Gururlu bir erkek

Asıl kendini spora falan verince onu düşünecek vaktin de kalmıyor ben bunu keşfettim.
Yürüyüş strese birebirmiş hem.Kızım onları düşünüp tavuk gibi tüneyip kilo mu alalım yanii

haklısın ama insanın yaşam sevinci gidiyor:85: içimden hiçbişey yapmak gelmiyo..

Asıl kendini spora falan verince onu düşünecek vaktin de kalmıyor ben bunu keşfettim.
Yürüyüş strese birebirmiş hem.Kızım onları düşünüp tavuk gibi tüneyip kilo mu alalım yanii

Haftada en az 3 gün yürüyüş yapan biri olarak diyorum ki; KESİNLİKLE öyle canım!!!

haklısın ama insanın yaşam sevinci gidiyor:85: içimden hiçbişey yapmak gelmiyo..

Sen de haklısın canım ne diyim.. Ben artık uğraşmıyorum.
Gerçekten vazgeçtiyse, artık olmayacağına inanıyorsa yapacak hiçbirşeyim yok..
Onu inandıramam, dön diyemem bu saatten sonra.
Artık kendimi feda edemem.
Madem o bunu seçti, bana da eyvallah demek düşer

gel de yüreğe anlat onu

Ben de yürüyordum ama bıraktım.Bu akşam tekrar başlıyorum sıkı bir yürüyüşe.
Bundan sonra böyle.Kimseyi düşünüp üzülemem.
Kıymetimizi bilmiyorlarsa biz ne yapalım yaani

Gerçekten çok iyi oluyor canım. Hem sıkılaşıyoruz hem stres atıyoruz var mı ötesi Eylül gibi yürüyüşü bırakıp direk spora başlamayı düşünüyoruz arkadaşımla çok daha büyük etki yaratıcağına eminim.
Kimseyi düşünüp üzülme, bırak o düşünüp üzülsün. Amaaaaann

bugün seni formunda gördüm umarım geçici bir iyilik hali değildir

Yok canım ya bugün çok düşündüm.
Bu kadar yılımız geçmişiz, emek vermişiz, çabalamışız etmişiz.
Bunlara değer vermiyorsa, saygısı yoksa ben daha ne yapabilirim ki?
Hem şuan başka bir kızla birlikte.Artık acı vermediğini hissettim.
Tabikide hala aklıma geliyor üzülüyorum ama karar verdim böyle olmayı haketmiyorum.
Hergün dua ediyorum Rabbimden tek isteğim onun o pişman suratını görmek..

Evet canım yaa strese birebir vallahi..
Onu düşünüp şişko bakımsız dünyadan kopmuş bir kız olmak istemem.
Aynen onlar düşünsün biz niye düşünüyoruz ki?
Bu arada senin sevgilinle fotoğrafların var, sen de mi ayrıldın yoksa?

Son düzenleme:

Masabaşı çalıştığım için yürüyüş bana her yönden iyi geliyor. Öbür türlü hantal, işe yaramaz hissediyorum kendimi.
Canım evet sevgilimle fotoğraflarım var, uzun mesele aslında, ama yaklaşık 2 haftadır ayrıyız...

Senin adına üzüldüm canım ya inşallah barışırsınız:26:
Daha az olmuş, sebebini bilmiyorum ama umarım hayırlısı neyse o olur..

ben de bu sabah daha kararlı uyandım. içimden söküp atıcam onu dedim. beni haketmiyor! ne sevgi hikayeleri duyuyoruz, seven erkek bırakmaz. koşullar ne olursa olsun vazgeçmez. üstelik de sevildiğini biliyorsa..o yüzden içimiz rahat olsun. herkesin en az bir kez geri dönmüşlüğü vardır. hoş, dönse de boş ya!

Seni de böyle kararlı görmek çok güzel.
Ben de kararlılığımı sürdürüyorum.Feysbukuna bakmıyorum artık.Zaten feysim de yok.
Mesela çok hüzünlü şarkılar yasak artık.Onu bana hatırlatacak ne varsa hepsi yasak.
Spora başladım diyet falan da yapıyorum, yeşilçay içiyorum yürüyorum.
Arkadaşımla vakit geçiriyorum ev işi yapıyorum.Aklıma gelmesine izin vermiyorum.
Sen de dene bunları çok işe yarıyor.Yeter ki boş durma.
İnşallah vakti zamanı gelince anlarlar, pişman olurlar canım ama ozaman da biz eski biz olmayız

Son düzenleme:
bnm kafam cok karisik kizlar, ayrilali 1 hafta falan oluyo, bidahaki haftaya amerikaya gidiyorum konferans icin ordanda new yorka gecicektm, oda gelicekti, ama simdi konusmuyoruz ve ben new yorku iptal ediimmi etmiim mi bilemedim, o gidip kuzenleriyle gezer buyuk ihtimal, benim ise orda tanidigim yok, napmaliyim? ve geri donus ucaklarimizda ayni

Canım konunu tam bilmiyorum ne söylesem boş gelebilir sana şuan.
Öncelikle ayrıldığınızı kabul etmelisin.Onun adım atmasını beklemelisin bence.
İptal edip etmemek sana kalmış.Madem ayrılmışsınız buna uygun şekilde davran derim.

iste bilmiyorum bi oyle gelio bi boyle, tek basima hic tatile gitmedim, arkadaslarimin arkadaslari var ama ne kadar anlasiriz bilemiyorum, sanki hergece oturup aglicam gibi gelio, ne hayaller kurmustuk, ama o gidip gezcekse ben niye onun yuzunden iptal ediim diyorum, bide geri donus ucaginda gorusursek falan, bilmiyorum ya

konu bu : /

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/540994-yine-ayrildim.html

Son düzenleme:

Canım konunu okudum.
Öncelikle allah sana sabır versin.Duyguları veya aklı karışık gibi geldi bana.
Ama neden olduğunu çözemedim.Amacı neymiş anlayamadım.
Bence önüne bak ve fazla takma kafana bu arap oğlanı..

facebookuna ben de bakmıyorum artık. çünkü o gün neredeyse komaya giriyordum bütün resimlerimizi sildiğini ve kendi resimlerini koyduğunu görünce. bir de ilişkisi yok yapmıştı daha ayrılalı 1 hafta olmadan!!!! neyse hatırlamak istemiyorum .çok mutsuz zamanlar yaşadım. iyi ki bu yoldan dönmüşüm iyi ki iyi ki! çünkü bizim varacağımız nokta evlilikti. böyle bir insanla evlenseydim mutsuzluktan ölürdüm. şimdi sadece paylaşılanların buruk anısı geliyor insanın aklına, ondan hüzünleniyorum. dışarda birbirini seven birbirlerinin gözünün içine bakan çiftler görünce içim sızlıyor.bir yarım eksik kaldı sanki.. belki bir gün gerçekten hakeden biri doldurur..:105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…