GURURUM INCIDI

Kendi başınıza aglayacagijza cevabınızı verin. O kimmiş de ileri geri konuusyir. Bir daha gorusmeyin eşiniz kendi görüşsün..Susarsanız nasılsa susuyor diye tepenize çıkarlar

Kendi başınıza aglayacagijza cevabınızı verin. O kimmiş de ileri geri konuusyir. Bir daha gorusmeyin eşiniz kendi görüşsün..Susarsanız nasılsa susuyor diye tepenize çıkarlar
Artik gorusmiyecegim ztn cunku artik bardak tasti istemiyorum. Esimde diyo gitme arama haklisin ben sana bu yuzddn küsmem karisamam diyor.

Bak ne de biliyor musun o adama

" Ayy baba geçen gün diyete başladım 3 günde yarım kilo anca vermişim, oğlun dedi ki sakın kilo verme ben etli butlu seviyorum beni zevkimden mi ediceksin zayıf kadın istemem"

Valla ar damarı çatlamışa böyle laf söylenir.

Keyfim kilolu olmak istiyor deyin yahu. Bende cok zayıfım ve es tarafimda kadinin kilolu olmasi makbul dusuncesi var. Cok diyorlar kilo al diyorum ben boyle mutluyum ve kimse karisamaz. Bosverin o tatli caninizi olmadik seylere uzmeyin. Ayrica kayinpederin agzina yakisir mi boyle seyler bu ne basitlik

FFF baba valla haklısın çok şikayetçiyim kilolarımdan... Çocukluğumdan beri zapzayıf olmak en büyük hayalim. Şimdi ise oğlun sakın kilo verme diyor, yemeğin salçalısı kadının kalçalısı.

Ben de şaştım kaldım sence ne yapmalıyım babacığım? Oğlunu nasıl ikna edebilirim

Vallaha kız bak bunu söyle

Valla ben terbiyesiz damgası yemekten cekinmiyorum.

Bu arada kilonuzda ne varmış
Diyet yapiyormusunuz ?
31 yasindayim kendi bildim bileli kiloluyum bugun ne yedin deyin hicbsy yemedim diyet cok denedim ilk 4kg gidiyor sonra duruyor sanki 84kgyum ha bu arads bundN 6sene once 100kgydum kendi kendime verdim yavas yavas sporla hamile kaldim biraktim mecburen sonrs cocuk dogdu yazilamadim

Eşin de babasının ne mal olduğunu biliyormuş, oh, o da sana bir şey diyemez. Parçala bu laflarla valla. Terbiyesizceyse terbiyesizce. boşver. Gelinin kilosuna laf etmek de ona mı düşer. Salak herif

Iste o soylemeyin kaynanam soylese bellki bukadar umursamam

Eşin de babasının ne mal olduğunu biliyormuş, oh, o da sana bir şey diyemez. Parçala bu laflarla valla. Terbiyesizceyse terbiyesizce. boşver. Gelinin kilosuna laf etmek de ona mı düşer. Salak herif
Kp dedigin agir olur ama yok anam bu bana dgl herkese boyle ama iste. Kendi kizina ogluna damadina gelinine patavatsiz

Kv olsa oğlun öyle beğeniyor derim ama kayınpedere ne söylenir bilemedim bir daha vb derse çok ayıp de

Nasil verdi ya artik denemedigim diyetler caylar Herbalife herseyi denedim

O çayları saçma sapan reklam ürünlerine hiç bulaşma...aynı yaştayız 5 sene öncesine kadar 89 kloydum,youtube lesli videolarına başladım 3 ayda 60 kloya düştüm...hayatımdan sadece abur cuburları çıkardım birde ekmeği sadece kahvaltıda tükettim...ne yaptıysam veremedim deme tekrar tekrar dene ama sağlıklı yollardan dene

Aslında her sabah aç karnına pul biber yoğurt limon karışımı deneyebilirsiniz benim yeğenim doksan kiloydu
Ve 13 kilo verdi böyle

Ki ergenliginden beri kiloluydu

Mutlaka izlicem onu cok tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…