Gürültü yaptik

tatlialirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
6.121
8.489
198
kizlar saate bakmamisim 11 e geliyormus benim cocuklar hala ayaktaydilar, gribim yemek dahi yapamistim, yani öyle zaman gecti, gündüzden uyuyakalmistim normalde sekizde yatiririm cocuklari, gündüz uyuyakaldigim icin dengem sasti. cocuklari yatirmaya calisirken alt komsudan bagirisma koptu duvarlara vurdu. bayagi kötü bagirdi. bizden büyükler zaten hatami biliyorum ama cok korktum. yani baya agliyorum
esimin de sesi gür ben cok ses yaptim dedi falan ikimiz de kötüyüz su an. normal gündüz sesleriydi cikarttigimiz ama aksam oldugu icin evler sessizlesince uyumaya calisan insana fazla gelebilir. evin duvarlari kalin ama dedigim gibi olan oldu. zaten krese baslayacaklar artik bu saate kadar tatil harici asla ayakta durmaz cocuklar. off sucu biz islemis olsak da ben cok etkilendim. agliyorum hatta titredim. birinin bana bu sekilde bagirmasina dayanamiyorum. zamaninda onlarin da cocuklarinin sesini cekmistik. hatta haftasonlari misafirleri olir ben uyutamam sesten cocuklari. ne bileyim anlayisli davraniyordu herkes. bugün böyle oldu. esim de ben de cok üzgünüz. benim direk psikolojim bozuldu hatta esime belli etmiyorum, uyuyacagim dedim ama bunu yaziyorum.derdim ise cok kormus olmak. evet hataliyim ama bagirismadan cok korktum. kendimi cok savunmasiz hissettim

Rabbim böyle utanabilmeyi yan komşularıma da nasip etsin. Gece 2-3 demeden kahkahalar bağırışmalar havada uçuşuyor, kaç kez ikaz ettik bana mısın demediler. İnsan arsız olunca demekki.. :işsiz:

Kendinizi bu kadar kötü hissetmenize gerek yok, her zaman olan bi durum değilmiş zaten. Bir şey diyen olursa tekrardan, açıklama yaparsınız.

Rabbim böyle utanabilmeyi yan komşularıma da nasip etsin. Gece 2-3 demeden kahkahalar bağırışmalar havada uçuşuyor, kaç kez ikaz ettik bana mısın demediler. İnsan arsız olunca demekki.. :işsiz:

Kendinizi bu kadar kötü hissetmenize gerek yok, her zaman olan bi durum değilmiş zaten. Bir şey diyen olursa tekrardan, açıklama yaparsınız.

ay ben agliyorum su an
cok utanirim cok da korktum acikcasi
hani üzerime gelmisler gibi hissettim kapali dahi olsa kapilar

Her zaman olan bişey değilse ayıp etmişler.

yani kücük cocugumu yediyle sekiz arasi uyutuyorum. büyügü gec uyusa bile sesi cikmaz. tabi arada hastalik oluyor cocuklar büyürken ses olur bilemiyorum gece uyaniyorlardi. ama zamanla geciyor bunlarda.
bi saatte uyurlar genelde.
bilemiyorum hem sucluyuz hem kötüyüm
esimin de cok morali bozuldu, sesi gür cikar. kendi yüzünden oldugunu düsünüyor. dikkat etmedik hic

Ya ben apartmanların ses yalıtımından şikayetçiyim ki ben apartman dairesinde oturmuyorum ama yatılı misafirliğe gidildiğinde cidden bu durum farkediliyor. En ufacık bir ses diğer evin içinde. Bunun bir çaresi yok mu? Herkes için çok kötü çünkü. Kimisi gece 2de yatmak ister kimisinin küçük bebeği var kimisinin hastası var. İnsanların da elinden gelen bir şey yok aslında...İnşallah düzenleme bir şey getirilir.

Valla çok abartmışsın bizimde sesimiz çıkıyo bazen ben hiç takmıyorum bizim üsttekininde sesi geliyo ama ben hiç vuröuyorum duvara onlarda canavar gibi napmış öyle sonuçta çocuklusunuz olur

sıkmayın canınızı bundan sonra biraz daha dikkatli olursunuz hastaymissiniz zaten olur boyle seyler

zaten daha dikkatli olurum da iste, off cok kötü bir durum. insanin direk tasinasi geliyor ama tabi ne degisecek apartman apartmandir. bu olmazsa baskasiyle baska problem yasanir. cok hassasiz biz bir de

Ama çocuklu bi ailesiniz sonuçta her an herşey olabilir anlayış göstermeleri gerekiyodu aslında.. bu kadar yıpratmayın kendinizi hic gerek yok gayet normal bi durum..

Her zaman boyle olsa yerden goge haklilar da ilk defa olan bir seyse yaptiklari terbiyesizlik.komsuluk hatiri diye bir sey var.ufak tefek seyler idare edilir edemeyecek olan da mustakil eve tasinsin bi zahmet.

gün icinde zaten cocuklarla gülüsme bagirisma sesleri zaten oluyor da geceleri olmaz. aksam olunca dikkat ederiz. bugün böyle oldu iste akrabayiz da hani, yüz yüze bakiyoruz bagisirma bana cok agir geldi. aslinda ben de iki sene änce saat dokuzda bebegimi uyutmaya calisiyordum oglu top oynuyordu orada duvara vurmustum. anliyorum da ama oldu bir kere, nasil iyi hissedecegim kafaya cok takan bir insanim tek sorun o galiba hersey olup bitti cünkü

Komşuların nasıl birileri bilmem ama ben tahammülü kısa insanlardan hoşlanmıyorum. Her zaman olmayan bi durum için bu kadar kıyameti koparıyorlarsa, karşılaşınca eğer bir şey söylerlerse alttan almayın "Her zaman olan bir şey değil, biraz abartmadınız mı" falan deyin bence

Back
X