Gururum..Sevgim..

Bu kadar aptal olduğuma kızıyorum..
Ya ne aptallığı cnm benim.
Senin bu yaptığını hangimiz yapmadık.
Bu senin ne kadar sevgiyi hak ettiğini gösteriyor. İnşallah çok seveceğin ve sevileceğin evliliğin mutlu yuvan olur.
Birde bu tarz görev yapan insanların bir kısmı ciddi sorunlu oluyor. Hepsi değil tabi ki. Asla hepsini kastetmiyorum.
Sorunlu insandan, hayatını tek başına geçirmek isteyen insandan yada biri hayatında olsun ama hiç bir gelecek sunmayan insandan kaçacaksın.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun

O sarılmaya kalkınca dur demişsin ya ondan kızmıştır
İleri gitmesine izin verseydin ooo neler söylerdi vaatler ederdi tabi gidince aramazdı
Bence adam takılmak istemiş
Sen fazla ciddiye alınca da korkmuş olmaz demiş
Klasik hikaye
Unutacaksın kendini üç kuruşluk adamlar için parçalama lütfen

Mesleği asker olanlar böyle düşünüyor evet ama genelde de kullanıyorlar bunu. Kendinizi kullandırmayın.
askerle bağlantısı olanlar alınmasın ama çoğunluğu böyle bunların kızları kandırma numaraları bencilce unıformalarını kullanmaları.aynı anda bir kaç kızla da konuşurlar ayrıca.durustleri yok mu var ama azınlıkta

+++
+×+
Sevmiyorum evlenmem ama bulmuşken gel bir sarılayım

Kızlar hemen hata sende neden şöylesin neden böylesin diye önyargılı davranmayın.Hepimizin hayatında olmadı mı bile bile lades dediğimiz ilişkiler ?? Bence sen bundan iyi bir ders çıkar birdaha bu adamı arayıp sorma

Seninki o seni reddettigi icin olusan bir duygu bence.sevgi degil gibi. Ama sana belli etmis sen ustelemissin . Onune bakmalisin hayırlı olan cikqr karşına sabirli ol

Seninki o seni reddettigi icin olusan bir duygu bence.sevgi degil gibi. Ama sana belli etmis sen ustelemissin . Onune bakmalisin hayırlı olan cikqr karşına sabirli ol

İnan ben de bunu çok düşündüm sevmiyorum da takıntı mı yaptım diye. Ama ilk zamanlarımızı düşünüyorum ayrılan ilk bendim, o zaman beni sevdiğini de düşünüyordum. Ama o zaman ne hissediyorsam şimdi de aynı.. Ne yapsa soğumadım, o ilk gördüğüm de işte bu adamla evlenicem demiştim ya hala o hissi atamıyorum içimden. Çok aptalca çok evet ama yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…