Gururlu bir erkek

Çıkamıycaz canım ya bugün damar şarkılar dinledim düşün yani.. İyice kötü oldum yok unutamıyorum yok !

neee!! melankolik şarkılar yasakk yasakkk ama bak burcu güneşin o şarkısını dinleyebilirsin, ki dinledin sanırım gördüm:)) onu ben dinlerken çok uysal oluyorum, içimden hep güzel şeyler düşünüyorum. canım acımıyo

Çok güzel bir şarkı o ya günlerdir ağzıma takıldı
Ah ah havalar çok sıcak, bir de içim yanıyor düşün artık halimi:26:

Çok güzel bir şarkı o ya günlerdir ağzıma takıldı
Ah ah havalar çok sıcak, bir de içim yanıyor düşün artık halimi:26:

tam şuanda şey dinleyesim var, kafayı düzelttim senden sonra kendime yararım bundan sonra sılayı da çok severim. ne güzel diyor: başlıyor bitiyor ve iki kişiden biri vazgeçiyor ve biri hep daha çok çok seviyor ve..

Son düzenleme:

Ya black_swan söyle bana benim yerimde olsan sen ne yapardın?
Kafayı yemek üzereyim sürekli aklıma geliyor, bende de az birşey gurur olmasa gidip mesaj atıcam o derece yani kötüyüm:18:
Dua ediyorum Allahım nolur pişman olsun gelsin haklıymışsın beni en çok sevmişssin desin diye:26:

bak yapma. ben çok yaptım o hataları. eğer sana olan özlemi dayanılmaz olursa o zaten sana ulaşır. yapma ki şişirme şunun egosunu. kaldı ki hayatında biri var şuanda. ama seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bilemezsin. ben telefonun başında ne uykusuz geceler geçirdim. bir mesaja muhtaç oldum saatleri bırak dakikalar geçmek bilmedi. ve dayanamadım mesajlar yazdım. ben 10 tane yazdıysam o bir yazdı ve ben yenilmişliğimle kaldım. hiçbirşey iyiye gitmedi. tek yapabileceğimiz şey gerçekten unutmaya çalışmak. karşındaki insan senin için mücadele etmiyor. etseydi herşeye rağmen tüm yolları denerdi. kendimizi bu kaostan çıkarmalıyız.

Haklısın canım çok haklısın bu hatayı tabikide yapmam.. Eskiden çok yapmıştım.. Artık akıllandım.Ama elimde değil sürekli aklımda nasıl olabilir bir insan yaa.. 5 yıldır tanışıyoruz konuşuyoruz 3 yıldır da yaşanmışlıklar var aşk var hatıralar var of of.. Biliyorum şuan bir yerlerde o pis içkisini içip beni düşünse dahi aramaz sormaz.Kendini o kızla avutur, ona söyler sözlerini, ona sarılır.. Bana ihtiyacı yok olsaydı yanımda olurdu

Son düzenleme:

avutsunlar bakalım.. bizim gibi olabilecekler mi o yeni gelenler

Benim gibi olmayacak inanma benim gibi olmayacak! şarkısını armağan edip uykumun kollarına teslim oluyorum :86:

ben de bu gece ona şu parçayı ithaf ediyorum:

başka bir şehirde karşılaşırmışız
dostça ayrılalım belki selamlaşırız
birimiz tek birimiz çiftsek eğer
işte o zaman konuşmadan uzaklaşırız..

Bu şarkı cuk diye oturdu yerine canım
Bizi arabayla gezdirirken de bu şarkı çalıyordu yaa bize de uymuş çünkü birimiz tek birimiz çiftiz
Tamam evet bundan sonra takmıyoruz blackçim.Düşünmüyoruz,üzülmüyoruz..

evet düşünmüyoruz üzülmüyoruz ve canı cehenneme diyoruzzzz:113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…