- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
- Konu Sahibi Bulutlaraasik
-
Doğru yolda değilsiniz. Defalarca aldatmış size kul köle olsa ne bu saatten sonra. Kendinizi kandırmayı bırakın. Birde gerçekten seven insan demişsiniz, hangi sevgi?Merhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
Her poku yiyen şu adamlar, yakalanınca yhaaa nasıl yaptım bilmiyorum diyor. Aldatma anında beyinleri şeylerine iniyor çünkü.Merhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
Ayrılırsanız hayatına 2 ayrılmazsanız 3 kadınla devam edecek yani... çok güzel yerden yakalayıp köşeye sıkıtırmışsınız, tebrik ederim.ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum
İçi boş cümleler sıralamasında ilk 3'e girecek bir cümle, hiç bir şey yapmayacağını içten içe bilen ama süklüm püklüm oturmasına kılıf bulmaya çalışan biri gibi görünüyorsunuz buradan. Madem bir şey yapmayacaktınız kurcalamasaydınız bari.amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek
Gerçekten seven biri bunu yapmaz. Onu geçtim sevmese bile eşine saygısı olan biri de bunu yapmaz. Bahane aramaya çalışmanın bir anlamı yok yani.Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
Ne alaka ayrılıga yağ sürmek. Nasıl ogrendın aldatıldıgını? Kaç yıllık evlısın? Bence terapıye gıt daha net goreceksın. Şu an çok duygusalsınMerhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
Elinizdeki delillerin belli bir geçerlilik süresi var .avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama aldatılma delillerini kabul edip süreyi de geçirirseniz deliller işe yaramaz oluyor bilginiz olsun.bence varsa mal varlığı falan alın bosayın gitsinAyrılıp ekmegine yağ sürmek istemiyorum derken ?? Gerçekten seven insan böyle birsey yapar mi sizce ? Adam sevmiyor iste karaktersiz ayrica. Nedir bu intikam hırsı bosayın gitsin.
Ben niye bosuyorum kocamı ya ben cok seviyom benim delilim yok aldatilmam yok banağğneeElinizdeki delillerin belli bir geçerlilik süresi var .avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama aldatılma delillerini kabul edip süreyi de geçirirseniz deliller işe yaramaz oluyor bilginiz olsun.bence varsa mal varlığı falan alın bosayın gitsin
Adamın size olan aşkından kafası karışmışGerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
Tatlım seven insan böyle bir şey yapmazMerhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
Etrafınızda köpek etmek mi. Olabilir tabi kafasına yıldırım düşerseMerhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
Ekmege yag surme kismindan sonrasini okumadim. Ekmegine nasi yag surmus oluyosunuz? Adam zaten yayiliyo yayilabildigince. Gam yok sukur. Evde bekci.kopegi gibi siz bagli duruyosunuz. Milyoooon tane alternatif varken daha iyi daha durust daha sadik daha yakisikli daha uzun daha zengin milyon alternatif varken adam baska kadinlara gider diye bosanmamak kimin ekmegine surulen yag yani. Bosansaniz kendi ekmeginize yag surersiniz. Adamin evde camasirini bulasigini yikayan yemegini yapan varsa cocuguna bakan evini temizleyen gerektikce akrabalarini gonulleyen biri var. Evdekini tabulastirdigi icin yatakta yapamadigini da disarda hallediy. Valla yag aurceksen bosanma oyle surersin cunku. Ben olsam senden bosanmam sahsenMerhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
Yani şimdi konuşturacaklar beni, kadın aldatılıyor, kanıt gerekiyor ama gizli ses kaydı veya gizli goruntu yasak, ee ne olcak boyle durumda, adama gel şunları güzelce dile getir mahkemede mi dicek veya beni gözler önünde bir kez daha aldatta mahkeme sahit olsun mu dicek ne dicekSes kaydı almak suç
Tam diyodum ki bu Ferhansin hesap hacklenmis heralde pek akli basinda yaziyo, Allama şükür bizleri yaniltmadin geldin geri cesit cesit zirvaylaBen sevmemekle ilgili olduğunu düşünmüyorum.yine linçleneceğim ama aynı anda birkaç kişiyi gerçekten sevmek mümkün.eşini sevmese niye evlensin.neden bu kadar katı bir tek eşlilik kuralı var anlayamıyorum.tamam öyle her uçana kaçana atlasınlar demiyorum ama ilişki yaşamaya değecek kişilerle aynı anda yürütülebilir bence.linçleyen linçlesin.ben de farklı düşünüyorum.bana ilgisi ve sevgisi yeterliyse, bana yeterli vakit ayırabiliyorsa sorun yok benim için.dünyaya bir defa geliyoruz.30,40 sene aynı kişi.ne bir heyecan ne bir başka nefes.ben neden böyle bir insanım ya.ne vardı ki diğer kadınlar gibi aldatmayı dünyanın sonu sansam, çoluk çocuğa karışarak mutlu olabilsem.yok arkadaş olmuyor.
Sorun senin ayni anda 3 5 kisiyi sevmen degil Ferhans, sorun durumu anlayip 3 5 kisinin seni ayni anda sevmesiAynı anda 3,4, 5 kişiyi gerçekten, içten sevmek mümkün.kendim yaşadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?