Gururlu bir erkek

Evet canım özellikle Umutlu_ol'un yazdıklarını okuyunca ona hak verdim.Benim de hatalarım olmuştur ama evet aldatmadım dövmedim sövmedim neyin gururu ki? Geri dönerse erkeklik gururu mu çöker? Söylediği tüm sözleri ezmiş mi olur? Bunu anlamıyorum açıkcası ama artık anlamak da istemiyorum.Hayatıma bakıp yoluma devam etmek istiyorum.Çünkü onun hiçbirşeyi haketmediğini düşünüyorum.(Beni ne kadar ağlatıp üzdüğünü düşünürsek)
Bir kere feysine 'çekip gitmek en kolayı kalmak zor olduğundan dolayı...' yazmıştı.Bir kere de 'söylenmemiş sözler..' yazmıştı.Ben de mana çıkarıcam ya hemen atladım olaya.Salağım herhalde.Pişman filan sanmışım.Yanılmışım.:26:
Neyse hayat sürprizlerle dolu.Belki ben de çok mutlu olurum

sadece o anlık heves ii ki ortama girmemişsin canını yakmaktan başka işe yaramazdııı bu durum yoluna arkana bakmadan devam etmelisin bence .

canım benmde ayrılalı 4 ay oldu geçen gün bi cafede karsılastk arkadslarmla oturuodum tansiyonlarım düstü öldüm bittm ama içim kan aglarken o kadar mutlu gözüktümkiii çeneme vurdu kahkalarma vurdu artık ama içim cehennem gibiydi.yani demek istedgm eger farklı bi ilskyse gerçektn askı sevgiyi onla tattysan severekte ayrıldysan mutlaki üzülmstr cool rahat tavrlarna bakma o içkiyi allah blr ne düsüncelerle yudumlamstrr suan sevgilisi varsa kafasıda karısmstr seni görnce bence allak bullak olmstr aynı evde kalalm falan bi nebze senle beraber olmak istiyo eski günlern ozlemi mtlaka var bnn içnde daha o ne afallıcak görürsün bak yeni sevglsnde ne kadar zorlanck sana hissetklernn onda birini hisseetmez hissedemez bence gerçekten asıksaa ve eger gerçekten farklysan geri dönüsü olablr..hemen senn oldugunu duynca atlayp glmesi falan özlemi var bence sana.

Öncelikle sana da sabır dilerim.
Bilmiyorum ki canım ben de o da rahattık tabi o daha rahattı.Benim içim cız etti diyebilirim.
Bi de 1.5 yıldır ayrıyız.Ayrı olma sürecimiz askerliğine denk geldi aradı sordu mesaj da attı.Hatta 'annemi babamı ablamı aradım bir de seni aramak istedim' demişti bir keresinde.Onun için özel bir insanım kalbinde farklı bir yerim var bunu hissediyorum ama olmayınca da olmuyor ki tatlım Yeni sevgilisi de beni ilgilendirmiyor açıkcası, onu ne kadar sever, benim kadar sevebilir mi, onunla olduğu zamanlar bana özlem duyar mı hiç bir fikrim yok.
Benim tek derdim onu unutamamak.. Yıllarca onu unutamamaktan çok korkuyorum:18:

onu unutamayacağını sanıyorsun çünkü karşına onu unutturcak biri çıkmamış. sen de ona saplandın kaldın haliyle. hep aynı yaşanmışlıklarınızı kafanda döndürüp dolaştırıyorsun kimse onun gibi olmaz sanıyorsun. evet haklısın, kimse onun gibi olmaz, ondan daha iyisi olur çünkü! bak ben sana eski bir arkadaşımdan örnek vereyim. o zamanlar çok samimiyetim olmayan biriydi ama sevdiğim bir kızdı. bunun bir erkek arkadaşı vardı. kız eli ayağı düzgündü hoş sayılırdı ama sevgilisi çok yakışıklıydı.öyle yakıcı bir yakışıklılık değil, masum bebek gibi öyle düşün. yani yanyanayken kız kart duruyordu resmen insan ister istemez oğlana o kızı nasıl desem yakıştıramıyordu. hemen belirteyim bu benim şahsi fikrim değil, çevrenin bakış açısını vermek istedim. çünkü ilişkilerde fiziksel uyumu asla yargılamam. bir ilişkide iki insanın birbirinde ne bulduğunu kimse bilemez. biz yakışıyorduk da ne oldu neyse konuya döneyim:) kız tahmin edeceğin üzere sırılsıklam aşıktı. bizde şey diyorduk gördükçe, vay bee, oğlan da çok seviyor demek ki. çünkü ilişkileri baya uzun süreli olmuştu. evlenecekler diye bakıyorduk. zaten onlar da öyle karar almıştı, kızın okulunun bitmesini bekliyorlardı. aradan yaklaşık üç sene sonra arkadaşımı gördüm. o süre boyunca hiç haberdar olmamıştım bilmiyordum.ondan ayrılmış başkasıyla ilişkisi olmuş ondan da ayrılmış ikincinin yasını tutuyordu:))) ben dedim ki sizin ayrılcağınızı asla düşünmezdim. verdiği cevap: ooo sen orda mısın ben onu çoktan unuttum! öbürküne fena vurulmuş, ama ayrılmışlar yas içindeydi. o kız ki nasıl aşıktı o çocuğa nasıl deli oluyordu, ama bak ondan ayrılmış başkasıyla olmuş ve diğerini aşktan saymıyor bile. bu ikincide gerçek aşkı yaşadığını söylüyor. kaldı ki bu kız hiçbir zaman şıpsevdi olmadı. görüldüğü gibi öyle bir insan çıkar ki karşına, ben hiçbir şey yaşamamışım ilkinde dersin.

yani demem o ki tatlım; "oyuncular değişir, ama oyun hep aynı kalır"

Yaa canım tabikide haklısın ben şuan için konuşuyorum.Bu benim şuanki korkum.Elbette ben de onu unuturum belli bir süre sonra(inşallah).Ama ne bileyim sanki hiç geçmeyecekmiş gibi.Baksana 1.5 yıl az da değil hani.O unuttu mu unuttuysa nasıl unuttu böyle anlamıyorum..

hoşgeldin :79:

bir köşe yazısında okudum. bilimadamları unutmanın süresini bulmuşlar: ilişkinin süresi / 2. örneğin senin ilişkin 3 sene sürmüş ya aaa bir dakika yazarken farkettim sen unutmak üzeresinnnnn!!! 3 bölü 2 den 1,5. yani sen doldurdunn süreni!!! kurtuluyorsunnnn

Hoşbuldum canııııım
Haahaha çok güldüm ya az daha sıkayım dişimi unutucm oley
Bu arada bi hata yapıyorum galiba.Beni seven bir çocuk vardı ona mesaj attım onunla konuşuyorum.Çıktığı da var üstelik ama beni sevdiğini söylüyor.Oysaki ben arkadaşça yazmıştım mesajı:26: Niyetim ayırmak değil, kafamı dağıtmak:26:

hımm.. nazik bir konu.. sen kafanı dağıtmak isterken çocuğun kafasını karıştıracaksın:) madem seni seviyormuş peki senin için çabaladı mı? niye başkasıyla çıkıyor şuanda?

hımm.. nazik bir konu.. sen kafanı dağıtmak isterken çocuğun kafasını karıştıracaksın:) madem seni seviyormuş peki senin için çabaladı mı? niye başkasıyla çıkıyor şuanda?

Canım bu çocuk beni çocukluktan beri seviyor, ben yüz vermedim.Bir ara severim diye çıktım ama sevemedim ayrıldım.Deli oluyordu benim için çok seviyordu beni.Bir sürü kızla çıktı üstüme.Hep ayrıldı kızlarldan.Şimdi biriyle çıkıyor kız çok seviyor belli.Ben dedim ki o kızla nasıl igidyor, seni çok seviyor çok tatlı bir kız dedim.Ama kafanı karıştırmak istemem böyle msj atarak dedim.O da dedi evet sen hariç herkes seviyor beni dedi.Kafamı karıştıramazsın çünkü ben seni sevdiğimi biliyorum zaten, asıl ben seni üzmek istemem böyle konuşarak dedi.Ben de inşalla hiç ayrılmazsınız çok sevindim dedim.Öyle yaniciğime:26:

tam fındıkkurdusun haa şimdii efendime söyleyeyim, acımasızca eleştiriye başlıyorum. şaka şaka:)) şimdi paradisecim, güzel saçlı kız, seni anlıyorum, bazen biri geliyor insanın hayatına, çok seviyor seni, değerini biliyor sana gözü gibi bakıyor ama sen sevemiyorsun, zorlasan da olmuyor. ama bazen biz kadınlar boşluğa düştüğümüz ya da başkası tarafından incitildiğimiz zaman o diğer kişinin sevgisini arıyoruz, o orda çünkü biliyoruz. koşulsuz seviyor bizi, onun sevgisiyle avunuyoruz. sen de biliyorsun ki senden ona giden bir mesaj bile onun sana özlemini arttırır. belki umutlandırır bile. şimdi bilsem ki çocuğun hayatında kimse yok, gönlünce konuş dilediğin gibi derdim. ama onu çok seven bir kız varmış, kendimizi onun yerine koyalım. ne kadar dostça duygularla mesaj atsan konuşsan da o çocuk seni seviyor ve sen böyle yaparak onun yüreğindeki yerini canlı tutmuş oluyosun

Ne desen haklısın canım yaa.Ama birinin seni seviyorum demesini okadar özlemişim ki.. Düşün ondan duymak bile iyi geldi.. Ama artık konuşmuyorum en son dün konuştum. Bir daha konuşmıcam o kızın yerinde olmayı istemezdim açıkçası. Allah kimseye göstermesin..

seni çok iyi anlıyorum. ama insan duysa bile sadece bir anlık teselli oluyor. çünkü duymayı istediğin kişi o değil..

canım sen sevmyor musun onu ? ben mutlu olabileceğinize inanıyorum ısrarla . tekrar yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…