- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
buraya önceden de konu açmıştım ilgisizliği hakkında. ilk zamanlar bana özel yapıyo gibiydi ama sonradan farkettim öyle biri oldgnu. onu öyle kabul etmek zorundaydım. ama en son gün sabahtan akşama kadar yazmaması beni kızdırdı. çok şey istemedim ondan, gün içinde yazsın beni merak etsin bu kadar.Ayyy okurken içim daraldı. Bunların hepsi 4 ayda mı oldu?
Neyse ki çocuk aklını basına almıs da kendini sizden kurtarmış.
Bi sal adamı be
O koni üzerine demedim başkası seni aldatmış acısını suçu olmayandan çıkarıyorsunuz güven problemini çözene kadar görüşme bence kimseyle çünkü kimse başkası yüzünden gerilmek istemez helede 2 senede bir sınavı olan biri hiç istemez. Adam yine 4 ay sonra görüşmek istemiş kapı açık bırakmış ben olsam hiç görüşmezdim kızma valla kimse kimseyi üstüne yapmıyor herkesin de bir hayatı var çok sıkıyorsunuz4 ay görüşmeyelim sınavdan sonra devam edelim teklifi çok mu normal yani?
pişman oldum ve şu an düzeltmeye çalışıyorum zaten. eskisi gibi davranmıcam, çünkü onu tekrar kaybetmek istemiyorum. bana bi adım atsa ben zaten onun istediği gibi davranıcam sorun çıkartmıcamO koni üzerine demedim başkası seni aldatmış acısını suçu olmayandan çıkarıyorsunuz güven problemini çözene kadar görüşme bence kimseyle çünkü kimse başkası yüzünden gerilmek istemez helede 2 senede bir sınavı olan biri hiç istemez. Adam yine 4 ay sonra görüşmek istemiş kapı açık bırakmış ben olsam hiç görüşmezdim kızma valla kimse kimseyi üstüne yapmıyor herkesin de bir hayatı var çok sıkıyorsunuz
Bence biraz kafasını dinlesin. Sonra müsaitsen biraz konusalimmi? Diye sor. Kabul ederse kendini anlat sevdiğini anlat. Belki seni anlarpişman oldum ve şu an düzeltmeye çalışıyorum zaten. eskisi gibi davranmıcam, çünkü onu tekrar kaybetmek istemiyorum. bana bi adım atsa ben zaten onun istediği gibi davranıcam sorun çıkartmıcam
anlayışsızsınız
aynı şeyi bir kız yapsa sınavı varken ya da okulu eğitimi varken bir erkek için bunları hiçe saysa ne kızarız burda
aynı şey erkekler için de geçerli
hiç kusura bakmayın herşeyden önce sağlık ve insanın geleceği önemli
anlayışsız davranıp amacına da ulaşma önce ben yapmışsınız
Çabaladınız mı?
Pardon ne yaparak? Trip atıp, adamın şımarıkça burnundan getirip, çözüm yollarını da yokuşa yokuşa sürüp telefon başında pışpışlanmayı bekleyerek mi?
Adam tane tane anlatmış size, üstelik yine koparmamış "sınav için" yani kpss için zaman istemiş. Bu sınavı kazanamazsa özel sektörde mecbur çalışacak, hepten ilgi bitecek. O zaman ne yapacaksınız? Şimdiden böyle yapan kadın o zamanda neler yapar kimbilir.
Empati yapın.
Empati adaletli olmanıza yardımcı olur.
Başlığa cevabım da şu : anlayışsızsınız.
demek ki hiçbişeyle uğraşmak istemiyorben ona sınava hazırlanma demedimki, bütün gün bi msj yazmak çok mu zor? ya da gün içinde aramak? fazla bişey istemedim normak ilişkide olabilecek şeyler.
Adam yerden göğe haklı.Siz ilişkiyi bitirmek için herşeyi yapmışsınız üstüne hala rest çekiyorsunuz.
Başlarda sizi aldatmadığı halde giden sevgilinin günahını çekmiş zavallı (ben olsam çekmezdim) şimdi adam geleceğe yatırım yapıyor sınava çalışıyor senin derdine bak.Ayrıca adam 4 ay boyunca keyfine bakmayacak sınava çalışacak bekle beni diyor.Cevap bekleyemem 4 aya biri olabilir.
Güle güle yavrum güle güle şarkısı tamda burda girmeli
şu an pişmanım ama , kaybetmek istemiyorum onu, başka birini bulurum dedim evet sırf onu vazgeçirmek için ama yine de vazgeçmedi kararından. sadece çok üzülürüm biri olursa hayatında dedi. bu mudur yani sevgi?demek ki hiçbişeyle uğraşmak istemiyor
keşke ayrılsaydınız
seven insan gerçekten böyle yapar
4 ay sonra görüşelim dediğinde ben olsam vicdan azabı çeker razı olurdum (gelecek söz konusu sonuçta)
İyi de sevgi sınanmaz ki. Sevildiğinizi ya biliyorsunuzdur ya bilmiyorsunuzdur ya da bilip üstünü kapatıyorsunuzdur.önceki davranışlarımın yanlış olduğunun farkındayım. normalde böyle biri değilim kesinlikle. sadece beni sevip sevmediğinden emin olamadım. çünkü sınava hazırlık öncesinde de ilgisiz biriydi, sürekli aşk sözleri söyleyen üstüme düşen biri olmadı hiç. haliyle ben de sevmiyomu acaba diye düşündüm. belki de emin olmak istedim sevgisinden, sınamak istedim.
Adam yerden göğe haklı.Siz ilişkiyi bitirmek için herşeyi yapmışsınız üstüne hala rest çekiyorsunuz.
Başlarda sizi aldatmadığı halde giden sevgilinin günahını çekmiş zavallı (ben olsam çekmezdim) şimdi adam geleceğe yatırım yapıyor sınava çalışıyor senin derdine bak.Ayrıca adam 4 ay boyunca keyfine bakmayacak sınava çalışacak bekle beni diyor.Cevap bekleyemem 4 aya biri olabilir.
Güle güle yavrum güle güle şarkısı tamda burda girmeli
yol olmamış yaptıklarınızşu an pişmanım ama , kaybetmek istemiyorum onu, başka birini bulurum dedim evet sırf onu vazgeçirmek için ama yine de vazgeçmedi kararından. sadece çok üzülürüm biri olursa hayatında dedi. bu mudur yani sevgi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?