Gurumumu çiğneyip eşimle iletişime geçmeli miyim ??

Annesi karışabilir yani öyle mi?
Ergen çocuk değil dedim, evet eşiniz 14 yaşında ergen çocuksa annesi karışabilir.. ama evli barklı kaç yaşında adam keyif için arkadaşlarıyla birkaç bira içiyorsa ne siz ne annesi karışabilirsiniz (size ve etrafa zarar verecek bir alkol problemi varsa haklısınız)

Peki.teşekkürler yorumunuz için

Ben şahsen 1 damla alkol alan insanla dahi evli kalamam.
Çünkü alkol almak hayat anlayışımda asla yer almayacak bir olgu.
Kullanmakta ısrar ederse, herkes kendi hayatını yaşasın der ayrılırım.

Sizin için bir biradan ne olacak durumu, benim için en aşılmaz engellerden biri.

renkliistop için de aynıdır belki.

kimi insan içki içen eş istemez (mesela ben)
ailemde hiç ağzıyla içen olmadı afedersiniz çocukluğumda gençliğimde hep ayyaş gençlerimizle uğraştı büyüklerimiz
ondandır belki bu kadar etkilenmem
adamın da baştan hiç öyle içen tavırları yokmuş

şükür benim eşimde içmedi bu zamana kadar şimdi içmeye kalkışsa bende çok etkilenirim

Aynı düşünüyorum bende işte.O bakımdan kabullenemiyorum kabullenebilceğim bir durum bir yaşayış olarak göremiyorum.Bu esnetebileceğim bir durum değil...olsaydı zaten kriterlerim içinde olmazdı ve bu yönde biriyle bir seçim yapardım evlenirken...Oysa durum çok çok başkaydı o günlerde.

ya bi mesaj at çocuk seni soruyor gel gör bir şekilde sonra gereken neyse yapılsın filan yaz iyice tutuşsun paçaları bence

Ben olsam biraz Daha beklerdim. Evde çocuk var , onunla konuşma bahanesiyle bile arayabilirdi.

Yaptığının yanlış olduğunu kabul edip ufak bir mesaj atabilirdi.

Beklerken kaybederim diye düşünüyorsanız bu da işin riski. Evden kovarkende blöf için kovmamissinizdir.

Konuma yorum yapmanıza çok mutlu oldum.yorumlarınızı dikkate alırım genelde ve beğenirim.teşekkür ederim bunun için.
Blöf değildi ama oldukça öfkeliydim o an herşeyi söyleyebilir bir anda en sona gelebilirdim.gözümde yoktu şuan kaygı duyduğum hiçbirşey.öylede yaptım..Ama sular durulunca ince ince bazı kaygılar hissediyorum içimde. İlk hafta aradı ösj attı işetişim kurmaya çabaladı ama ben dönmedim hiç.

Eeee ozaman eşinin o pek kıymetli gururunu bir zahmet kırma noktası gelmiş. Bence sen kv söyle gururunu yanlış yerde yapıyor pahalıya mal olacak de

Gururu çocuğundan da mı onemliymis de aramıyor insan çocuğunu sormak için arar. Ben olsam aramazdim siz de bekleyin bence mutlaka arayacaktır aylarca böyle olacak değil ya.

E onunki gurur da sizinki acur mu? Neden ödün veren siz olacaksınız yalan söyleyen kendisi iken? Bir de çocuğunu günlerce arayıp sormamış. Bence bekleyin. Anası da gitsin oğluna anlatsın. Kendini düzeltmesi gereken o.

Gururu çocuğundan da mı onemliymis de aramıyor insan çocuğunu sormak için arar. Ben olsam aramazdim siz de bekleyin bence mutlaka arayacaktır aylarca böyle olacak değil ya.
Haklısınız..yalnız olsam takmayacağımı gitiiği yere ladar sündüreceğimi de biliyorum bu olayı..ama çocuğum sorgulamay başladı o sordukça eşime daha çok bileniyorum aslında bak beni ne hallere düşürüyorsn yavrum karşısında diye..

İlk hafta gelip gitmiş görüşmüşler onlar.

Bırakın geldigi zaman gelsin beyfendi nedir bu erkek milletinden cektgimiz ya kenfilerine gelince haklılar bze gelince haksız bırakın simdi burnu surtup akıllanmadıysa birdha da akıllanmaz bulunmaz hint kumaslrmı yoksa altınmı **yolar bırak gtsin ne hali varsa gorsun pislik erkekler pislikkkkk

Ilk yorumda tam okumamıstm suan bstan okudum ve alkolde alıyorsa ı ıhh duzelmez bnlar net ve tek konusun ona gre bakarsın

Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için , onur duydum.

Kısa bir zaman geçmiş , tekrar arayacak muhtemelen ya da sana inceden mesajlar yollatacak.
Kv. bir şeyler dediğinde , ev onun da evi ben onun karisiyim ve bir evladımız var , istediği zaman gelebilir. Sorun zaten gelip gitmekte değil bana yaptığı şeyin benim kırmızı cizgimi geçtiğini bilmesi ve bunda ısrar etmesinde. Çözüm eşimde " gibi bir konuşma yapabilirsin.
Ben ne yaparım diye sorguladım ve sanırım aramazdim, en azından bir süre daha ama yanlış yonlendirmekten korkarım.

Çünkü bir çok evlilik bu şekilde kurtulduysa soğukluk girenlerde oluyor. Riski göze almak lazım bazen.

Şimdi ararsanız çark ona dönecektir.

Son düzenleme:

Birçok kişi böyle düşünüyorsa muhakkak bir hayır vardır ozman.Keza siz de böyle diyorsanız daha bi kulak kabartmam gerek sanıyorum bu yoruma.
Şuan için içime hiç sinmeyecek zaten adım atarsam ve kuvvetle muhtemel pişmanlık duyacağım..
Zaman bizi mutlaka şekillendirir az daha bekleyeceğim...

Hayırlısı olsun inşaallah. Nerede kalıyor eşiniz peki ?

Ilk zamanlar attığı mesajlar neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…