facebookuna ben de bakmıyorum artık. çünkü o gün neredeyse komaya giriyordum bütün resimlerimizi sildiğini ve kendi resimlerini koyduğunu görünce. bir de ilişkisi yok yapmıştı daha ayrılalı 1 hafta olmadan!!!! neyse hatırlamak istemiyorum .çok mutsuz zamanlar yaşadım. iyi ki bu yoldan dönmüşüm iyi ki iyi ki! çünkü bizim varacağımız nokta evlilikti. böyle bir insanla evlenseydim mutsuzluktan ölürdüm. şimdi sadece paylaşılanların buruk anısı geliyor insanın aklına, ondan hüzünleniyorum. dışarda birbirini seven birbirlerinin gözünün içine bakan çiftler görünce içim sızlıyor.bir yarım eksik kaldı sanki.. belki bir gün gerçekten hakeden biri doldurur..:105:
cocuk celiskide hep anlamadim derdini, kendine baglatip sonra boyle yap, salak oglan!
O sevgilileri görünce ben direkt 'nasıl olsa siz de ayrılacaksınız' diyorum
bunu okuyunca koptumbundan sonra kendimi böyle teselli edicem
Hahahaha ama tatım yalan mı ya onlar da ayrılacaklar yaani
ama biz kötü kalpli olamayızsevenler ayrılmasın:85:
Ayrılmasınlar kıyamam ben onlara
çok yumuşak kalpliyiz:93: kıymetimizi bilmeyenler otursun dertlerine yansınlarr
Ben olsam giderdim o eve kalmaya :) bir tasla iki kuş vurabilirdin yani su sekilde hala özlüyorsan seviyorsan bir fırsat olurdu, yok istemiyorum cani acısın onu takmayayım diyorsan da kalman onun icin zaten umut olurdu orada da onu hiç takmiyormuş gibi davranirsan daha da icine otururdu yani bir hareketle iki sonuca ulasabilirdin:) ne bileyim, ben giderdim
Bence sen onu hala seviyorsun... Aklın hala onda. Erkekler duygularını dışa vurmazlar yeni bir hayata başlar, çabuk adapte olurlar. Ama bir kadın bir kere sevmişse unutmak, yeni biriyle tanışmak çok zordur...
Seviyorum evet ama artık olmayacağını da biliyorum canım.
O beni hala seviyor mu emin değilim.Unutmuş gibi davrandı rahattı.. Üstelik 15 günlük sevgilisi de cabası..
Ondan cacık olmaz artık yani bana..
Tek derdim onu unutamamak..:26:
yeni birini denesek, ise yarar mi acaba?? :26: bize sevgili cokta, ilk onun bi geri gelip pismanim demesini istiyorum, bi kere yapti, eminim ikinci defada yapar yaniaslindao geri geldiginde biz baskasiyla olursak daha iyi intikam olmaz mi, yok ama bu demek degil ki kendini olmicak bi insanla sirf ondan intikam almak icin uz, yani ne bilim baska ilerisi olabilecek birini bulsak, olmuyo mu ki, hic denemedim, denemek lazim
aynen canım ya geri gelip pişmanım deseler içimdeki bütün yangın sönecekmiş gibi geliyor..
Birgün mesaj atsa dese ki ' senin yerine birisini koymaya çalıştım ama olmuyor, kimse beni senin kadar sevmiyor, sen haklıymışsın ben seni unutamıyorum'
ALLAH BEE derim yürü git işine çok geç artık derim
harbi der misin? :26:
ben salak salak 'ay sevgilim bende bendeee, gel barisalim askim bitanem' derdim herhalde :93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?