İzin vermek istemiyorum ama her zaman yapacak birşeylerimiz olmuyor, tam da öyle bir anda aklıma saplanıyor.Düşüncesi bile beni mahvetmeye yetiyor.Keşke bir gece pişman olduğunu dönmek istediği söylese diyorum kendi kendime.Hep onun yükseldi en azından şimdi benim egom yükselsin biraz=))İlişkinize yönelik bi amaç kalmadıysa artık boş yere kafanı meşgul etmesine izin verme.. Onda takılıp kalma, aç gözlerini sen daha iyisine layıksın eminim ki
Mlesef öyle tatlım.İçinde böyle garip bir duygu oluyor, hafif bir kalp çarpıntısı.Ozaman bile anlıyorsun hala brşeyler hissettiğini.İnşallah layık olduğumuz insanı en yakın zamanda buluruz teşekkür ederim yorumun için
İzin vermek istemiyorum ama her zaman yapacak birşeylerimiz olmuyor, tam da öyle bir anda aklıma saplanıyor.Düşüncesi bile beni mahvetmeye yetiyor.Keşke bir gece pişman olduğunu dönmek istediği söylese diyorum kendi kendime.Hep onun yükseldi en azından şimdi benim egom yükselsin biraz=))
Bir gece pişman olduğunu dönmek istediğini söylese sen kabul edecek misin yoksa red mi edeceksin anlamadım ama neyse.. Saplanıp kalmışsın o çocuğa; belli ki gerçekten sevmişsin ama hayat bu bugün varız, yarın yokuz.. Kabullen bunu önce sonrada uygula. Kendini yalnızlığa mahkum etme. Aç kalbini bak çok daha mutlu edecek insanlarla karşılacaksın inşallah
okurken gözümde canlandı diyebilirim. uzunca bir aradan sonra ilk kez karşılaşmanız, sahilde kaçamak bakışmalarınız, içinizden geçenler, kalplerinizin atışı..onun seninle aynı evde kalacağını düşünerek heyecanlanması, sen kalmayacağız dediğinde yaşadığı büyük hayalkırıklığını gizlemesi vs vs.. biten her güzel ilişki acı verir. özellikle severek ayrıldıysanız o kişiyi unutmak çok zor. çünkü temiz kalmıştır ilişki, kirlenmemiştir. hatta ben şöyle derim hep: severek ayrılındıysa o ilişki bitmemiştir, yarım kalmıştır. ben de onlardan biriyim ve seni çok iyi anladım. ama bazen geri dönüş olmuyor, sizin için de belki böyle oldu. onun seni görünce heyecanlanması çok normal. çünkü paylaşılanlar hatırlanmış yeniden, eski duygular yüreklerden geçmiş. eğer sevgisi gururundan üstün olsaydı bugün hala birlikte olurdunuz. diğer kız için de açıkça şunu diyebilirim, onun için üzüldüm. çünkü zannedersem oğlan kızı pek umursamıyor. ne yaparsan yap demiş ya sonra mesajda, demek ki önce gitme demiş ama oğlan dinlememiş kızı.üzülüyorum.
hepimiz birilerinin ilk sevdiği, birilerininse gönül yaralarına bastırdıkları tamponlarız..
Canım yorumun için teşekkür ederim.
Aslında ben de senin gibi düşünüyorum, bilmiyorum ukalalık falan değil, beni unutmadığını hissediyorum içimdeki hisler böyle söylüyor yani.Evet severek ayrıldık ama ayrılırken beni seviyor musun diye sorduğumda sevgi yetmiyor demişti.Çok da haklıydı.Biz ne kadar sevsek de birlikte yapamayan tiplerdendik.Ayrı olunca da yapamıyorduk ama demekki bitmesi gerekiyormuş artık.
Onu gördüğümde gerçekten kötü oldum.Ama daha iyi anladım birdaha birlikte olamayacağımızı.Çünkü o kaldığı yerden devam ediyor, o kız yerimi doldurabilir mi bilmiyorum seviyor mu onu da bilmiyorum ama senin dediğin gibi o kız tampon konumunda gibi geliyor bana.
ilk aşk unutulmuyor evet..elbette onun yüreğinin bir yerinde çakılı kaldın. ve kalacaksın. ama hayatına devam etmek zorunda öyle ya da böyle. eğer aksi olsaydı dünya nüfusu yarıya inerdi inan banasen de devam edeceksin hayatına. sadece henüz doğru zaman gelmemiş.
Evet canım haklısın unutulmuyor vallahi.Düşüne düşüne unutucam herhalde aklımdan çıkabilse bir zahmet
sana akıl veriyorum da kendim unutabilmiş miyim bir sor:)) daha demin mesaj attım
Ciddi misin gerçekten? Sizin ne kadar oldu ki ayrılalı ve niye attın atmasaydın tatlım keşke
bizim ayrılalı bir ay oldu. ama kopamadık daha, o aklına esince arıyor sayıyor, ben de telefonlarına çıkmıyorum ama hıncımı mesajla alıyorumdengesiz yaptı beni:95:
Daha çok yeniymiş canım benim.Ayrılık nedeninizi bilmiyorum ama ben sana çok ısındım inşallah barışırsınız.Hem o da seni unutmamış
teşekkür ederim, ben de senin naif bir insan olduğunu tahmin ediyorum:114: güzel dileğin için de teşekkür ederim ama biz küsmedik. biz sadece birarada olamadık onunla. biraz sizin gibi işte, hayata bakışımız farklı beklentiler aynı gibi görünse de farklı, kişilikler farklı.. daha çok seven taraf da ben olunca iyice yıprandım. en doğru karar bitirmekti. beni unutamadığına gelince, o mu unutamıyor ben mi unutturmuyorum acaba
Sen beni anlıyorsun ben de seni çok iyi anlıyorum canım.Beklentiler, kişilikler, bakış açısı farklı olunca ayrılık kaçınılmaz oluyor.. Ve tabikide en çok seven taraf!! O biziz galibaMalesef bir yerden sonra yürümüyor. Bu arada onun hayatında başka biri yok anladığım kadarıyla.Ama tekrar biraraya gelince birşey değişecekse kendini asla unutturma derim
evet yok. yani benim bildiğim kadarıyla!!! birilerine sırnaşıyosa bilemem! zaten varsa bilmek de istemem allah korusun. ben facebooktan resimlerimizi sildiğinde yerine yeni çekilmiş bir resim koymuştu gülümsemiş falan resimde, görünce ölücem sandım. daha ayrılalı 2 hafta oldu o nasıl gülümseyebiliyor diyebir de bilsem ki biri var, hayati fonksiyonlarım sona erer
Ayrılalı bir buçuk yılı geçti.
Önceden de 1 yıl ayrı kalmıştık..
Bana 'ben hayatıma devam ediyor gibi gözükürüm mutlu gibi gözükürüm ama içimi hiçkimse bilemez' demişti.Düşün okadar içinde yaşıyor:)
Başlığı okuyunca çok büyük bir hata yaptınız da gururlu bir adamı kaybettiniz sandım...
Bir buçuk yıl önce ayrılık daha evvel de bir yıl ayrı olmanız sizin için çok derin anlamları olan birlikteliğinizin dışarıdan "zaman kaybı" olduğunu düşündürdü bana... Diyeceksiniz ki "Biz çok özel şeyler yaşadık, o da çok sevdi ben de"...
Ömrü sizin ayrı kaldığınız süreden daha kısa olan insanlar var... Sizin ayrı kaldığınız süreden daha kısa zamanda evlilik kararı alıp çoluk çocuğa karışanlar var... Madem bu kadar sevdi, siz hayatında biri olmasına rağmen hala onun yaptıklarından bir mana çıkarmak istiyorsunuz da o neden tepkisiz? Gurur mu? Sevgisinden emin olsa, sevgisi gururundan çok olsa neden hayatına başkasını alsın ki? Onu aldatmadıysanız, dövmediyseniz, sövmediyseniz neyin gururunu yapıyor olacak...
Bu hikaye çok tanıdık, olmazları oldurma sevdası, mesafelere ve zamana rağmen kopamamaya özel manalar yükleme, benzer durumlar yaşadık... Oysa bunun mantığı çok basit, ayrı kaldığınız süre neredeyse beraberliğinizden daha uzun oluyor, birbirinizden usanamadan, ilişki oturmadan ayrılıyorsunuz ve iki taraf da o yarım kalmışlıkla tekrar denemek istiyor... Çok sonra anlıyorsunuz ki bu olmayışta bir hayır var aksi halde ortada yasak aşk olmamasına, her iki tarafın da sağlıklı ve ilişkiye hazır olmasına rağmen neden bir araya gelinemesin?
Bunlar duymak istedikleriniz değil biliyorum ama buradan görünen bu... Ha bir de demiş ya "Dışarıdan mutlu görünürüm içimi kimse bilmez", "O kadar içinde yaşıyor" diye yorumlamışsınız ama bu herkes için geçerli... Bu söylediklerinden hala sizi sevdiği ama bunu belli etmediği anlamını çıkarmayın ya da ilişkisinde mutsuz olduğu... Sizden ayrılalı bir buçuk yıl olmuş ve bir başkasını tercih etmiş mi, evet, onunla mutsuzsa gider bir başkasını bulur... Sizi unutmak ya da yarasına tuz basmak için böyle yapmasına bir sebep var mı, çok mu canını yaktınız? Oysa egosunu beslediğinizi söylemişsiniz bir yerde madem onu besleyen bir ilişkiniz vardı neden her aradığını sizde bulmuşken sizi unutmak için başkalarıyla beraber olsun?
Bunları fark etmek daha fazla zaman kaybetmenizi engelleyecek, sadece ayrılık süreciyle 2,5 yılınızı çalmış birinin artık ne düşündüğü, ne yaşadığı umrunuzda olmamalı... Mazallah evlenseniz "Ben çok gururluyum, her şeyi içimde yaşarım" mantığıyla en ufak sorunda küsüp küsüp kabuğuna çekilir böyle tipler, evlat olsa sevilmez...
Ah canım ya deme öyle.Bak benim fonksiyonlarım hala çalışıyor, hala gülebiliyorum mesela.Ama yine de Allah sana öyle bir acı yaşatmasın.Çünkü gerçekten kaldırılması zor bir yük.Senin o düşündüğünü ben şuan düşünüyorum.Mesela nasıl oluyor da başka birine aşkım,canım diyor sarılıyor falan filan...
Başlığı okuyunca çok büyük bir hata yaptınız da gururlu bir adamı kaybettiniz sandım...
Bir buçuk yıl önce ayrılık daha evvel de bir yıl ayrı olmanız sizin için çok derin anlamları olan birlikteliğinizin dışarıdan "zaman kaybı" olduğunu düşündürdü bana... Diyeceksiniz ki "Biz çok özel şeyler yaşadık, o da çok sevdi ben de"...
Ömrü sizin ayrı kaldığınız süreden daha kısa olan insanlar var... Sizin ayrı kaldığınız süreden daha kısa zamanda evlilik kararı alıp çoluk çocuğa karışanlar var... Madem bu kadar sevdi, siz hayatında biri olmasına rağmen hala onun yaptıklarından bir mana çıkarmak istiyorsunuz da o neden tepkisiz? Gurur mu? Sevgisinden emin olsa, sevgisi gururundan çok olsa neden hayatına başkasını alsın ki? Onu aldatmadıysanız, dövmediyseniz, sövmediyseniz neyin gururunu yapıyor olacak...
Bu hikaye çok tanıdık, olmazları oldurma sevdası, mesafelere ve zamana rağmen kopamamaya özel manalar yükleme, benzer durumlar yaşadık... Oysa bunun mantığı çok basit, ayrı kaldığınız süre neredeyse beraberliğinizden daha uzun oluyor, birbirinizden usanamadan, ilişki oturmadan ayrılıyorsunuz ve iki taraf da o yarım kalmışlıkla tekrar denemek istiyor... Çok sonra anlıyorsunuz ki bu olmayışta bir hayır var aksi halde ortada yasak aşk olmamasına, her iki tarafın da sağlıklı ve ilişkiye hazır olmasına rağmen neden bir araya gelinemesin?
Bunlar duymak istedikleriniz değil biliyorum ama buradan görünen bu... Ha bir de demiş ya "Dışarıdan mutlu görünürüm içimi kimse bilmez", "O kadar içinde yaşıyor" diye yorumlamışsınız ama bu herkes için geçerli... Bu söylediklerinden hala sizi sevdiği ama bunu belli etmediği anlamını çıkarmayın ya da ilişkisinde mutsuz olduğu... Sizden ayrılalı bir buçuk yıl olmuş ve bir başkasını tercih etmiş mi, evet, onunla mutsuzsa gider bir başkasını bulur... Sizi unutmak ya da yarasına tuz basmak için böyle yapmasına bir sebep var mı, çok mu canını yaktınız? Oysa egosunu beslediğinizi söylemişsiniz bir yerde madem onu besleyen bir ilişkiniz vardı neden her aradığını sizde bulmuşken sizi unutmak için başkalarıyla beraber olsun?
Bunları fark etmek daha fazla zaman kaybetmenizi engelleyecek, sadece ayrılık süreciyle 2,5 yılınızı çalmış birinin artık ne düşündüğü, ne yaşadığı umrunuzda olmamalı... Mazallah evlenseniz "Ben çok gururluyum, her şeyi içimde yaşarım" mantığıyla en ufak sorunda küsüp küsüp kabuğuna çekilir böyle tipler, evlat olsa sevilmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?