İlk evimde üsttekiler 24 saat yürüyordu biz eşimle sinirle sabaha kadar ayak sesi dinlerdik . Hatta evde köpek yada iri başka canlı var o yürüyor sabaha kadar derdik .çünkü insan olan azcık uyur dinlenir diye düşünüyordum . Konuştuk kabul etmediler . Sonra kavga kıyamet taşındık ordan başka eve o evde de üstümüzde genç bir çift minik kızları vardı , kızları sabah akşam koşardı . Kay kay mı ne sürerdü evde sanki tepemizden kamyon geçiyor gibi sabah akşam . Konuştuk kabul etmediler bizde sürülmüyor dediler . Yan komşudur dediler . Kimse kabul etmiyor arkadaş . Şimdi töbe ettim en üst kat tuttum . İnanmazsınız komedi ama en üst katta da sabah 4’ten akşam 12 ye kadar yürüme sesi geliyor resmen sanki tepemizde bir ayı yürüyor . Alt katta 3 erkek çocuk anne baba varmış meğer . Resmen güm güm yürüyorlar ben kendi ayak sesimi duymazken onların ayak seslerinden cinnetin eşiğine geldim . Eşya çekme sesleri bile geliyor hemde nasıl ...Kulak tıkacı olmadan uyuyamıyorum.Böyle kader olmaz diyorum ya kurtulamadım 3. Evim . Hatta gece gündüz evin içinde piyano sesi nasıl ama anlatamam.sanki yan odamda çalıyorlar . Güvenliği aradım alt kattan geliyor uyarın diye meğer alt kattakinin yanında ki daireden geliyormuş biz şok olduk . Nasıl altın yanından bu kadar ses gelebilir inanamıyorum . Eski evlerde de belki gerçekten üst kattan değil başka yerlerden geliyordu ses biz anlayamadık . Emin olun üst kata taşınınca da kurtulamıyorsunuz.