Gurumumu çiğneyip eşimle iletişime geçmeli miyim ??

Kaynanan resmen oğlumu çağırsın diye haber yollamış ama haklıysan sakın çağırma. Çocuğunu özleyen adam gelir

Yerinde olsam kaynanama ucundan bir imada bulunurdum, artık vazgeçiyorum sanırım, eşyalarımı toplamaya başladım ufaktan falan der, boşanma yoluna girdiğimi hissettirirdim yalandan. Bunu duyup da paçası tutuşmayan erkek olamaz gibi geliyor. Ama ben asla direkt aramazdım onu da söyleyeyim.

Annesigilde kalıyor.bi ihtiyacınız varmı gibisinden bi mesajdı
Dik durun bence.. çünkü biz kadınlar işin içinde çocuk da olunca duygusallasmaya daha meyilli olup en büyük kozu da bu sayede vermiş oluyoruz..Ortada boşanacak vs kadar büyük birşey yok..Sadece hatayı anlama süreci var. Nasılsa barışma olacak ama kendinizi dik ve güçlü gösterin..

Bence aramayın. Oğlu zaten annesinde, gitsin görsün. Size ulaşacak haberlerle sağdan soldan mesaj iletip yine özrü size diletiyorlar.

Ayrılmak için gönderdiyseniz zaten bunu düşünmezsiniz. Blöfse de her şeyi göze alıp blöf yapmış olmanız lazım. Tükürdüğünüzi yalamayın bence.

Kv cok akillı bu laf size gelir siz de eve cagırin diye yapılmıs cok gzl hareketler bunlar .
Bence yumusamaya baslamıskar .Size alttan alttan laf gonderecegine ogluna nasihat etsin .
Vazgecmeyin kivama gelmeye az kalmıs

Karıştırıyor olabilirim siz eşi pavyona giden bayan mıydınız ? Oysanız geçmeyin iletişime
Değilseniz de geçmeyin size gururu var çocuğa da mı var ?

Eski konularinizi okudum. Asla asla aramayin. Eve bile almayin. Bosanmis biri olarak söylüyorum, konularinizi okudugum kadariyla zaten bosanicaksiniz. Inanin bana ilerde pisman olcaksiniz. Sadece vakit kaybediyorsunuz. Normalde kimseye kolayca bosanin demem, ama size diyorum. Inanin ilerde bu gecen zamana üzüleceksiniz. Ben cok pismanim daha erken ayrilmadigima. Bu adam islah olmaz. Hakkinizda hayirlisi olsun.

iyi de adam evlenirken böyle biri değilmiş. hatta ibadetlerini yerine getiren biriymiş.
insan evlenirken neyse sonra da o olmalı. kadını kandırmış gibi oluyor böyle olunca.
ben de eşimle evlenirken asla alkol falan alan biri değildi. ki ben de dindarım o da . şu saatten sonra içip gelse kabul edemem.

Bence çocuğu bahane edip çok soğuk bir mesaj yazın. Seni görmek istiyor. Nereye getireyim çocuğu gibi. Oradan bir yol açılır herhalde. Hem gururunuzdan da olmamış olursunuz. Eski konularınızı okumadım.

Son düzenleme:
Cocuk ozledi, bizim olayimiz farkli ama bir cocugumizun sana olan sevgisi farkli diyin. Hem esinizi gormus olursunuz pisman mi degil mi en iyi siz anlar ona gore hareket edersiniz hem de cocugunuz babasini gormus olur.

Kim hatali olursa olsun sakinlestikten sonra oturup konusmak lazim. Yetiskin olmak bunu gerektirir (valla bana da cok zor geliyor, hemen kuserim, ama mantikli dusununce dogrusu bu). Bunu da sizin baslatmanizda bir zarar yok. Ararsiniz, yetiskin gibi oturup konusalim dersiniz. Onemli olan oturup konusunca orta yolu bulabilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…