gurursuzluk yaptım ama onsuz yapamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi suskun_61
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayatım erkekler ki ben bunu kaç erkekten duydum ilk adımı kadının atmasından hoşlanmıyor ve abinizinden dolayı bence yaklaşmaması.çok da normal bu.

yorumlar için teşekkürler biricik_06 haklı olabilirsin ben ilk adımı attığım için gelmiyor olabilir ama zamanı geri çeviremiyorum keşke çevirebilsem asla söylemezdim...

onsuz yapamıyorum dıye bırsey yok bal gibide yaparsın yapmak zorundasın

evet, onu tanımadan önce de vardın sen, o hayatında olmasada var olmaya devam ediceksin.

haklısınız onu tanımadan öncede vardım ama hayatımda onsuzluk yoktu onun varlığıyla yokluğu arasında kalmak yoktu malesef unutmalıyım unutmak zorundayım ama nasıl işte bunu bilmiyorum :çok üzgünüm:

gurursuzluk değil de yaptığın bence hala beklemen yanlış...1-2 gün içinde aramadıysa o seni hayatta aramaz...

canim bundan sonra kesinlikle bi adim daha atma..sevdin acildin olabilir ama bundan sonra onu görsen dahi ona bi duygu besledigini hissetirme derim normal hayatina devam rahat ol herhangi bi kisi gibi konus davran abinin arkadasi ise ister istemez yüz yüze geliceksiniz..

son kez ara bence...son aramam bu de hatta ...

sonuca bağlansın bence de....gurursuzluk değil bunun adı a ş k :)

son kez araa

bunun neyi gurusuzluk canım yahu.ne güzel askını söylemişşin bence gurur degil.bu konuyu acalı baya olmus.simdi ne durumdasınız onu merak ettim.umarım mutlusundur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…