- 23 Şubat 2018
- 914
- 1.436
- 63
- Konu Sahibi renkliistop
-
Bende esime bir defasinda, o saatte geleceksen hic gelme dedim. Gelmedi 4 gun sonra kv geldi beni cagirmadi gitmem demis. Gelmesin anne ben pazartesi gunu zaten gidicem annemin evine dedim. O gunun aksamina geldi beyfendi. Ne gruru allah askina.
Burnu surtsun diye mi evden gondermistiniz yoksa ayrilma maksatli mi?
1. İse aramayin,2.ise arayin diyecegim.
Cunku burny surtsun diye gonderdiyseniz bu blofe giriyor bana gore. Ve de yanlis. Ayrilmayacaginiz adami evden kovmayin.
Düşündüğüm de besiz yapamıyor diyebileceğini tahmin ediyorum açıkcası.Böyle düşüneceğini tahmin ettiğim için de bende gurur yapıyorum.Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Arasanız, dersini aldığını düşündüğünüz için aradığınızı anlar mı yoksa sizin pişman olduğunuzu düşünüp “nasıl olsa bensiz yapamıyor” deyip aynı hareketleri tekrarlar mı?
Belki sadece oturup konuşmayı teklif edip, gözlemleyebilirsiniz, eve dönüp dönmemesi konusuna da buna göre karar verirsiniz.
Bu adam alkolik değilmiydi yanlış mı hatırlıyorum
Eve çok geç gelmişti..Tartştık büyüdüTartışma sebebiniz neydi? Yani %100 haklı olduğunuz bir mevzuysa, eşiniz buna rağmen hatasını anlamayıp, gururuna sarıldıysa, aramayın derim. Buna gurur değil, inat ve kibir derim çünkü.
Ama bende de hata var, evden göndermelik bir durum değildi, kalbini boş yere çok kırdım diyorsanız, o zaman gurur filan düşünülmez, elbette arayın.
Mahsus yapmış eşinizin annesi bence ,böyle böyle şımartıyorsunuz
eşiniz içki içiyor çok yalan söylüyordu sizde bunlara kızıyordunuz
ee bırakacak mı içkiyi peki böyle bir vaadi var mı?
bir daha yalan söylemeyeceğim vs diyor mu
neyin gururunu yapıyor hatalı olan kendi değil mi?
barışmak için bir çabası var mı?
Alkolik değil ama benim tek yudum bile almasına tahammülüm yok.Ve bunu bal gibi biliyor...Kuzum sormaya başladı hatta haftasonu tutturdu ara babamı dondurma almaya gitcektik ara ara diye..aa baba telefonu evde unutmuş falan diye zor geçiştirdim..Cocuk ozlediyse ben ona dayanamam ve gururu bi kenara birakirdim .. ha ama icki icip duran bi sarhossa bu adam ve duzelmiyorsa da kalici sekilde evleri ayirirdim heralde.. cocukla da ara sira gorusse yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?