- 27 Nisan 2012
- 15.658
- 18.767
- 498
- Konu Sahibi renkliistop
-
pekiAlkolik değil ama benim tek yudum bile almasına tahammülüm yok.Ve bunu bal gibi biliyor...Kuzum sormaya başladı hatta haftasonu tutturdu ara babamı dondurma almaya gitcektik ara ara diye..aa baba telefonu evde unutmuş falan diye zor geçiştirdim..
peki
evlenmeden önce içmez miydi bunu konuşmuş muydunuz?
çocuğu görsün diye eşinizi aramalısınız kıyamam yavruya
başka bişey için değil
önce içmiyorduysa sıkıntı tabi haklısınızYok ya ne içmesi .hani ynalış anlaşılsın istemiyorum ibadetlerini aksatmayan biriydi. o derece..hoşgörülü ne bileyim insan canlısı biriydi..
off çocuğum olmasa aklıma dahi gelmeyecek en ufak ayrıntıları bile düşünüp kafmda kurup olmamış şeyler için bile bir ton üzülüyorum biliyormusunuz..
Öyle biri değil ama çözemdiğimiz ortada sürünüp giden sornlarımız var.Çocuğum özledi artık sormaya başaldı ara gelsin işten diye tutturmaya başladı..İlk hafta hiç sormuyodu bileCocuk ozlediyse ben ona dayanamam ve gururu bi kenara birakirdim .. ha ama icki icip duran bi sarhossa bu adam ve duzelmiyorsa da kalici sekilde evleri ayirirdim heralde.. cocukla da ara sira gorusse yeter..
Eski konularınıza bakılırsa eşiniz sahtekar (kendisini efendi göstermiş ama tam aksi biri çıkmış), aldatmaya meyilli, peşpeşe yalan söyleyen ve bunu normalleştiren bir yalancı, alkol bağımlısı, cinsellikte ve evliliğin tamamında bencil davranan, evliliği umursamadığı için değişmek için çabalamayan biri.herkese merhaba..
Bu ara arda arda konu açtığımın farkındayım ancak herşey üst üste geldi.Sizlere birşeyler danışmak bana iyi geliyor.Şuandaki durumumuz şu ki; bilenler vardır belki eşimle son yaşadığımız birikimler vs.sonucu tartışmıştık birçok sebeplerden ötürü onu evden gönderdim..
2 haftadır ayrıyız hiçbir iletişimiz yok şuan.Annesi çocuğumuza bakmaya devam ediyor bu arada.O yüzden onunla iletişim halindeyiz mecburen. Kv.bir tanıdıkla konuşunca söylemiş ki oğlan gurur yapıyor eve geri çağırılmadığı için gelmez o nolucak böyle bunların hali diyormuş.O tanıdık bana anlattı..Güvenirim o kişiye aynen aktardığınıa eminim ne artırır ne eksiltir kelimeleri..
Şimdi ben ne yapayım ya ??.Aklını başna alıp düşünüp bazı şeyleri anlamışmıdır?.Eşimi tanıyorum aşırının aşırısı grururludur.Ölür de dönmez biliyorum...Bir yanım sende gurur yapma oturun konuşun çocuk babsını özledi sorup duruyor nolucak böyle hep giçiştirecekmisin diyor..Diğer yanım da o seni çok üzdü burnu iyice sürtsün ne hallere getirdi bak sizi boşver hiç takma diyor...
Saçmalardan seçmeler de dönmüyor değil kafamın içinde...anlık gelgitler çok yaşıyorum.Tam anlamıyla silemiyorum ki onu.. ama bi an da oluyor ki eskileri hatırlayıp nefrete yakın hisler oluşuyor içimde..Çok dengeli olduğunu söyleyemeyeceim ruh halimin...
Uzattım iyice akıl akıldan üstdündür demişler nolur banda bir yol gösterin şimdi ben ne yapayım ???
Önceki konuda sabaha karşı geldi alkol almıştı demişsin. .. Yani hep mi böyle yapar arada mi... Hep böyleyse affetme arama daYok alkolik değil evlendiğimizden beri 3-4 kez alkol aldğından şüphelendim.Şüphe diyoum çünkü o hep almadım diyordu bende inanaıyordum ortada alkol aldığını sergileyen hiçbirşeyi yoktu yatakta çok yaklaşınca aldığım koku hariç...o anlarda da Allah allah heralde ben yanılıyorumdur yat uyu dedim kendi kendime genelde...
3 kez falan böyle bi şüphe uyandı içimde evlendiğimizden beri. ama son kez geç geldiğinde işin ucunu bırakıp uyumadım herzmanki gibi..üstüne gittim ,bundan dolayı yaklaştıkça emin oldum.ve tartışma çıktı..Önceki konuda sabaha karşı geldi alkol almıştı demişsin. .. Yani hep mi böyle yapar arada mi... Hep böyleyse affetme arama da
Eski konularınıza bakılırsa eşiniz sahtekar (kendisini efendi göstermiş ama tam aksi biri çıkmış), aldatmaya meyilli, peşpeşe yalan söyleyen ve bunu normalleştiren bir yalancı, alkol bağımlısı, cinsellikte ve evliliğin tamamında bencil davranan, evliliği umursamadığı için değişmek için çabalamayan biri.
Neden gurur yaptığını düşündünüz?
Belki de sadece sizin onu asla boşamayacağınızdan emin.
Bu yüzden duymak istediğiniz yalanları söylüyor aracı vasıtasıyla.
Ayrılıp ayrılmamak sizin kararınız ancak, evladınızı mutsuz bir yuvada böyle bir babayla büyütmeye vicdanınız elveriyor mu?
Barisma bence 3 sonra yine ayni seyleri fazlasıyla yaşatır Sana3 kez falan böyle bi şüphe uyandı içimde evlendiğimizden beri. ama son kez geç geldiğinde işin ucunu bırakıp uyumadım herzmanki gibi..üstüne gittim ,bundan dolayı yaklaştıkça emin oldum.ve tartışma çıktı..
Eşinizin değişmeye niyeti olduğunu sanmıyorum. Sizce var mı öyle bir ışık?hah işte ben o aldatılmışlık kandırılmışlık durumuna isyan ettim.Her sözümlede yüzüne vurdum tüm bunları.
Bu konudan bağımsız olarak da iş olsun akraba çevresiyle ilişkisi olsun aynen deve kini vardır kendisinde..Aile hayatı içinde de böyle malesef ...
İşte emin olamıyorum yine kadırmayamı çalışıyorlar herbirlikte falan diyekuruyorum kafamda.o yüzden de arayamadım arayamıyorum. Ama çocuk zorlamaya başladı beni.
Madem olay bu noktaya gelmiş kesinlikle bir süre daha bekleyin,ayrıca o bir baba olarak iki hafta oğlunu özleyip gelmemiş siz şimdi buraya kadar gelmişken geri çağırırsanız bir çuval incir berabat olur,sosyal medyada aktifseniz oğlunuzla yiyip için gezin paylaşın görsün eşinizin onsuzda mutlu olabileceğinizi görmesi lazım çünkü iki hafta hiç gelmeyerek aklınca o sizin burnunuzu sürtüyor,geri çağırdığınızda nasılsa bensiz yapamıyor diye eski davranışlarına geri döner babası uzak şehirlerde çalışan bir sürü çocuk var baban iş için gitti deyin o sürede de sürekli onu meşgul edin gezdirin ama eğer siz geri çağırırsanız bu iki hafta çöpe gider
Yok alkolik değil evlendiğimizden beri 3-4 kez alkol aldğından şüphelendim.Şüphe diyoum çünkü o hep almadım diyordu bende inanaıyordum ortada alkol aldığını sergileyen hiçbirşeyi yoktu yatakta çok yaklaşınca aldığım koku hariç...o anlarda da Allah allah heralde ben yanılıyorumdur yat uyu dedim kendi kendime genelde...
günahı boynuna babaanne hatırlatıp adını anıp durmuyordur değil mi siz yokkenÖyle biri değil ama çözemdiğimiz ortada sürünüp giden sornlarımız var.Çocuğum özledi artık sormaya başaldı ara gelsin işten diye tutturmaya başladı..İlk hafta hiç sormuyodu bile
Eşinizin değişmeye niyeti olduğunu sanmıyorum. Sizce var mı öyle bir ışık?
Haliyle bu evlilikte mutlu olmanız çok zor.
Evli kalıp mutsuz olmak mı, ayrılıp sıfırdan yeni bir hayat kurmak mı?
günahı boynuna babaanne hatırlatıp adını anıp durmuyordur değil mi siz yokken
aklıma bu geldi yapmıyordur inşallah
Eşiniz alkolik değilse, günlük hayatını etkileyen etrafına zarar verecek düzeye ulaşmış bir alkol alışkanlığı yoksa, arada sırada sırf hoşuna gittiği için bir iki bira içmesi neden sizi boşanmaya sürükleyecek kadar rahatsız ediyor? Siz sırf eşiniz istemiyor diye onun her dediğine kanun gibi uyuyor musunuz? Olaylar anlattığınız kadarsa eğer tutumunuzu çok baskıcı ve haksız buldum. Eğer başka sorunlarınız d varsa bilemiyorum. Ama ara sıra arkadaşlarla bir kaç bira içmek bu kadar büyütülmemeli.
Bir iki bira içti diye ise bu tepkileriniz, adam haklı kusura bakmayın. Alkolik olup size ve çevresine zarar veriyor ise haklısınız ama keyif için birkaç bira içmişse size ne? Siz onun annesi misiniz, o da sizin ergen çocuğunuz mu allah aşkına? Kendi kararı, kendi kişiliği bar bu adamın.Bira içiyormuş bunda kötü bişey yok büyütmeyecekmişim kv. sözleri bunlar.
İlk hafta aradı msj attı baktı benden cvp yok oda aramadı sonra.
Bir iki bira içti diye ise bu tepkileriniz, adam haklı kusura bakmayın. Alkolik olup size ve çevresine zarar veriyor ise haklısınız ama keyif için birkaç bira içmişse size ne? Siz onun annesi misiniz, o da sizin ergen çocuğunuz mu allah aşkına? Kendi kararı, kendi kişiliği bar bu adamın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?