- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Gercekten dusundukce sinirlerim bozuluyofDiceksin ki Baba valla oğlun gayet memnunsen rahat ol takma kilomu kafana
bende 85 kiloyum gayet iyi anlıyorum, veremedikçe takmamayı öğrendimGercekten dusundukce sinirlerim bozuluyof
Sporsa ztb 2 cocukla yeterince spor yapiyorum. Bide esim memnub ben memnunum ben anlamiyorum kpe neden batiyor anlamadimbende 85 kiloyum gayet iyi anlıyorum, veremedikçe takmamayı öğrendim
UyuzluktanSporsa ztb 2 cocukla yeterince spor yapiyorum. Bide esim memnub ben memnunum ben anlamiyorum kpe neden batiyor anlamadim
Artik gitmiyecem tavrimi koyacam bu sefer Alttan almiyacamUyuzluktanboşver bişe derse alan razı veren razı sana ne oluyo ... canım babam dersn
Bunuu gece yatmadan yarim saat once yiyodum.Tesekkurler
İf diyeti yap canım benim. Ben de veremiyordum diyetisyenlere ne paralar döktüm ne ilaçlar aldım artık if yapıyorum. Öğlen 12 aksam 8 yemek yiyorsun sadece bu saatler dısında sadece sekersız cay kahve ve su. Bır ayda yedi kilo verdim hala veriyorumMerhaba bayanlar uzun zamandir burda yoktum...
Bir derdim var
Ben 31 yasindayim ve malesef kiloluyum kucukken havale gecirmisim ondan sonra Kilo almisim ve veremiyorum. kayinbabam bazen beni kilomdan vuruyor genellikle esim yokken. Bugunde bize geldiler ve ay bitane adam var 2tane kizi var babalari cöpgibi ama kizlari ayni askim66 gibi sisman sismn dedi. Ve ben artik cok inciniyorum. O ne karisirki benim Kiloma artik dayanamiyorum. Onlar gidince hungur hungur agladim. Bende istemem ama ne yaptiysam veremedim... bu adami nasil susturabilirim cok uzgunum..
Ay insallah bende veririm Allahim nolurİf diyeti yap canım benim. Ben de veremiyordum diyetisyenlere ne paralar döktüm ne ilaçlar aldım artık if yapıyorum. Öğlen 12 aksam 8 yemek yiyorsun sadece bu saatler dısında sadece sekersız cay kahve ve su. Bır ayda yedi kilo verdim hala veriyorum
Cok yasayin..Kocam böyle seviyor, böyle bıngıl bıngıl elledikçe eline gelsin istiyor diyeceksiniz.
Siz once icinizi duzeltin beni duzeltene kadar madem yorum yapmak istemiyorsun hic yazma sirf dikkat cekme cabalariGururum genelde incinir ama bugune dek hiç incimedi o yüzden yorum yapamadım..
Gururu incimişler yapar yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?