- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Eşiniz içinde olsa kimsenin size kötü davranmasına izin vermeyin.Esim icin susuyorum ama cok cektim herkes kaynanadan ceker ben kp den
Merhaba bayanlar uzun zamandir burda yoktum...
Bir derdim var
Ben 31 yasindayim ve malesef kiloluyum kucukken havale gecirmisim ondan sonra Kilo almisim ve veremiyorum. kayinbabam bazen beni kilomdan vuruyor genellikle esim yokken. Bugunde bize geldiler ve ay bitane adam var 2tane kizi var babalari cöpgibi ama kizlari ayni askim66 gibi sisman sismn dedi. Ve ben artik cok inciniyorum. O ne karisirki benim Kiloma artik dayanamiyorum. Onlar gidince hungur hungur agladim. Bende istemem ama ne yaptiysam veremedim... bu adami nasil susturabilirim cok uzgunum..
ya ben bekarım, ben de 84 kiloyum ve insülin direncim var b yüzden kilo veremiyorum.. ne olmuş yani kiloluysak? kaldı ki öyle acaip çok bi kilomuz da yok bizim.. boşverin, umursamayın.. ben beni kilom yüzümden benimle görüşmekten vazgecen erkekleri umursamıyorum artık..84kiloyum biliyorum kololu oldugumu
Aynen oyle herseye küser alinirHem lafını bilmesin hem de uyarılınca küssün. Kp tam paşa yani!!
Ya 2 tanede xocuk dogurdum bende umursamiyorum ama boyle duyunca kendimi 1000 kg gibi hissediyorunya ben bekarım, ben de 84 kiloyum ve insülin direncim var b yüzden kilo veremiyorum.. ne olmuş yani kiloluysak? kaldı ki öyle acaip çok bi kilomuz da yok bizim.. boşverin, umursamayın.. ben beni kilom yüzümden benimle görüşmekten vazgecen erkekleri umursamıyorum artık..
Oylemi diyosunBence gözleri yumup ağzı açmanın vakti gegelmiş.
Bence gözleri yumup ağzı açmanın vakti gelmiş.
ne biçim İnsan patavatsızEsimde senin yerinde olsam gitmem konusmam diyor ama illaki gorusuyoruz evlerimiz yakin gidip geliyolar torun gormeye gelme diyemiyorum
bakın üstelik siz çocuk doğurmuşsunuz.. o adamın patavatsızlığı, boşverin geçin.. cahille sohbet olmaz..Ya 2 tanede xocuk dogurdum bende umursamiyorum ama boyle duyunca kendimi 1000 kg gibi hissediyorun
Benim çok sevdiğim bir laf vardır. Ben kaldırabiliyorsam herkes kaldırır.Aynen oyle herseye küser alinir
Esim ben gitmemde konusmamda diyor islerinide yapmam diyorEşiniz sizin için susar mıydı benzer durum onun başına gelse
Artik cekemiyorum 10senedir ama esim hep arkamda bunu biliyorumbakın üstelik siz çocuk doğurmuşsunuz.. o adamın patavatsızlığı, boşverin geçin.. cahille sohbet olmaz..
Ya eş meş hikaye. Yok o ne diyo o napıyo diyenleri anlamıyorum. Şahsi meseleniz. Net bir şekilde güzelce uyarın bu konudan bahsedilmesinden hoşlanmıyorum deyin. Tekrarı olursa mecbur carlarsınız.Oylemi diyosun
İsterseniz 150 kilo olun.Bunu konuşmak ona düşmez.84kiloyum biliyorum kololu oldugumu
Eh benzer.böyle mi
Eşiniz arkanızda olsa ,10 yıldır babasıyla ilgili sıkıntı yaşamazdiniz.Artik cekemiyorum 10senedir ama esim hep arkamda bunu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?