- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- 43
Önce okul..
Eğitimin yaşı yoktur. .
daha yaşın küçük..
istek, azim =başarılar. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce okul..
Eğitimin yaşı yoktur. .
daha yaşın küçük..
olur mu öyle şey. üniversitede her yaştan insan oluyor. bizim sınıfta 42 yaşında bi abi vardı çokta iyi anlaşırdık. ben şu an 30 yaşımdayım hayatta gerçekleştirmek istediğim bir hedefte ikinci üniversite okumak. istediğim bir bölüm vardı onu okumak istiyorum. sırf zevkine kariyer için değil o zevki yaşamak istediğimden, içimde kalmasın diye. şimdi sizin benden farkınız ne? bende iki kolu iki gözü olan sıradan bir insanım. sizin o 42 yaşındaki adamdan yada 51 yaşında hukuk diploması alan dayımdan ne farkınız var? şu an üniversiteye girenlerle aranızda 3 yaş var. kim niye dalga geçsin?bazı kişiler alay eder ya işte ancak okumaya gelmiş gibi olmaz mı?
İçin rahat edecekse söyleyeyim, sen henüz çok gençsin ama herhalde üniversite okuyan herkesin sınıfında muhakkak yaşı epey büyük birileri olmuştur. Benim sınıfımda 47 yaşında bir abla vardı, aklına koymuştu ve bizimle beraber mezun oldu.bazı kişiler alay eder ya işte ancak okumaya gelmiş gibi olmaz mı?
canım ben nerdeyse 27 oldum. üniversite 3. sınıftayım. 5 de çocuğum var üstelik. okuldaki herkes yardımcı olmaya çalışıyor bana. okumanın yaşı yok sözü doğru yani :))bazı kişiler alay eder ya işte ancak okumaya gelmiş gibi olmaz mı?
Alay etseler nolcak ya? Ileride ekmegini onlar mi verecek? Bosver boyle seyleri.bazı kişiler alay eder ya işte ancak okumaya gelmiş gibi olmaz mı?
peki yaşım geç olmaz mı?
Üniversitede 42 yasında 35 yasında 50li yaslarinda sınıf arkadaşlarım vardı, takdir ederdikbazı kişiler alay eder ya işte ancak okumaya gelmiş gibi olmaz mı?
Merhaba...yaşım öncelikle 21 belki bazı şeylere tutunmak için geç kaldım..
Çocukluk yıllarını,gençliğe adım atılan yıllarda hep yaşayamamış biriyim.
İçime kapanık biri olmam hayatımı fazlaca etkiledi..
Hayatım hep arkadaşları olanları,iyi yerlere gelenleri,Dışarı çıkıp gezenleri uzaktan izlemekle geçti..
Çevremdeki gençler,kardeşim,kuzenlerim üniversiteye giderken ben tüm gün evdeyim hiç bir
arkadaşımm yok...
liseyi yarıda bırakıp kalabalık ortamı sevmediğim için acıktan lise bitirmekteyim...
zoruma giden şey gençliğimi eve kapatmak isteyerek yapmıyorum çok caresizim bende herkes gibi
üniversiteye gidip hayatımı kurtarmak istiyorum ama cevremde hep ''yapamazsın,gidemezsin,kim senmi gitcen vb..'' şeyler duyuyorum hevesim kaçıyor ve bende kendime diyorum benden bişe olmaz diye...
Öz halam bile bana herkesin içinde''Bir enayi bulursun artık'' dedi çok zoruma gitti ...
Kuzenimle tartışırlen benım gezecek arkadaşlarım var senin kimsen yok dedi...
Tutamıyorum kendimi herşeyi içime atıyorum hep sessiz ağlıyorum şuan bile..
benim bu durumdan cıkmam için ne yapmam gerek?
nereden nasıl başlamam gerek üniversiteye gitmek için?
yaşın daha küçük etrafındaki insanlar seni içten içe kıskınıyor demekki aile bireyi bile olsa.Öncelikle liseyi bitir,bak kimsem yok demişsin arkadaş olarak bu aslında bir fırsat ders çalışma ile geçir vaktini sonra istediğin ve kendini o bölümde rahat hissedeceğin bir alan seç oku ünüversiteni paşalar gibi ardından da halanın dediği gibi o her nekadar saçmalamış olsada ünüversiteden bir genç bu veya kısmet o snei bulsun hayatını birleştirirsin en azından seninle aynı dili konuşan ve tanıdığın bir insan olur.Çevre bulursun kariyer yap sen arkadaşta gelir sevgilide sonrada senin ardından bu şekilde konuşan kişiler ağzı açık bakakalsın .Başarılar....Merhaba...yaşım öncelikle 21 belki bazı şeylere tutunmak için geç kaldım..
Çocukluk yıllarını,gençliğe adım atılan yıllarda hep yaşayamamış biriyim.
İçime kapanık biri olmam hayatımı fazlaca etkiledi..
Hayatım hep arkadaşları olanları,iyi yerlere gelenleri,Dışarı çıkıp gezenleri uzaktan izlemekle geçti..
Çevremdeki gençler,kardeşim,kuzenlerim üniversiteye giderken ben tüm gün evdeyim hiç bir
arkadaşımm yok...
liseyi yarıda bırakıp kalabalık ortamı sevmediğim için acıktan lise bitirmekteyim...
zoruma giden şey gençliğimi eve kapatmak isteyerek yapmıyorum çok caresizim bende herkes gibi
üniversiteye gidip hayatımı kurtarmak istiyorum ama cevremde hep ''yapamazsın,gidemezsin,kim senmi gitcen vb..'' şeyler duyuyorum hevesim kaçıyor ve bende kendime diyorum benden bişe olmaz diye...
Öz halam bile bana herkesin içinde''Bir enayi bulursun artık'' dedi çok zoruma gitti ...
Kuzenimle tartışırlen benım gezecek arkadaşlarım var senin kimsen yok dedi...
Tutamıyorum kendimi herşeyi içime atıyorum hep sessiz ağlıyorum şuan bile..
benim bu durumdan cıkmam için ne yapmam gerek?
nereden nasıl başlamam gerek üniversiteye gitmek için?
herkes sağır malesef çünkü herkes düşündüğü şeyleri duyuyor başkalarındanda...bir sey dikkatimi cekti. annen baban halana bir sey demedimi
teşekkür ederim ...Önce okul..
Eğitimin yaşı yoktur. .
daha yaşın küçük..
kazanabileceğimden emin olamıyorum derslere nerden nasıl başlıcağımı bilemiyorum bana kimse inanmadıgı için yardımcı olmuyorlar...olur mu öyle şey. üniversitede her yaştan insan oluyor. bizim sınıfta 42 yaşında bi abi vardı çokta iyi anlaşırdık. ben şu an 30 yaşımdayım hayatta gerçekleştirmek istediğim bir hedefte ikinci üniversite okumak. istediğim bir bölüm vardı onu okumak istiyorum. sırf zevkine kariyer için değil o zevki yaşamak istediğimden, içimde kalmasın diye. şimdi sizin benden farkınız ne? bende iki kolu iki gözü olan sıradan bir insanım. sizin o 42 yaşındaki adamdan yada 51 yaşında hukuk diploması alan dayımdan ne farkınız var? şu an üniversiteye girenlerle aranızda 3 yaş var. kim niye dalga geçsin?
benimki malesef meslek değil... son 54 kredim kaldı bitirmeye liseyi...21 yasin neresi gec yahu.
Benim sinifimda zamaninda 33 yasinda bi "adam" vardi. 19 gorunuyordu en fazla, snradan dedilerde agzim acik kaldi.
Su an 23 yasinda olan benm gbi birinci sinifta olan arkadaslar var.
Hicte gec degil.
Disarsn okuyorm demissin.
2 nci sene olarak disardn okuma secenegini, bildigin duz okul hesabi yaptiramazmisin?
hayatta hiçbitşryin garantisi yokki. hepimiz başarılarımız konusunda yalnızız. kimse ailesi destek verdi diye biyerlere gelmiyor. çalışarak geliyorkazanabileceğimden emin olamıyorum derslere nerden nasıl başlıcağımı bilemiyorum bana kimse inanmadıgı için yardımcı olmuyorlar...
bence öncelikle internet üzerinden çalışmalarına başla.denemeler çöz,ders videolarını izle.yaşadığın yerde kütüphaneye üye ol.istediğin kitapları ödünç alabilirsin hem eğer çalışma ortamın yoksa rahatça orada çalışabilirsin.yaş konusuna da hiç takılma ben üniversiteyi kazandığım da sınıfımda 25 30 yaşında insanlar vardı.hatta bir arkadaşımın sınıfında 60 yaşlarında bir teyze vardı. okumanın eğitimin yaşı da zamanı da olmaz.kemal sunalı örnek almanı tavsiye ederim.insanları umursama bu onların değil senin hayatın ben başarabileceğine inanıyorum.kazanabileceğimden emin olamıyorum derslere nerden nasıl başlıcağımı bilemiyorum bana kimse inanmadıgı için yardımcı olmuyorlar...