- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
Ilgisizsin diye defalarca soylemis umursamamissin simdi neden sinirlisin anlamadim? Ben sikayetimi belirtsem kale alinmasam 2. seferde benim gururm devreye girer bidaha aramam. O sana ragmen defalarca denemis. Demem o ki gurur her zaman gurursuzluktan iyi ama gerektiginde. Yani senin aramani istedigini söyleyen ve yeterince ilgili birini inatla aramamak cok da gurur degil bence.
Kendimi şuan onun yerine koyuyorum. Sürekli ben de söylesem yazmazdım tekrar herhalde. sabah 9 akam 7 çalışan adama da sürekli nabıyosun nabıyosun demek olmazdı herhalde..
defalarca kez size ona karşı soguk oldugunuzu dile getirmis belkife oda su anda sizin icin sevseydi arardi demekki sevmiyormuski oyle soguk davranıyordu diye düşünüyordur gurur tabiiki guzel birsey yerinde ve dozunda yapildigi surece bence sizin gurur yapmanizi gerektirecek bir sey yok ortada arayon belki hersey cok daha farkli seyredebilir ki kaybedecek burseyinizde yok olumsuz seylerde duyabilirsinuz ama en azindan yillar sonra acaba arasamiydim demezsiniz .. iyi sanslar
Bazen ara ne kaybedeceksin zaten görüşmüyorsunuz şuan en fazla ne diyebilir ki diyorum ama beni durduran bir şey var, sanki biraz daha mı zaman geçse diyorum?
Kac yasinda bu adam?
24 yaşında, bense 20.
Gurur yapicak bi durum yok.adam 5000 kere ilgisizsin demis sen kendini geri cektikce cekmissin.bide naapmaya calisiyosun diye onu azarlamissin.senden bisey beklemssi cok normal.ilgisiz olmadigini kanitlaman gerekiyo ona gore.bunda taviz veremem,gururumu ayaklar altina alamam gibi bi durum yok yani.
taviz vermeme meselesi şöyle, ben arayıp bana daha sonra konuşalım dedikten sonra kendisine mesaj attı konuşalım artık diye. ama hiç bir şekilde geri dönüş yapmadı. Yazdıklarımı gördüğü halde. Tekrar tekrar yazarsam manasız olur gibi gelmişti bana ama..
Anlamıyorum adam ilgisizsin diyor sen onu sıkmaktan çekiniyorum diyosun?
Evet, aynen öyle. Çalışma saatleri uzun ve yorucu. Sürekli ensesinde oluyormuş gibi hissediyordum kendimi. Çok fazla düşünüyorum karşımdakini galiba yaa.