- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.056
- 448
Ister yanlis gondersin ister bilerek,
Ister seni kastetsin ister baskasini.
Eegence bir davranis kesinlikle.
Bence kilon alay konusu olacak kadar degil
Fakat bu adam demek ki insanlari aleni asagilayabilen bir tip.
Boaver engelle numarasini direkt
Dun bir arkadasim araciligiyla biriyle gorustum. Gorucu usulu oldu.
Bulustuk sohbet ettik guzel ve normal gecti. Numaralarimizi aldik. Dun aksam mesaj geldi ondan. Resim gondermis
Resimde cok asiri kilolu kadin altinda da, buna benziyodu lan. Cok korktum
Yanina da bir suru gulucuk koymus Arkadasina atacagi mesaji bana atti. Sonradan ozurler diledi, saka yaptim alinmadn dmi diyerek durumu toparlamaya calisti kendince.
Kendimi igrenc hissediyorum. Arkadasim dedigim insana da ayri kirginim. Kendisini de severdim, cok iyi bi kizdi gozumde.
Ona da soyledim. O saka yapmistir vs vs ayni seyleri dedi kisacasi.
Gururum kirildi , cok uzgunum. Benim neyime bulusmak. Dun butun gece agladim.
Not: 165 boyunda 70 kiloyum.
Kizlar waptan bana guzel bir gundu tesekkur ederim gbi bisey demisti ben de tesekkur ettim. Hissediyorum eminim hatta yanlislikla gonderdigine.
Ne insanlar var 200 kilo ne kilolar verip incecik oluyorlar hayatları değişiyor.
Senin kilon ne ki devede kulak ki eminim çok güzel bir kızsındır.
Kilo dediğimiz sadece bir rakamdan ibaret hiç canını sıkma.
Kah alırsın kah verirsin insaniz hepimiz kaldı ki herkes mankenlik modellik yapmıyor fazlaliklarimizda olabilir gayet.
Tam tersine sevin ilk fırsatta gördün gerçek yüzünü terbiyesizin.
çok üzüldüm çok yazık sana onun çirkinliği o. 1.65 boya 70 kilo çok fazla değil ki öyle. tamam fazla ama tombiş tombiş değil.
Cok tatli yazmissiniz ,ben tombisim biraz :)
Kendi terbiyesizligiyle dalga gecsin o. Cok tesekkurler :)
senin tatlılığın o...aynı boydayız o yüzden nasıl göründüğünü tahmin edebiliyorum. hiç takma kafana idiot aklı sıra arkadaşıyla espri yapıyo küçük beyniyle... senin çok kilolu görünmen namümkün o boy/kilo orantısıyla.
Canım neden kendini üzüyorsun hemde 1 gün bile tanımadığın biri için.Dun bir arkadasim araciligiyla biriyle gorustum. Gorucu usulu oldu.
Bulustuk sohbet ettik guzel ve normal gecti. Numaralarimizi aldik. Dun aksam mesaj geldi ondan. Resim gondermis
Resimde cok asiri kilolu kadin altinda da, buna benziyodu lan. Cok korktum
Yanina da bir suru gulucuk koymus Arkadasina atacagi mesaji bana atti. Sonradan ozurler diledi, saka yaptim alinmadn dmi diyerek durumu toparlamaya calisti kendince.
Kendimi igrenc hissediyorum. Arkadasim dedigim insana da ayri kirginim. Kendisini de severdim, cok iyi bi kizdi gozumde.
Ona da soyledim. O saka yapmistir vs vs ayni seyleri dedi kisacasi.
Gururum kirildi , cok uzgunum. Benim neyime bulusmak. Dun butun gece agladim.
Not: 165 boyunda 70 kiloyum.
Kizlar waptan bana guzel bir gundu tesekkur ederim gbi bisey demisti ben de tesekkur ettim. Hissediyorum eminim hatta yanlislikla gonderdigine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?