Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ne demişler bir musibet, bin nasihatten iyidir.
parasız kalsın da anlasın, ayrıca para vermeye de çalışmayın bence.
bir de medeni kanunda şöyle bir hakkınız var.
eşinizi müsrifliğinden dolayı kısıtlatabilirsiniz.
hiçbir şey için geç değil. zararın neresinden dönerseniz sizin faydanıza. yumuşamayın. öğrenmenin yaşı yok, bu yaştan sonra para harcamayı da öğrenir eşiniz:lepi:
çocuk yok henüz zaten bende o yüzden kızıyorum ya olsaydı zaten yapamazdık birikim ne güzel ikimizde çalışıyorken biraz birikim yapalım istiyorum başka ne zaman yapılır acaba?
çocuk yok henüz zaten bende o yüzden kızıyorum ya olsaydı zaten yapamazdık birikim ne güzel ikimizde çalışıyorken biraz birikim yapalım istiyorum başka ne zaman yapılır acaba?
Hamileyim ve hala huyundan vazgeçmedi.İki kuruş kalsa harcar ama kalmıyor.Bence de hiç taviz verme ilerde çok zor oluyor canım benim.Nasıl onun sana yaptırımı varsa seninde onda olsun otur konuş sakince olmadı.Benimkindepek işe yaramıyor ama akannehir