Gururum kirildi...

Hahahaha tosunum ye ay ne tatlısınız. Ben hep kilolu bir insandım bebeklikten beri evlenince 10 kilo daha aldım suan tam 100 kiloyum ve 6-7 kilo vermiş halim. Eşim sadece benim icin arada kilo ver der bazen de zorla yedirir öyle iste

Baştan ne oldugunu anlamışsın boşver o kaybettigine yansın

Canım bence teşekkür et kadere ki onun gerçek yüzünü göstermiş. Ve kiloyu takıntı yapiyorsan on kilo ver çok daha sağlıklı ve iyi hissedersin.

Herşey gönlünce olsun...

Bazı yorumları okudum da eşim ye diyor, eşim kilolu halimi seviyor,kilo ne ki iç güzelliğe bak vs vs sözleri var da hiç kendimizi kandirmayalim hangi erkek kilolu bir eş ister ki. Herkes fit birini ister yanında. Kadınlar için de böyle kim istemez kaslı fit bir erkek? İç güzellik çok önemli ama dış görünüş, ideal kilo da çok önemli. Hiç kendimizi kandirmayalim.

Inanin uzuldum ama gercek yuzunu gormussunuz gorucu usulu de olsa secici olun bence gorusmeden mesajlasin olmadi.. konusmasi vs olumluysa yuzyuze gorusun. Duzgun karakterli bir erkek bunu yapmaz hele ki arkadaslarina afise etmez. Hic uzulmeyin yukaridaki arkadas yazmis maymun fotosu atip onun yazisini kopyalayip atin icinizde kalmasin

Kimseye inanmamak lazim basta.
Adamin konusmasi duzgundu ama ici kapkaraymis. Iyice tartmak lazim cok haklisiniz.
Maymuna hakaret olur valla cok sempatik hayvan :)
Cok tesekkur ederim

Canım bence teşekkür et kadere ki onun gerçek yüzünü göstermiş. Ve kiloyu takıntı yapiyorsan on kilo ver çok daha sağlıklı ve iyi hissedersin.

Herşey gönlünce olsun...

Cok haklisiniz. Sevmiyorum bu kilomu ne yalan soyleyeyim belki kendimle barisik olsam bu kadar uzemezdi beni.
Insallah ya 60lari gorsem baska bisey istemem. Cok tesekkur ederim.

Kıyamam sana ben canım. Böyle seyler acıtır ben kilolu bir insan olduğum icin ( ki sen kilolu değilsin balık etlisin) benimde basıma geldi böyle seyler bir an acitir sonra geçer hiç takma.

Ya yerim ben seni :)
Kime ne bizim kilomuzdan. Tontissek nolmus:)
Ilk duydugumda gercekten acitti simdi geriye ne kadar pislik bir adamdan kurtuldugum gercegi kaldi. :)
Samimi mesajin icin coook tesekkur ederim.

Ya yerim ben seni :)
Kime ne bizim kilomuzdan. Tontissek nolmus:)
Ilk duydugumda gercekten acitti simdi geriye ne kadar pislik bir adamdan kurtuldugum gercegi kaldi. :)
Samimi mesajin icin coook tesekkur ederim.
Rica ederim hayatım ne demek. Dış görünüşe önem veren insanlarla asla bir arada olma. Zira insanlık hali her an herşey değişir o güzellikte o bedende baki değil ki güzellik gidince ne olacak? Allah korusun bir hastalık oldu 200 kilo veya 40 kiloya düştün direk gidecek mi ? Ruhunu seven bir adamla ol :) zira ben öyle bir adamlayim:) hatta ruhumu sevdiği icin bedenime de aşık.

Masallah size.
Haklisin, Ben sadece dis gorunusu seven adami ne yapayim. Sevgi bu kadar anlamsiz ve basit bir sey olmamali. Dedigin gibi her sey bizler icin,ilerde ne olacagini nerden biliyoruz.
Cok tesekkur ederim.

Masallah size.
Haklisin, Ben sadece dis gorunusu seven adami ne yapayim. Sevgi bu kadar anlamsiz ve basit bir sey olmamali. Dedigin gibi her sey bizler icin,ilerde ne olacagini nerden biliyoruz.
Cok tesekkur ederim.

Arkadaşım güzelmiş çirkinmiş farketmiyor adam gibi adam kalmamış artık o yüzden kendini sakın üzme en güzelini bile aldatıyorlar Allah iyi kullarıyla karşılaştırsın inşallah

Hiçbirimiz toplumun yarattığı algı yüzünden sıfır beden olmak zorunda değiliz. Kilolarını bu kadar takmamalısın ki fazla kilon da yok.İsterse herkese gidip senin muhabbetini yapsın bu onun karaktersizliği. Kendini sev. Böyle insan müsveddeleri yüzünden üzülmeye değmez

kılolu değilsin hem kılo dediğin nedir ki verilir. ama onun kalbi çirkin ona ne yapılır bılemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…