ,çevreden çok memnunum da şu ses sinirimi çok bozuyor ara ara yapıyor, dün ve bugün de saatlerce sürdü hala devam ediyor.Haftanın her günü saatlerce kırmıyorsa bir sıkıntı yok, eğer her gün aynı şeyi saatlerce yaşıyorsan da, kendine ev aramaktan başka çaren yok.
2 gündür çıkıyorum inanın. Bugün halsizim,ona rağmen aldım çocuğumu gittim öyle oyalanmak maksadıyla markette gezdim. Hoş bir şey değil bunu kendisinin düşünmesi lazım aslında ama .bilemedim şimdi siz böyle deyince desem mi demesem mi.yani yapınca evden çıkıp yürüyün çocuğunuzla
bu kiraya bu kadar iyilik gördügunuz birine bunu söylerseniz haklı olarak çok bozulur
anladım da size hoş gelende bir sürü şey yapmış onları neden görmüyorsunuz2 gündür çıkıyorum inanın. Bugün halsizim,ona rağmen aldım çocuğumu gittim öyle oyalanmak maksadıyla markette gezdim. Hoş bir şey değil bunu kendisinin düşünmesi lazım aslında ama .bilemedim şimdi siz böyle deyince desem mi demesem mi.
Görüyorum ki buraya da yazdım. Hiç bir zaman yapılan iyiliği unutan biri değilim.anladım da size hoş gelende bir sürü şey yapmış onları neden görmüyorsunuz
bunu bile tolere edemeyen birine ben hiçbir şey yapmazdım bir daha
İstanbulda , Van'dan/agridan ucuza oturuyorsunuz nerdeyse
Eğer işin ticaretine girmediyse elbet bitecek. Gündüz vakti isi için yaptığı bir ses için uyarma hakkınız bulunmuyor.Bu civarda bodrumlar 6 bin civarı,ara katlar için en az 7 8 binlerden bahsediyorlar ve boş ev yok diyorlar arayanlar .bunun için ev değiştirilmez evimden ,çevreden çok memnunum da şu ses sinirimi çok bozuyor ara ara yapıyor, dün ve bugün de saatlerce sürdü hala devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?