• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gürültü

bendne başka öyle anlayan varmı bilmem ama açlıktan gurulduyorsun sandım :9::9:

türk filminn bırınde bı sahne vardı

yaşlı kadın şikayet eedıyor akşam hiç uyumadım düğün vardı yan komşuda

dert yandığı kızda

'allaha şükretmelisin bak kulakların nekadar ıyı duyuyor 'dıyordu

sende şükret cnm :9:

Evet biri daha senin gibi dusunmus. Yalniz degilsin. :))))) telefondan girdigim icin Turkce karakter kullanamadim. Ondan oldu kusura bakmalutfen :(
Dedigin filmi de hatirladim. Hayat sevince guzel diye dans ediyorlardi falan. Heheh :)

Hahahah iyi fikir aslinda ama konserin kimin oldugunu anlamadim. Taninmamis biri galiba cozemedim. :)))

Ben de hayali hukuk okumak olan bir iibf mezunuyum. Seneye sinava hazirlanip okuyacagim kismet olursa. :) Kpssde de hukuktan yuksek bir hedef koydum onume hukuk calismayi sevdigim icin. Ama dedigin gibi icra iflas cok ezbere dayali. Cok da keyif alarak ve anlayarak calisiyorum aslinda ama bir hafta sonra yine unutuluyor o sureler falan. :( Ama pes etmemekte kararliyim. Kacmamali hukuk. Heleki ozel hukuk. :)

Ayyy cok guldum ya cok yasa. :))) telefondan yaziyorum Turkce karakter kullanamiyorum benim hatam aslinda kusura bakma.

unutuldugu için bol tekrar şart. hukukun uzaktan okunabiliyor olması da avantaj, ancak önce bir işe girmeni öneririm...

Back
X