Gururum kirildi...

Ne insanlar var 200 kilo ne kilolar verip incecik oluyorlar hayatları değişiyor.
Senin kilon ne ki devede kulak ki eminim çok güzel bir kızsındır.
Kilo dediğimiz sadece bir rakamdan ibaret hiç canını sıkma.
Kah alırsın kah verirsin insaniz hepimiz kaldı ki herkes mankenlik modellik yapmıyor fazlaliklarimizda olabilir gayet.
Tam tersine sevin ilk fırsatta gördün gerçek yüzünü terbiyesizin.

Ister yanlis gondersin ister bilerek,
Ister seni kastetsin ister baskasini.

Eegence bir davranis kesinlikle.
Bence kilon alay konusu olacak kadar degil
Fakat bu adam demek ki insanlari aleni asagilayabilen bir tip.

Boaver engelle numarasini direkt

Haklisiniz ne fark eder.
Cok terbiyesiz bir insan. Engelledim her yerden. Umarim suratini bir daha hic gormem.
Cok tesekkur ederim.

çok üzüldüm çok yazık sana onun çirkinliği o. 1.65 boya 70 kilo çok fazla değil ki öyle. tamam fazla ama tombiş tombiş değil.

Ayy siz ne kadar iyi niyetlisiniz.
Sizin kalbiniz guzel ondan oyle dusunuyosunuz.
Ben boyleyim elimden geleni yapiyorum ama kilom bu. Kaldi ki sevgili olmak gibi bir beklentim yoktu.
Mesajlariniz sayesinde aklim basima geldi. Dunku modumdan ciktim. Ya gondermeseydi ? Kim bilir daha neler konusacaklardi arkamdan.
Cok tesekkur ederim

Cok tatli yazmissiniz ,ben tombisim biraz :)
Kendi terbiyesizligiyle dalga gecsin o. Cok tesekkurler :)

senin tatlılığın o...aynı boydayız o yüzden nasıl göründüğünü tahmin edebiliyorum. hiç takma kafana idiot aklı sıra arkadaşıyla espri yapıyo küçük beyniyle... senin çok kilolu görünmen namümkün o boy/kilo orantısıyla.

Cok tesekkur ederim

Siz hiç kendinizi üzmeyin. Hatta bu kadar kısa sürede gerçek yüzünü gördüğünüz için sevinin. Dış görünüş değişebilir. İsterseniz kilo verirsiniz ama onun karaktersizliği baki. Ki kilolu falan da değilsiniz. İstemiyorsanız vermezsiniz. Nasıl mutluysanız, kendinizi nasıl daha iyi hissediyosanız öyle olun :)

Densiz.hiç üzülmeyin.size bir işaret olmuştur bu.yüzünü görmüş oldunuz

"Bir maymun fotoğrafı atıp, bu bin kat daha yakışıklıdır" diyemedin mi?? İlk kez gördüğün biri için ne üzülüyorsun?. Sokakta o kadar çok ki böyle tipler.. Otobüste, metro da.. İnsanlar tanımadığı insanlara bakıp bakıp gülüyorlar.. Ya boyuna, ya kilosuna, ya saçına Vs.. Kendilerince tabi.. Bunlardan biri ile oturarak vakit kaybetmişsiniz hepsi bu.. Şükredin bence.. Allah size yalan söylenmesine mani olmuş.. Siz buna birşeyler hissedebilirdiniz.. Yarı yolda kalabilirdiniz..

Ayrica kilolu olmak onemli degil kilo verilir ama aptallik baki kalir yazsaydin

Gercek yuzunu gordun bosverrr
Cok sanslisin bence...bu kadar berraklik herkese nasip olmaz

Canım neden kendini üzüyorsun hemde 1 gün bile tanımadığın biri için.
İyiki olmamış baksana ne kadar çirkin insana saygısı olmayan bir karaktermiş.
Eğer kilon seni rahatsız ediyorsa spor salonuna yazıl, 2 3 ayda istediğin görüntüye kavuşursun.
İlk önce sen kendini beğeniceksin başkaları değil kendin için süsleniceksin güzel giyiniceksin ki sen mutlu olasın.
Öyle bir fazlalığında yok hem üzme kendini

165 boya 70 kiloyu çok gibi gördüyse ya ileri derecede göz bozukluğu var ya da kendisi sıska çelimsiz bir tip yarasından gocunmuş

Fiona yaşın 28miş ben daha küçüksün sanmıştım.
Tatlım bence senin kilo değil özgüven problemin var.
Kilo dediğin alınır verilir, ama kendine güvenin olsaydı o densize öyle bir laf ederdin ki o ağlardı bütün gece.
Sen böyle saçma biriyle olmadığına sevinmeşisin şuan.
Sen fiziksel görüntünden bağımsız olarak biricik ve değerlisin bununla beraber fiziksel olarak 5 kilo eksik olmak seni güzelleştirmeyecek, tüm paket olarak kendini sevmen ve kendine sahip çıkman seni güzelleştirecek.
Eğer sen kendin zayıflamak istiyprsan o zaman zayıfla ama densizin biri için kendini yıpratma.
Sen istediğin zaman o kiloyu verirsin peki o kendine beyin taktırabilecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…