- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Çıt çıksa “ayyy çok gürültü” diyenleri de ben anlamıyorum. Çocuk ağlıyor diye konu açılıyor gün aşırı. Neymiş üst kattaki komşu gece 2’de ayaklarını zemine basmak suretiyle omurgası dik biçimde yürüyormuş. Vah vahAmma hassas kulaklarınız var.
Al buyur bu yazdıklarımı da çarpıt sonuna da “ayrı bir hoş” diye ekle.
Ben sizinde bir uyku probleminiz olduğunu düşünüyorum ben iki gün böyle uykusuz kalsam üçüncü gün error verir öyle bir uyurumki yukarıda top patlasa duymam mesela geçen üst kattakiler kavga etmişler polislik karakolluk olmuşlar bizim evde herkez ayağa kalkmış bir ben duymadım annem diyor ki evi yıktılar ayol nasıl duymadın duymadım vallahi çok yorgun ve uykusuzsam baygın bir şekilde uyuyorum çünkü
Aynen ...asıl saygısızlık cocuk bu ağlar zihniyeti ..BAKAMIYORSAN YAPMAYACAKSİN ÇOCUĞU ...konu komşu anlayış göstermek zorunda mi senin çocuğuna değil mi arkadaşım işte bu zihniyet teki insanı anlamam mümkün değil. ..haklisiniz. ..tam olarak sizin zihniyetinizdeki insanlar hayatı burnumuzdan getiriyor . İnsanların gürültüden rahatsız olması absürt bir durum değil, gürültü yaparız ne var bunda diyen zihniyet absürt bu yüzyılda.
Yazdıklarımı doğru düzgün okumadan beni yansıtmayan şeyler yazıyorsun. Herkes kendi özgürlüğüne o kadar düşkün ki, başkasının özgürlüğüne müdahale ettiğinin farkında değil.tam olarak sizin zihniyetinizdeki insanlar hayatı burnumuzdan getiriyor . İnsanların gürültüden rahatsız olması absürt bir durum değil, gürültü yaparız ne var bunda diyen zihniyet absürt bu yüzyılda.
ne yazık ki aynı sorun bende de var , çalışıyorum yorgun vaziyette yatağa giriyorum uyuyamıyorum oysa ki hemen uykuya dalan tiplerdenim.
ama gel görelim ki üst kat komşum çocukları yok fakat kadın gece özellikle 23:00 ile 01.30 arası bağıra bağıra kürtçe telefonda konuşurda konuşur . bıktım usandım artık o an türkçe konuşmadığı için ne konuştğunu anlamıyorum gürültüden bağırıştan başka bişey gelmiyor . canıma tak ediyor cinnet geçirecek gibi oluyorum. tam dalıyorum pat diye kapıları çarpıyorlar uyanıyorum . yada saatten haberi yokmuş gibi eşiyle kavga patırtı bağrış .
yazın desen camlar açık camın kenarına geçip konuşyor ya ama normal bi telefon konuşması değil bağırıyor kavga edercesine. balkonda uyuyalım deriz bu defa balkona çıkar konuşur. allah ıslah etsin , eşim sabırlı olmasa şimdiye çoktan tartışmıştık.
o sıkıntıyı yaşayan bilir ,o anlarda çıkıp tartışmamak için zor tutuyorum kendimi onların yüzünden kaç kez salonda koltukta yattığımı bilirim. gündüzler çuvala mı girdi akşama kadar konuş bağır dur naparsan yap ama gece geç vakitte o anlayışı göstermek zorunda ama nerde. sırf bu yüzden evden taşınabilirim zoruma gitmez o zahmet
Huzuru bozmaya yetiyor çok haklısınız 3 yıldır iyi dayanıyorsunuz gerçekten.Ama bazen o ayak sesleri de çok Zır oluyor topuklarını vura vura yürüdükleri için terliksiz cüsselerinin verdiği ses deprem hissi yaratıyor bunu yaşayan bilir.. kimse istemez gürültüye maruz kalıp stres altında olmak üzüntüden buraya konu açmak.. insan evinde huzurlu olamadıktan sonra neye yarar insanların düşüncesizlijlerinden apartman hayatını bilmemelerinden dolayı 3 yıldır kulaklıkla uyumak zordundamıyım işin garibi de uyarıyorsun iki gün sonra aynı
böyleleri yüzünden uyuyamamak, dinlenememek çok berbat , taşınsan orada böyle sıkıntıların olmayacağının garantsi de yok .sürekli slaonda yatmak zorunda kalıyorum ben de ama orada da ses var yani hayat kalitem çok düştü bu durumdan ötürü. Rahatça dinlenemediğin bir hayat bilemiyorum dinlenmek dahi lüks olmamalı. Ben de taşınıcam zaten böyle giderse ama yorumlara bakılırsa taşınanlar da kurtulamamış.
önerdiğiniz bir marka var mıEvlendigimden beri kulak tıpacıyla yatıyorum
Gecenin 1.30unda bile gittim kapılarına dayandım ama yok yok
En iyisi tıpaç tavsiye ederim
Otifleks eczanelerde satılıyor uyku için olanı varönerdiğiniz bir marka var mı
Ya ben ondan aldım ama kesmiyor sesi neden kiOtifleks eczanelerde satılıyor uyku için olanı var
İlk bi zor gelir kulagında bişeyle uyumak ama bikaç güne alışıyorsun
Benim binam yeniKız o kadar sordun soruşturdun şansına öyle bi eve mi denk geldin?
Bence taşın ama en üst kat olsun taşınacağın yer
Bi de yeni bina olsun
Yalıtım iyi oluyor.
Dibimde eşimin horlamasını kesmiyor ama üst katımdaki iki kücük cocugun kosturmasını ve gecenin yarısı sürekli duş alan terlikle yürüyen adamın sesini kesiyorYa ben ondan aldım ama kesmiyor sesi neden ki
Benim evim çok gürültülü arkadaşlar öyle böyle değil .
İşe hep uykusuz gidiyorum çünkü uyumam mümkün değil ayak sesleri geliyor sürekli akşam da hep konuşma sesleri geliyor.
akşamki gürültüler problem değil diyelim hadi ama gece geç saate kadar takriben 2 yi buluyor kesilmiyor bu ayak sesi sabah da 6 da tekrar başlıyor nasıl iş anlamadım. Sizce böyle bişey mümkün mü hiç mi dinlenme ihtiyacı hissetmiyor mu insanlar yürüme sesi hiç kesilmiyor hem çok az uyuyup hem sürekli ayakta dolaşan biri var , bu konuda bir teziniz var mı ?
Hafta sonu bile en geç sabah 7 de başlıyor gürültüler.
Gittim konuştum üst katla onlardan geldiğini kabul etmiyorlar bu bina böyle başka yerlerdeki sesler de geliyor bizden gelmesi imkansız dedi kadın. Ama ayak sesi dedim yani sizden başka nerden gelebilir benim çocuğum falan yok biz zaten dikkat ediyoruz nasıl gelsin diyor vs vs bi noktaya varamadık yani . (Şöyle bir hususu paylaşayım evde 3 kişiler anne baba ve 22 yaşlarında bir çocuk )
O da haklı olabilir belki çok normal yürüyor ama gece beni uyutmayacak kadar ses geliyor bana ( bina eski çünkü ). Sanırım konuşma seslerinin bir kısmı da başka dailerelerden dediği gibi 3 kişiden o kadar yoğun ses çıkmaz çünkü .
Uyuyamadığım için başağrıları ve yoğun baş dönmeleri yaşamaya başladım durum ciddiye gidiyor yani .
Taşınmaktan başka çarem yok gibi.
Ben bu durumdan dolayı taşınmak istemem kira sözleşmemin bitmesini beklemem gerekmez değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?