- 19 Mart 2016
- 1.631
- 2.560
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Insanin zoruna gidiyor ben zaten biliyorum ama ne yapabilirim vazi insanlar zor kg veriyo heleki dogum dan sonra dahada zor
Ozamanda terbiyesiz ben olurumSiz benim vücudumu mu inceliyorsunuz oglunuzla evliyim ben farkındaysanız.deyin
Artik gorusmiyecegim ztn cunku artik bardak tasti istemiyorum. Esimde diyo gitme arama haklisin ben sana bu yuzddn küsmem karisamam diyor.Kendi başınıza aglayacagijza cevabınızı verin. O kimmiş de ileri geri konuusyir. Bir daha gorusmeyin eşiniz kendi görüşsün..Susarsanız nasılsa susuyor diye tepenize çıkarlar
Herkes kaynanadan ceker ben kp den kaynanamda melek gibi agzi var dili yok yaniÇok haklısın ama karşındaki hödük olunca seni anlaması çok zor.
Sen bakma onlara adı üstünde kp kv işte
Valla ben terbiyesiz damgası yemekten cekinmiyorum.Ozamanda terbiyesiz ben olurum
Keyfim kilolu olmak istiyor deyin yahu. Bende cok zayıfım ve es tarafimda kadinin kilolu olmasi makbul dusuncesi var. Cok diyorlar kilo al diyorum ben boyle mutluyum ve kimse karisamaz. Bosverin o tatli caninizi olmadik seylere uzmeyin. Ayrica kayinpederin agzina yakisir mi boyle seyler bu ne basitlikMerhaba bayanlar uzun zamandir burda yoktum...
Bir derdim var
Ben 31 yasindayim ve malesef kiloluyum kucukken havale gecirmisim ondan sonra Kilo almisim ve veremiyorum. kayinbabam bazen beni kilomdan vuruyor genellikle esim yokken. Bugunde bize geldiler ve ay bitane adam var 2tane kizi var babalari cöpgibi ama kizlari ayni askim66 gibi sisman sismn dedi. Ve ben artik cok inciniyorum. O ne karisirki benim Kiloma artik dayanamiyorum. Onlar gidince hungur hungur agladim. Bende istemem ama ne yaptiysam veremedim... bu adami nasil susturabilirim cok uzgunum..
31 yasindayim kendi bildim bileli kiloluyum bugun ne yedin deyin hicbsy yemedim diyet cok denedim ilk 4kg gidiyor sonra duruyor sanki 84kgyum ha bu arads bundN 6sene once 100kgydum kendi kendime verdim yavas yavas sporla hamile kaldim biraktim mecburen sonrs cocuk dogdu yazilamadimValla ben terbiyesiz damgası yemekten cekinmiyorum.
Bu arada kilonuzda ne varmış
Diyet yapiyormusunuz ?
Iste o soylemeyin kaynanam soylese bellki bukadar umursamamKeyfim kilolu olmak istiyor deyin yahu. Bende cok zayıfım ve es tarafimda kadinin kilolu olmasi makbul dusuncesi var. Cok diyorlar kilo al diyorum ben boyle mutluyum ve kimse karisamaz. Bosverin o tatli caninizi olmadik seylere uzmeyin. Ayrica kayinpederin agzina yakisir mi boyle seyler bu ne basitlik
Kp dedigin agir olur ama yok anam bu bana dgl herkese boyle ama iste. Kendi kizina ogluna damadina gelinine patavatsizEşin de babasının ne mal olduğunu biliyormuş, oh, o da sana bir şey diyemez. Parçala bu laflarla valla. Terbiyesizceyse terbiyesizce. boşver. Gelinin kilosuna laf etmek de ona mı düşer. Salak herif
Bu yuzden bazi insanlarin seviyesine mutlulugumuzu indirgememeliyiz. Bir kez hazir cevap olun sonra yeltenemez kendini bilen biriyse.Iste o soylemeyin kaynanam soylese bellki bukadar umursamam
Nasil verdi ya artik denemedigim diyetler caylar Herbalife herseyi denedim
Aslında her sabah aç karnına pul biber yoğurt limon karışımı deneyebilirsiniz benim yeğenim doksan kiloydu31 yasindayim kendi bildim bileli kiloluyum bugun ne yedin deyin hicbsy yemedim diyet cok denedim ilk 4kg gidiyor sonra duruyor sanki 84kgyum ha bu arads bundN 6sene once 100kgydum kendi kendime verdim yavas yavas sporla hamile kaldim biraktim mecburen sonrs cocuk dogdu yazilamadim
Mutlaka izlicem onu cok tsk ederimO çayları saçma sapan reklam ürünlerine hiç bulaşma...aynı yaştayız 5 sene öncesine kadar 89 kloydum,youtube lesli videolarına başladım 3 ayda 60 kloya düştüm...hayatımdan sadece abur cuburları çıkardım birde ekmeği sadece kahvaltıda tükettim...ne yaptıysam veremedim deme tekrar tekrar dene ama sağlıklı yollardan dene
Sonrasinda ne yediAslında her sabah aç karnına pul biber yoğurt limon karışımı deneyebilirsiniz benim yeğenim doksan kiloydu
Ve 13 kilo verdi böyle
Ki ergenliginden beri kiloluydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?