Sevgililik, harammış. Olmazmış, bizi sorgulamaya başlamıştı. Sen demek ki sahici değilmişsin demiştim. Aramız açıldıkça açıldı. Konu neden ayrıldığımız, kimde sorun olduğu değil. O duygusal çöküşten yeni çıkıyorum ve tekrar girmek istemiyorum. Teselli etmenizi istemiştim, beni suçlamanızı ve beni buhrana daha çok sürüklemenizi değil.Haram temeller derken ?
Biri kataktersizse size ona buna değişmez
Özü budur
Eğer sende buna aldandıysan
Sendede sorun var demektir
Amin. Hayır, imkanı yok.Allah sabır versin, hamile olabilir misiniz aklıma ilk o geldi ama ?
Saatlerce aralıksız çevrimiçi oluyor, onun karakterine uymayan bir şey bu. Kimse ile uzun süre konuşmaz bu kişi kız değilse tabii.baskasi oldugunu nerden anladiniz. WhatsApp a giristen ise bende esimle. sevgili iken gir cik yaptigi oluodu sirf sukur. saat girdin ama yazmadin diye beni online yakaluyodu. bazen girisler takip amacli oluyo
pc den acmis olabilir WhatsApp web ise hep acik gozukuor. bilmem biz birbirimizi takip ediyorduk ama yazmiyodkSaatlerce aralıksız çevrimiçi oluyor, onun karakterine uymayan bir şey bu. Kimse ile uzun süre konuşmaz bu kişi kız değilse tabii.
Keşke yapabilsem. İnan hiçbir şey için heves ve enerji bulamıyorum. Çok fazla içime kapandım aşamıyorum.Giden gitmiş bu kadar üzme kendini. Eminim şu an içinde bulunduğun halle inanılmaz depresifsin ama bu durumdan çıkmak için o kişiyi yok sayıp kendini ciddi anlamda oyalayacak birşeyler bulmalısın. En basiti açıp bir dizi başla :)) okuyorsan kendine bir konu seç üzerinde uzun uzun çalış. İngilizceni gelistir. Bulunduğun şehirde turistik geziler yap. Yeni yerler kesfet. Arkadaşlarına vakit ayır. Yeni bir hobi edin, spor yap yürü müzik dinle, dans et, dua et yapılabilecek tonla şey varken onu takip etme!
Ben kendine acıyan birine yatdım edemem aslında kimse edemezSevgililik, harammış. Olmazmış, bizi sorgulamaya başlamıştı. Sen demek ki sahici değilmişsin demiştim. Aramız açıldıkça açıldı. Konu neden ayrıldığımız, kimde sorun olduğu değil. O duygusal çöküşten yeni çıkıyorum ve tekrar girmek istemiyorum. Teselli etmenizi istemiştim, beni suçlamanızı ve beni buhrana daha çok sürüklemenizi değil.
Gir-çık yapıyor. Pc'den açmış gibi değil yani.pc den acmis olabilir WhatsApp web ise hep acik gozukuor. bilmem biz birbirimizi takip ediyorduk ama yazmiyodk
Ee sonradan mı idrak etmiş bunu haspaSevgililik, harammış. Olmazmış,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?