Gururlu bir erkek

paradise3

Freedom.
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
621
2
316
Kırklareli
Merhabalar.
3 yıllık sevdiğim,sırdaşım,arkadaşım,dostum dediğim insanı 3gün önce gördüm.
Ayrılalı bir buçuk yılı geçti.Bu süre zarfında fazla konuşmamıştık.Zaten bu ilişki yürümeyecek, anlaşamıyoruz, uymuyoruz vs. diyerekten severek ayrılmıştık.
Geçenlerde yaşadığı yere gittim kuzenmle, ortak arkadaşlarımız var.
Bu duymuş ki hemen damladı yanımıza.Geldiğinde ilk bakışları banaydı.Hiç gelmemiş gibi davrandım.Elini uzatıp merhaba dedi.
Ben de merhaba deyip gülümsedim.Bundan sonraki saatler sürekli birbirimizi takmıyormuş gibi yaparak geçti.
Bildiğim kadarıyla da 10günlük bir sevgilisi var henüz yeni.Kuzenim telefonunu karıştırmış(kuzenimle arası iyidir.)
Sevgilisi buna: ne yaparsan yap! yazmış.Eline hiç telefonu almadı bütün gün diyebilirim.
Biz sahile gittik, onlar arabayı park edip içmeye başladılar.Baktım arada bakıyordu.İçkiyi sevmediğimi biliyor üstelik, inadına önümde içti.
Ben diğer kızlarla muhabbete daldım.Hiç bir tepki vermedim.Bir ara yüzüne bakayım dedim o da baktı gözgöze geldik kafamı çevirdim hemen.
Sürekli rahat davranıyor, umrunda değilmişim gibi gayet cool tavırlar sergiliyordu.(normalde de duygularını pek belli etmeyen,gururu ön planda bir erkektir.)
Her ne kadar canımı sıksa da ben de yapmaya çalıştım.
Giderken elini uzattı yinei görüşürüz kendine iyi bak dedi.Sen de. dedim gülümsedim ve eve döndük.
Arkadaşları kalmamız için yer ayarlayacaklarını söyledi.Bunun teyzesinin evi boşmuş orayı ayarlamışlar.Ama bir şartla: biz de kalıcaz dediler.Benimki ve diğer arkadaşı.Rahat olamayız sizinle, sonuçta erkeksiniz dedim.Bu bana msj attı 'bunu sorun etmeyin biz sizi yalnız bırakırız, beni az da olsa tanıyorsun yanlış birşey olmaz asla, yinede sen bilirsin'demiş.
Biz de kararımızı verdik ve gitmemeyi seçtik=) Msj atıp ona bunu söyledim.Peki sağolun siz bilirsiniz elimizden geleni yapmaya çalıştık dedi.
Bu çocuğun amacı ne biri söyleyebilir mi?Artık ikimizin biraraya gelemeyeceğini bildiği için hayatına devam mı ediyor yoksa içindeki boşluğu içkiyle ve yeni bir kızla mı doldurmaya çalışıyor?

Son düzenleme:

bence kendine heycan arıyor gitmemekle en iyisini yapmışsınız.

heyecan arıyor belliki...
takılacak bi durum değil..
kim olsa eski sevgilisiyle aynı ortamda kalıp tepkisini görmek ister...
hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalışmanında bi heyecanı var kendi içinde...

Son düzenleme:

İçimde bir duygu beni unutmadığını söylüyor.Sonuçta o sahilde çok anımız geçti, yıldızları seyretmek gezmek oturmak vs. gibi.. Ne biliyi.Sürkli onu düşünüyorum o hayatına devam ediyor fakat ben onda takılıp kalmış durumdayım

Sevgilisi var ve hayatına devam ediyor. Sizin ayrılmanıza rağmen aklınız onda galiba.

Erkekler kendilerine çok çabuk yeni bir hayat kurabiliyorlar.

Siz ayrilali cok uzun bir zaman gecmis zaten.

Neden boslukta oldugunu dusundunuz?

Çünkü hayatında gerçekten aşık olduğu ilk insan benim.Hani desem anlatılmaz yaşamanız gerek bilirsiniz.Çok çok duygusal hayalci fakat okadar da gururlu bir insan.Ne yaptıysam gururunu kıramadım.Bitti derse biter dönmezdi.Önceden de 1 yıl ayrı kalmıştık.. Herşeyi İçinde yaşardı.Şimdi de 1buçuk yıl oldu ama hala feysinde sürekli acı sözler, şarkılar.. Askerdeyken de aramıştı ters cevap verince gururu yine devreye girdi birdaha aramadı..

Son düzenleme:
Nefret ve sevgi arasında kalırsın ya.. Benimki de öyle canım.Hem kızıyorum ona hem de seviyorum.. Ama sevmek istemiyorum artık çünkü sonumuz yok görebiliyorum

Sizin adınıza üzüldüm.. Eminim ki bi sonu güzel olacak olsa şu an ayrı olmazdınız zaten.. Hakkınızda hayırlısını diliyorum

İkinizinde derinlerde kalmış bi sevgisi hala taze gibi geldi bana.. O da gururluymuş kişiliği böyle. Bu kişiliği ona hayatının aşkını kaybettirdi belkide kim bilir..
O gün kalsaydınız neler olacaktı düşünmeyin. Öncelikle devam eden bi birlikteliği olduğunu unutmayın. Sonra onu hayatınızda gerçekten istiyor musunuz bunun farkına varın.. Eğer gerçekten istiyorsanız savaşın; aksi halde o günü yaşanmamış kabul edip hayatınıza devam edin..
Herşey gönlünüze göre olsun

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim:)
Malesef böyle gururlu olması bizi bitiren sebepler arasında.
Ben onun için savaşmaktan yorulduğum için pes ettim.
Eğer gerçekten biraz olsun mücadele edebilseydi şuan nişanlı olurduk ama kendisi bunu seçti.
Dileğin için teşekkür ederim tatlım

İlişkinize yönelik bi amaç kalmadıysa artık boş yere kafanı meşgul etmesine izin verme.. Onda takılıp kalma, aç gözlerini sen daha iyisine layıksın eminim ki

Yarım kalmış şeyler hepimizin hayatında var... Seninde oyle canım. Kızlar çabuk unutup, kabullenemiyor en azından % 80 böyle. Unutmadan hayatına yeni birini alanlarda bin pişman oluyor. Ne zamanki onu görünce için-canın acımaz o zaman gerçekten içinde bişeyler olmadığını hissedeceksin. Ama onu 10 yıl sonra görsen de heyecanlanabilirsin çünkü ilk aşkın...
Hakkınızda hayırlısını diliyorum tatlım.

Mlesef öyle tatlım.İçinde böyle garip bir duygu oluyor, hafif bir kalp çarpıntısı.Ozaman bile anlıyorsun hala brşeyler hissettiğini.İnşallah layık olduğumuz insanı en yakın zamanda buluruz teşekkür ederim yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…