Gurumumu çiğneyip eşimle iletişime geçmeli miyim ??

peki
evlenmeden önce içmez miydi bunu konuşmuş muydunuz?
çocuğu görsün diye eşinizi aramalısınız kıyamam yavruya
başka bişey için değil

peki
evlenmeden önce içmez miydi bunu konuşmuş muydunuz?
çocuğu görsün diye eşinizi aramalısınız kıyamam yavruya
başka bişey için değil

Yok ya ne içmesi .hani ynalış anlaşılsın istemiyorum ibadetlerini aksatmayan biriydi. o derece..hoşgörülü ne bileyim insan canlısı biriydi..
off çocuğum olmasa aklıma dahi gelmeyecek en ufak ayrıntıları bile düşünüp kafmda kurup olmamış şeyler için bile bir ton üzülüyorum biliyormusunuz..

önce içmiyorduysa sıkıntı tabi haklısınız
dediğiniz gibi arayın çocuğu görsün en azından

Bir iki lüzumsuz kişi var etrafında bitürlü iletişimi kesemedi gitti onlarla.gelinen durum ortada...

Cocuk ozlediyse ben ona dayanamam ve gururu bi kenara birakirdim .. ha ama icki icip duran bi sarhossa bu adam ve duzelmiyorsa da kalici sekilde evleri ayirirdim heralde.. cocukla da ara sira gorusse yeter..
Öyle biri değil ama çözemdiğimiz ortada sürünüp giden sornlarımız var.Çocuğum özledi artık sormaya başaldı ara gelsin işten diye tutturmaya başladı..İlk hafta hiç sormuyodu bile

Eski konularınıza bakılırsa eşiniz sahtekar (kendisini efendi göstermiş ama tam aksi biri çıkmış), aldatmaya meyilli, peşpeşe yalan söyleyen ve bunu normalleştiren bir yalancı, alkol bağımlısı, cinsellikte ve evliliğin tamamında bencil davranan, evliliği umursamadığı için değişmek için çabalamayan biri.

Neden gurur yaptığını düşündünüz?
Belki de sadece sizin onu asla boşamayacağınızdan emin.
Bu yüzden duymak istediğiniz yalanları söylüyor aracı vasıtasıyla.

Ayrılıp ayrılmamak sizin kararınız ancak, evladınızı mutsuz bir yuvada böyle bir babayla büyütmeye vicdanınız elveriyor mu?

Önceki konuda sabaha karşı geldi alkol almıştı demişsin. .. Yani hep mi böyle yapar arada mi... Hep böyleyse affetme arama da

Önceki konuda sabaha karşı geldi alkol almıştı demişsin. .. Yani hep mi böyle yapar arada mi... Hep böyleyse affetme arama da
3 kez falan böyle bi şüphe uyandı içimde evlendiğimizden beri. ama son kez geç geldiğinde işin ucunu bırakıp uyumadım herzmanki gibi..üstüne gittim ,bundan dolayı yaklaştıkça emin oldum.ve tartışma çıktı..

Madem olay bu noktaya gelmiş kesinlikle bir süre daha bekleyin,ayrıca o bir baba olarak iki hafta oğlunu özleyip gelmemiş siz şimdi buraya kadar gelmişken geri çağırırsanız bir çuval incir berabat olur,sosyal medyada aktifseniz oğlunuzla yiyip için gezin paylaşın görsün eşinizin onsuzda mutlu olabileceğinizi görmesi lazım çünkü iki hafta hiç gelmeyerek aklınca o sizin burnunuzu sürtüyor,geri çağırdığınızda nasılsa bensiz yapamıyor diye eski davranışlarına geri döner babası uzak şehirlerde çalışan bir sürü çocuk var baban iş için gitti deyin o sürede de sürekli onu meşgul edin gezdirin ama eğer siz geri çağırırsanız bu iki hafta çöpe gider

hah işte ben o aldatılmışlık kandırılmışlık durumuna isyan ettim.Her sözümlede yüzüne vurdum tüm bunları.
Bu konudan bağımsız olarak da iş olsun akraba çevresiyle ilişkisi olsun aynen deve kini vardır kendisinde..Aile hayatı içinde de böyle malesef ...
İşte emin olamıyorum yine kadırmayamı çalışıyorlar herbirlikte falan diyekuruyorum kafamda.o yüzden de arayamadım arayamıyorum. Ama çocuk zorlamaya başladı beni.

Barisma bence 3 sonra yine ayni seyleri fazlasıyla yaşatır Sana

Eşinizin değişmeye niyeti olduğunu sanmıyorum. Sizce var mı öyle bir ışık?
Haliyle bu evlilikte mutlu olmanız çok zor.
Evli kalıp mutsuz olmak mı, ayrılıp sıfırdan yeni bir hayat kurmak mı?

Aynen bende madem ki iş buralara kadarr geldi dur bakalım neler olacak diyorum kendime..Tükrdüğümü yalamak daağır geliyor açıkcası. Sosyal medya kullanmıyor kendisi.

Eşiniz alkolik değilse, günlük hayatını etkileyen etrafına zarar verecek düzeye ulaşmış bir alkol alışkanlığı yoksa, arada sırada sırf hoşuna gittiği için bir iki bira içmesi neden sizi boşanmaya sürükleyecek kadar rahatsız ediyor? Siz sırf eşiniz istemiyor diye onun her dediğine kanun gibi uyuyor musunuz? Olaylar anlattığınız kadarsa eğer tutumunuzu çok baskıcı ve haksız buldum. Eğer başka sorunlarınız d varsa bilemiyorum. Ama ara sıra arkadaşlarla bir kaç bira içmek bu kadar büyütülmemeli.

Öyle biri değil ama çözemdiğimiz ortada sürünüp giden sornlarımız var.Çocuğum özledi artık sormaya başaldı ara gelsin işten diye tutturmaya başladı..İlk hafta hiç sormuyodu bile
günahı boynuna babaanne hatırlatıp adını anıp durmuyordur değil mi siz yokken
aklıma bu geldi yapmıyordur inşallah

Eşinizin değişmeye niyeti olduğunu sanmıyorum. Sizce var mı öyle bir ışık?
Haliyle bu evlilikte mutlu olmanız çok zor.
Evli kalıp mutsuz olmak mı, ayrılıp sıfırdan yeni bir hayat kurmak mı?

Sıfırdan başlamak değil de onu tamamen hayatımdan çıkardığımı düşünmek yani ondan ayrıldığımı düşünmek, onun başkasıyla olacağını düşünmek içimi çok huzursuz ediyor.içim ciz ediyor tabiri caizse..ışık var mı derseniz de varsada bana parıl parıl paralayan bi ışık yok, belki çok cılız ince bir ışık hüzmesi...

Tabi başka sorunlarımızda var ..ama herşeyden bağımsız olarak benden gizli gizli bira dahi içiyor olması apayrı bir sorun bizim.Bana başka biri gibi dışarıda başkası gibi olamaz..neyse o olsun madem arkamdan iş çevirmesin..

Bira içiyormuş bunda kötü bişey yok büyütmeyecekmişim kv. sözleri bunlar.
İlk hafta aradı msj attı baktı benden cvp yok oda aramadı sonra.
Bir iki bira içti diye ise bu tepkileriniz, adam haklı kusura bakmayın. Alkolik olup size ve çevresine zarar veriyor ise haklısınız ama keyif için birkaç bira içmişse size ne? Siz onun annesi misiniz, o da sizin ergen çocuğunuz mu allah aşkına? Kendi kararı, kendi kişiliği bar bu adamın.

Annesi karışabilir yani öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…