- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.208
- 198
- 35
- Konu Sahibi Bulutlaraasik
-
Yanlış alintilamisim kusura bakmaBen niye bosuyorum kocamı ya ben cok seviyom benim delilim yok aldatilmam yok banağğnee
Resmen kanıt toplamış itiraf etmişsin, halen o adam(!)ın yüzüne nasıl bakabiliyorsun ben olsam 1 dk duramaz arkama bile bakmadan giderdim.Merhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
İnanır mısın haberi dinlerken anneme senin söylediklerinin aynısını söyledim.Yani şimdi konuşturacaklar beni, kadın aldatılıyor, kanıt gerekiyor ama gizli ses kaydı veya gizli goruntu yasak, ee ne olcak boyle durumda, adama gel şunları güzelce dile getir mahkemede mi dicek veya beni gözler önünde bir kez daha aldatta mahkeme sahit olsun mu dicek ne dicek
Maalesef ki adalet denen şeyi ülkemizde tamamen yok ediyorlar, bazen oyle olaylar duyuyorum, haberde izliyorum ki, keske o hakim ben olsam o zaman adalet yerini bulurdu dıyorumİnanır mısın haberi dinlerken anneme senin söylediklerinin aynısını söyledim.
Yatakta bassan inkar edecek olan erkek ağzıyla itiraf mı eder Allah aşkına.
Çok saçma çoook
okurken bende düşündüm insan neden bu kadar kör olur diye.Merhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
Evet yaa.hem çok baskı yapıyorlar sadece ben olayım diye hem de benden vazgeçemiyorlar.Sorun senin ayni anda 3 5 kisiyi sevmen degil Ferhans, sorun durumu anlayip 3 5 kisinin seni ayni anda sevmesigsgsgsgs
Farkindalar diyosun boynuzlarinin?Evet yaa.hem çok baskı yapıyorlar sadece ben olayım diye hem de benden vazgeçemiyorlar.
Evet çünkü gerçekten kaliteli ve zeki erkekler.ama benim özgüvenim zaten bu durumdan kaynaklanıyor.belki bu şekilde olmasam daha kolay vazgeçeceklerdi benden.herşey birbirine bağlı aslında.Farkindalar diyosun boynuzlarinin?
Ferhansciim bu kaliteli erkekler bulmuslar senin gibi Afroditi almislar ortaya. Iste bende onu diyorum. Sorun senin 3 5 erkegi ayni anda sevmen degil. Sorun bu 3 5 erkek seni ayni anda sevmeye kalkarsa o zaman görürsün hem kaliteyi, hem zevki bi aradaEvet çünkü gerçekten kaliteli ve zeki erkekler.
Bırak şimdi yaşasın hayatını, çok vakti yok zaten. Bi 40 ı aştığında o adamlar yüzüne bakmayacak onun, az aklı evvel genç kız peşine düşecekler. Ben eskiden bu kadayıflar nerden bulacak genç kızı derdim, buluyolarmış valla, o kadar safsalak kız var ki, buluyolar abi, şaşıp kalıyorum.Ferhansciim bu kaliteli erkekler bulmuslar senin gibi Afroditi almislar ortaya. Iste bende onu diyorum. Sorun senin 3 5 erkegi ayni anda sevmen degil. Sorun bu 3 5 erkek seni ayni anda sevmeye kalkarsa o zaman görürsün hem kaliteyi, hem zevki bi arada
Kadin toplu tecavüze ugramayi matah bisey saniyo zati, kime ne anlatiyosam ben deBırak şimdi yaşasın hayatını, çok vakti yok zaten. Bi 40 ı aştığında o adamlar yüzüne bakmayacak onun, az aklı evvel genç kız peşine düşecekler. Ben eskiden bu kadayıflar nerden bulacak genç kızı derdim, buluyolarmış valla, o kadar safsalak kız var ki, buluyolar abi, şaşıp kalıyorum.
Toplamış etrafına 3-5 aç, ego kasıyor üzerlerinden. Baksın çorbasına bırak.Kadin toplu tecavüze ugramayi matah bisey saniyo zati, kime ne anlatiyosam ben de
Yav sus sus. Hani kazayla gebe kalmak istiyordun, sonucu kürtaj bile olsa? Müthiş bir özgüvenin var sahiden!Evet çünkü gerçekten kaliteli ve zeki erkekler.ama benim özgüvenim zaten bu durumdan kaynaklanıyor.belki bu şekilde olmasam daha kolay vazgeçeceklerdi benden.herşey birbirine bağlı aslında.
Niye hamile kalmak istiyomus? Ferhans sen Van'da mi yasiyosun? Van' da bu doludizgin, çılgın ask hayatini özgürce yasayabiliyo musun böyle 3 lü 5 li?Yav sus sus. Hani kazayla gebe kalmak istiyordun, sonucu kürtaj bile olsa? Müthiş bir özgüvenin var sahiden!
Doğurgan olmaya kafayı takmış işte. İstenmeyen gebelik yaşayan her kadının konusuna gelip keşke benim olsaaaa yapıyor işte.Niye hamile kalmak istiyomus? Ferhans sen Van'da mi yasiyosun? Van' da bu doludizgin, çılgın ask hayatini özgürce yasayabiliyo musun böyle 3 lü 5 li?
Ya gerçekten ciddi sorunlu, gerçekten tedaviye ihtiyacı var.Doğurgan olmaya kafayı takmış işte. İstenmeyen gebelik yaşayan her kadının konusuna gelip keşke benim olsaaaa yapıyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?