- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Abartir bence esi halletmeli yaninda rencide edilen bir esin var sonuctaKv ye alindiginizi söyleseniz.O anlatsa olmaz mı
Kv yalandan yapiyor der bence esi savunmaliAğzına mıçarak susturabilirsin bacım
O kimli eşin bile değil sen ne diyosun bee sanane benim kilomdan bu yaptığın saygisizlik diye sesini yukselt.
Aglicaksanda bagira cagira sinir krizi geciriyomus gibi agla korkut onlari ay bana biseyler oluyo nefesim kesiliyo diye kendini yerden yere vur bakalim bi daha diyebiliyor mi boyle
Bende oyle yapsam diye dusunuyorun cunku artik gercekten dayanamiyorumKv ye alindiginizi söyleseniz.O anlatsa olmaz mı
Esim soyliyecem normalde karismamasi lazim diyorki esim soylesede hemeb küser cok tuaf bi adamEsin ne yapiyor bu demde
ben o kadar kilolu olduğunuzu düşünmüyorum.. kaç kilosunuz?Merhaba bayanlar uzun zamandir burda yoktum...
Bir derdim var
Ben 31 yasindayim ve malesef kiloluyum kucukken havale gecirmisim ondan sonra Kilo almisim ve veremiyorum. kayinbabam bazen beni kilomdan vuruyor genellikle esim yokken. Bugunde bize geldiler ve ay bitane adam var 2tane kizi var babalari cöpgibi ama kizlari ayni askim66 gibi sisman sismn dedi. Ve ben artik cok inciniyorum. O ne karisirki benim Kiloma artik dayanamiyorum. Onlar gidince hungur hungur agladim. Bende istemem ama ne yaptiysam veremedim... bu adami nasil susturabilirim cok uzgunum..
Cok kirici bi durum evet kiloluyun ama ne yapabilirim elimden dglkiAğzına mıçarak susturabilirsin bacım
O kimki eşin bile değil sen ne diyosun bee sanane benim kilomdan bu yaptığın saygisizlik diye sesini yukselt.
Aglicaksanda bagira cagira sinir krizi geciriyomus gibi agla korkut onlari ay bana biseyler oluyo nefesim kesiliyo diye kendini yerden yere vur bakalim bi daha diyebiliyor mi boyle
Konularınıza baktım da çoğu eşinizin babasıyla ilgili, yıllardır neden susuyorsunuz?
84kiloyum biliyorum kololu oldugumuben o kadar kilolu olduğunuzu düşünmüyorum.. kaç kilosunuz?
Cok zor bi durum anlatamam"Baba ben bu kadar takılmıyorum kloma hatta oğlunda ama sen maşallah benim kilomu ağzından düşürmüyorsun "de...hiç yakışırmı kp gelininin klosunu söylemek ...densiz herif
Esim bu hep boyleydi herkese karisir susmaz diyor gencliginden beri boyleymisNe kadar ayıp ya. Kp patavatsız belli ki. En iyisi eşinizin babasını uyarması.
Esimde senin yerinde olsam gitmem konusmam diyor ama illaki gorusuyoruz evlerimiz yakin gidip geliyolar torun gormeye gelme diyemiyorumsanane deseydin
Gerekirse görüşme böyle insanlarla
Eşin ne diyor bu duruma
Hem lafını bilmesin hem de uyarılınca küssün. Kp tam paşa yani!!Esim soyliyecem normalde karismamasi lazim diyorki esim soylesede hemeb küser cok tuaf bi adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?