- 18 Şubat 2023
- 407
- 377
- 23
- Konu Sahibi yorguntosbik
-
ben kırayım siz yorulmayin de al aşağıda kırıver sevap kazanırsın:)Merhaba hanımlar. Ben İstanbul 'da 1750 tl kiraya ara katta orta halli bir evde oturuyorum.ev sahibim üst katimda oturuyor.fazla zam yapmadı sağ olsun ,burda bizim kadar uygun oturan kimse yok.Ev sahibim bizi sever ara ara uğrar,yemek getirir bazen. 2 gündür fındık mı ceviz mi bir şeyler kırıyor. Daha önce de yaptı,o elde kıran aparatları var bende onlardan veriyim çocuklar korkuyor dedim.korkmuslardi hakikaten. Yok ben onları sevmiyorum dedi.taşla kırıyor. Beynim sızlıyor artık katlanamıyorum. Normal zamanda gürültüsü,eziyeti yok hatta iyiliği çok oldu ama bu sese dayanamıyorum artık ne şekilde diyeceğimi bilmiyorum bana bir yol gösterir misiniz doğru bir üslupla söylemek için sizden akil istiyorum hala kırıyor çok eziyet duyuyorum sirf bu ses yüzünden evi bıraktım markete gittim geldim hala devam ediyor.
Gündüz saatinde evde tadilatta yapılsa, atta koştursa kanun buna ses çıkarmıyor. Sabah 10 akşam 10 aralığını devlet serbest algılıyor2 gündür çıkıyorum inanın. Bugün halsizim,ona rağmen aldım çocuğumu gittim öyle oyalanmak maksadıyla markette gezdim. Hoş bir şey değil bunu kendisinin düşünmesi lazım aslında ama .bilemedim şimdi siz böyle deyince desem mi demesem mi.
Aynen Karadeniz li :)tebrik ederim doğru tespit ettiniz.yorumunuz çok tatliRamazana tatli icin findık kırıyordur karadenizliyse devami vardır.Ha degilse yarina kalmaz o gürültü 1750 kiraya o kadar katlanın bunu dedigime inanamıyorum artik sirf uygun fiyatli isimize geliyor diye her seye katlanir hale geldik
Çocuklarım hiç durmuyor onun evinde ,o da rahatsız olur gitsem,benim de kimseye gidesim gelmiyor gerçekten her gittiğimiz evi aşırı dağıtan çocuklarım var o yüzden gidemem ama çıkıp kiracagi verip bunla yapsan demek gelmişti aklıma,cesaret edemedim. Başka bir komşu olsa yapardım sanırım kesinlikle duramazdın.Eline kıracağını al çık yukarı, güler bir yüzle ablacım yardıma geldim , beraber yapalım de, otur yapın , hem onun gönlü olsun hem iş çabuk bitsin
İstanbulun hangi semtindesiniz? Sabahtan akşama kadar kirmiyodur . bence bekleyin çok iyiliği dokunmuş sonuçta. Bugün kırar yarın kırar sonra kiracak fındık bulamaz zatenMerhaba hanımlar. Ben İstanbul 'da 1750 tl kiraya ara katta orta halli bir evde oturuyorum.ev sahibim üst katimda oturuyor.fazla zam yapmadı sağ olsun ,burda bizim kadar uygun oturan kimse yok.Ev sahibim bizi sever ara ara uğrar,yemek getirir bazen. 2 gündür fındık mı ceviz mi bir şeyler kırıyor. Daha önce de yaptı,o elde kıran aparatları var bende onlardan veriyim çocuklar korkuyor dedim.korkmuslardi hakikaten. Yok ben onları sevmiyorum dedi.taşla kırıyor. Beynim sızlıyor artık katlanamıyorum. Normal zamanda gürültüsü,eziyeti yok hatta iyiliği çok oldu ama bu sese dayanamıyorum artık ne şekilde diyeceğimi bilmiyorum bana bir yol gösterir misiniz doğru bir üslupla söylemek için sizden akil istiyorum hala kırıyor çok eziyet duyuyorum sirf bu ses yüzünden evi bıraktım markete gittim geldim hala devam ediyor.
Sesi yaptığı odada oturmayın başka odaya geçip müzik açınMerhaba hanımlar. Ben İstanbul 'da 1750 tl kiraya ara katta orta halli bir evde oturuyorum.ev sahibim üst katimda oturuyor.fazla zam yapmadı sağ olsun ,burda bizim kadar uygun oturan kimse yok.Ev sahibim bizi sever ara ara uğrar,yemek getirir bazen. 2 gündür fındık mı ceviz mi bir şeyler kırıyor. Daha önce de yaptı,o elde kıran aparatları var bende onlardan veriyim çocuklar korkuyor dedim.korkmuslardi hakikaten. Yok ben onları sevmiyorum dedi.taşla kırıyor. Beynim sızlıyor artık katlanamıyorum. Normal zamanda gürültüsü,eziyeti yok hatta iyiliği çok oldu ama bu sese dayanamıyorum artık ne şekilde diyeceğimi bilmiyorum bana bir yol gösterir misiniz doğru bir üslupla söylemek için sizden akil istiyorum hala kırıyor çok eziyet duyuyorum sirf bu ses yüzünden evi bıraktım markete gittim geldim hala devam ediyor.
Ceviz kırma işi hergun mu olacak yoksa toplu olarak kırıp bitirecek mi ? Eğer kısa bir sureligineyse kulaklık ya da tikacla idare edip huzurunuzu kaçırmayın ya da yardıma gidin bir kerede bitirip inin çünkü 1750 artık çerez parası zitlasmaya değmez.Merhaba hanımlar. Ben İstanbul 'da 1750 tl kiraya ara katta orta halli bir evde oturuyorum.ev sahibim üst katimda oturuyor.fazla zam yapmadı sağ olsun ,burda bizim kadar uygun oturan kimse yok.Ev sahibim bizi sever ara ara uğrar,yemek getirir bazen. 2 gündür fındık mı ceviz mi bir şeyler kırıyor. Daha önce de yaptı,o elde kıran aparatları var bende onlardan veriyim çocuklar korkuyor dedim.korkmuslardi hakikaten. Yok ben onları sevmiyorum dedi.taşla kırıyor. Beynim sızlıyor artık katlanamıyorum. Normal zamanda gürültüsü,eziyeti yok hatta iyiliği çok oldu ama bu sese dayanamıyorum artık ne şekilde diyeceğimi bilmiyorum bana bir yol gösterir misiniz doğru bir üslupla söylemek için sizden akil istiyorum hala kırıyor çok eziyet duyuyorum sirf bu ses yüzünden evi bıraktım markete gittim geldim hala devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?