- 27 Ekim 2020
- 6
- 4
- 16
- 35
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Canım kendini hiç üzmeye değmez eşin arkandaysa hiç korkma bence bir daha kilo muhabbeti açarsa evden kov benim hayatım benim kilolarım sizi ilgilendirmez de kov gitsin.Esimde senin yerinde olsam gitmem konusmam diyor ama illaki gorusuyoruz evlerimiz yakin gidip geliyolar torun gormeye gelme diyemiyorum
Çoğu adam iyi kotu karısının lafını dinliyor ya ondan dedim .Oğlu söylese he he der,iki küser devam eder diye düşündüm .Aslında en güzeli direkt kendi cevap verip cevabı beklemeden bulunduğu yeri terk edecek de,yapamamış ki buraya yazmış diye düşündüm.Abartir bence esi halletmeli yaninda rencide edilen bir esin var sonucta
Evet yapamadim yapsam terbiyesiz ben olacam emin ol oyle bi adamki anlatamamÇoğu adam iyi kotu karısının lafını dinliyor ya ondan dedim .Oğlu söylese he he der,iki küser devam eder diye düşündüm .Aslında en güzeli direkt kendi cevap verip cevabı beklemeden bulunduğu yeri terk edecek de,yapamamış ki buraya yazmış diye düşündüm.
Canım lütfen kendine bunu yapma zaten bu kanunlara yapılan kilo şiddetinden bıktım artık en nefret ettiğim konu bu nasıl bir terbiyesizlik koskocaman adam hiç gelininin kilosuna laf edilir mi ne kadar ayıp bişey
Lütfen üzme kendini lütfen
Malesef gitmedigim Dr kalmadi sebebin bu oldugunu soylediler havale her insanda farkli etki birakyiormjs ben 1hafta sadece su ictim yindde veremedimHavale gecirmek kilo alimina sebep olmaz, kendinize bahane uretmeyin ve kendi sagliginiz icin kilo verin ama bu arada kp agzinin payini verin “siz cok mu mukemmelsiniz de benim kilomu elestiriyorsunuz. Hem de ne haddinize?” Diyin ve susturun
Nasil verdi ya artik denemedigim diyetler caylar Herbalife herseyi denedimBak canım benim annemde çok kiloluydu Babannem ve dedem sürekli dalga geçiyordu annemle annem bigün ağlayarak yemekten kalktı sonra baktım diyete başlamış spor yapıyor çok kısa sürede kilo verdi dedenlerde Almanya da yaşıyor geldiler annemi gördüler ve ne dediler biliyormusun kilo vermişsin cildin bozulmuş çok çirkin olmussun yakışmamış yani diyeceğim o ki ne yapsan olmuyor bazı insanlara
Annenizi kutluyorum demekki insanlara hic bi zMan yaranamiyorsunBak canım benim annemde çok kiloluydu Babannem ve dedem sürekli dalga geçiyordu annemle annem bigün ağlayarak yemekten kalktı sonra baktım diyete başlamış spor yapıyor çok kısa sürede kilo verdi dedenlerde Almanya da yaşıyor geldiler annemi gördüler ve ne dediler biliyormusun kilo vermişsin cildin bozulmuş çok çirkin olmussun yakışmamış yani diyeceğim o ki ne yapsan olmuyor bazı insanlara
Çok yoğun spor yaptı canım 6 ayda 30 kiloya yakın kilo verdiNasil verdi ya artik denemedigim diyetler caylar Herbalife herseyi denedim
Öyle canım annem o günden sonra onların söylediği hiç bişeyi takmadı kafasına bence sende öyle yapmaya çalış aman hayatın tadını çıkar bırak kim ne demişAnnenizi kutluyorum demekki insanlara hic bi zMan yaranamiyorsun
Masallah gercekten helal olsunÇok yoğun spor yaptı canım 6 ayda 30 kiloya yakın kilo verdi
Ben kimseyi kirmam üzmem neddn benimle ugrasiyor inanin oyle dedi diyd agzima su bile alamadimÖyle canım annem o günden sonra onların söylediği hiç bişeyi takmadı kafasına bence sende öyle yapmaya çalış aman hayatın tadını çıkar bırak kim ne demiş
E o zaman sizin eşiniz için katlanmanıza gerek var mı kiEsim ben gitmemde konusmamda diyor islerinide yapmam diyor
Sabah 6 da uyanıyordu stadyuma gidiyordu okadar çok koşuyordu ki akşamüstü de gidiyordu şekeri tamamen kesti spora gidiyordu falan ama çok hızlı verdi kiloyu o da sağlıksız aslında ve çok spor yaptığı için topuk dikeni oldu ama o günden sonra kilo almadıMasallah gercekten helal olsun
Cok zor bi durum anlatamam
Yaşınız çok büyük avantaj aslında. Ben 39 yaşındayım. Rahatsızlık neticesinde çok kilo almıştım. 8 ayda 40 kilo verdim. Porsiyonlarımı 1/4 oranında küçülttüm ve günde 3-4 saat yürüyüş yaptım sadece.Nasil verdi ya artik denemedigim diyetler caylar Herbalife herseyi denedim
Gercekten ediyor gitme yapma islerini diyor konusma telefonu acm diyor ama ben salak yine duramiyorum kotu olmayalim ana babadir diyorumEşiniz arkanızda olsa ,10 yıldır babasıyla ilgili sıkıntı yaşamazdiniz.
Kendisi aynı durumda olsam görüşmem diyormuş, sizde onun ailesiyle görüşmeyin bundan sonra bakın kabul edecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?