Gururuma yediremiyorum, yardım edin.

Ktrmtm

Değişik bir psikoloji, bir felsefe idiotloji.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
3.746
7.100
158
28
Bir buçuk aydır ayrıyız. Bu dönemde derin bir depresyona girdim. Regl düzenim bile şaştı, 22 gündür kanamam oluyor.
Üç gündür daha iyiydim ta ki bugüne kadar. Mutsuzluğun, dibe çöküşlerin, heves ve hayal kırıklığının geri geldigini hissediyorum.

Daha 2 gün önce depresyondayım mutsuzum diye yazılar paylaşıyordu. Dün doğum günüydü, yazmadım. Bir sene boyunca fedakarlık yaptım, ilk mesajı atan ben oldum. Bu sefer de o gelsin istedim. Gelmedi.

Doğum gününde bir başkası ona yazmış olacak ki WhatsApp'a girmeyen adam şimdi çıkmaz oldu. Kendime hakim olamıyorum sürekli kontrol ediyorum. Bana 'haram temeller üzerine helal inşa edemeyiz' diyen, bunun için soğuk yapıp sonunda beni ayrılmaya zorlayan adam şimdi bir başkasıyla 'haram temeller' üzerinde ilerliyor, canım yanıyor.

Ben onun yüzünden bu denli zor zamanlar geçirmişken onun bir kere bile 'nasılsın' diye sormaması canımı yakıyor. Benim için mücadele etmiyorsun, beni kaybetmekten korkmuyorsun dediğimde ne kadar da haklıymışım. Ben hala onda tutukluyken onun hayatına başkasını alması canımı yakıyor. Telefon numaramı dahi silmeden bunu yapması çok daha canımı yakıyor, numaramin kayıtlı olmasını dahi umursamıyor, beni umursamıyor.

Biraz uzun oldu ama desteğe ihtiyacım var. Tekrar depresyona giremem.

Güncelleme: Destek çıkan herkese sonsuz teşekkür ederim. Onu unutmamak için çabalıyordum, eskiyi hatırladıkça beni mutlu ettiği için. Ama maalesef beni buhrana sürükleyenin yine ben olduğunu fark ettim. Hayat devam ediyor ve biliyorum ben istersem çok güçlü bir insan olabilirim. O, benim üzülmelerimi bile hak etmiyor. Bugünden sonra mümkün olduğunca kendimi frenleyip onu göz hapsine almayacağım. Böylesi daha iyi olacak.

Son düzenleme:
Çok mu dramatize ediyorsunuz durumu acaba insanların annesi babası ölüyor ne acılar yaşıyor yine de dimdik ayakta duruyor siz yok whatsapta çevrimiçi yok başkasına helal haram bence önce dik durun ve kişiyi engelleyin ve silin numarasını bu kadar önemsediğiniz için bunlar oluyor takmayın bakalım afedersiniz de it gibi nasıl koşuyor peşinizden hayatta neler var neler kadınsınız gücünüz bedeninizde Allah tarafından bizlere verilmiş bırakın bakmayın whatsapına çevrimiçi olduğunu da görmeyin gepegenç kızlarımız böyle değer vermeyen erkekler yüzünden sönüyor gidiyor yapmayın kendinizi meşgul edecek şeyler bulun yürüyüşe çıkın spor yapın zaman herşeyin ilacı sakın arayıp yazmayın ne kadar arayıp yazarsanız gözünde basit olacak istediğim zaman elimin altında muamelesi göreceksiniz bunu kendinize yapmayın dik durun bakın herşey nasıl düzelecek göreceksiniz

Allah sabır versin, hamile olabilir misiniz aklıma ilk o geldi ama ?

baskasi oldugunu nerden anladiniz. WhatsApp a giristen ise bende esimle. sevgili iken gir cik yaptigi oluodu sirf sukur. saat girdin ama yazmadin diye beni online yakaluyodu. bazen girisler takip amacli oluyo

Haram temeller derken ?
Biri kataktersizse size ona buna değişmez
Özü budur
Eğer sende buna aldandıysan
Sendede sorun var demektir
Sevgililik, harammış. Olmazmış, bizi sorgulamaya başlamıştı. Sen demek ki sahici değilmişsin demiştim. Aramız açıldıkça açıldı. Konu neden ayrıldığımız, kimde sorun olduğu değil. O duygusal çöküşten yeni çıkıyorum ve tekrar girmek istemiyorum. Teselli etmenizi istemiştim, beni suçlamanızı ve beni buhrana daha çok sürüklemenizi değil.

Birincisi erkekler icin ayrilinca numara silmek, hesaplarindan cikarmak diye birsey yok. Bu duruma fazla anlam yuklemissiniz. Ben ayrilinca numarayi silen erkek gormedim duymadim eski esim de dahil.
Ikincisi ayriligi kabullenmemissiniz. Hala takip ettiginize gore iyilesme surecinizi de kendiniz zorlastiriyorsunuz.
Ucuncusu erkrkler bitince bizler gibi yerlerde surunmuyor, hayatlarina devam ediyor
Siz de oyle yapmalisiniz. Onun her yaptigindan bir anlam cikarmayi birakin.
Evet su an ayrilik travmasi yasiyorsunuz. Bu normal ama acinizi uasarjen bir taraftan da onu takini birakmazsaniz iyilesmeyeceginizi de bilmelisiniz. Yoksa hep bir umit icinde olacaksiniz ya da her yaptigina bir anlam yukleyip giderek dibe cokeceksiniz.

Tutuklu kalmayın işte bırakın kendinizi. Valla ben çok gururluyumdur, gururum kırıldıysa sevgimde anında biter.
bir de bu numaraları yemeyin canlarım. Öyle haram temeller üzerine helal inşa edilmez falan. Bu ne demek ya? Bunu savunduğuna inanıyor musunuz? Erkeklerin böyle olduğuna inanıyor musunuz? Geçin bunları. Sizden umduğunu bulamamış ayak yapmış. Namuslu temiz erkek numaralarını. Başkalarına yazıyordur. Yemezler.

Giden gitmiş bu kadar üzme kendini. Eminim şu an içinde bulunduğun halle inanılmaz depresifsin ama bu durumdan çıkmak için o kişiyi yok sayıp kendini ciddi anlamda oyalayacak birşeyler bulmalısın. En basiti açıp bir dizi başla :)) okuyorsan kendine bir konu seç üzerinde uzun uzun çalış. İngilizceni gelistir. Bulunduğun şehirde turistik geziler yap. Yeni yerler kesfet. Arkadaşlarına vakit ayır. Yeni bir hobi edin, spor yap yürü müzik dinle, dans et, dua et yapılabilecek tonla şey varken onu takip etme!

baskasi oldugunu nerden anladiniz. WhatsApp a giristen ise bende esimle. sevgili iken gir cik yaptigi oluodu sirf sukur. saat girdin ama yazmadin diye beni online yakaluyodu. bazen girisler takip amacli oluyo
Saatlerce aralıksız çevrimiçi oluyor, onun karakterine uymayan bir şey bu. Kimse ile uzun süre konuşmaz bu kişi kız değilse tabii.

Saatlerce aralıksız çevrimiçi oluyor, onun karakterine uymayan bir şey bu. Kimse ile uzun süre konuşmaz bu kişi kız değilse tabii.
pc den acmis olabilir WhatsApp web ise hep acik gozukuor. bilmem biz birbirimizi takip ediyorduk ama yazmiyodk

Giden gitmiş bu kadar üzme kendini. Eminim şu an içinde bulunduğun halle inanılmaz depresifsin ama bu durumdan çıkmak için o kişiyi yok sayıp kendini ciddi anlamda oyalayacak birşeyler bulmalısın. En basiti açıp bir dizi başla :)) okuyorsan kendine bir konu seç üzerinde uzun uzun çalış. İngilizceni gelistir. Bulunduğun şehirde turistik geziler yap. Yeni yerler kesfet. Arkadaşlarına vakit ayır. Yeni bir hobi edin, spor yap yürü müzik dinle, dans et, dua et yapılabilecek tonla şey varken onu takip etme!
Keşke yapabilsem. İnan hiçbir şey için heves ve enerji bulamıyorum. Çok fazla içime kapandım aşamıyorum.

İnsanlar ayrıldıktan sonra birbirlerine nasılsın diye sormazlar. Beklentiniz yersiz.

Onun whatsapp a girmesi anormal degıl sizin onu kontrol etmeniz anormal.
Sizi aslında o üzmüyor, sız üzüyorsunuz.

Bence bunun farkında varıp silkelenip kendinize gelin. Ayrılma bahanesi bile sacma adamın, sırf bu sebep bile sogutmalı sızı.

Ben artık seni sevmiyorum diyebilen adamlara saygım sonsuzdur hep.
Sacmalamadan gıtsın yeter ki.

Kanama İcinde doktora gidin mutlaka. Siz uzuntu diyorsunuz belki sebebi baskadır.

Son düzenleme:
Ben yazınızdan çok seven bir kadın ve hiç sevmeyen bir erkek algılıyorum.çok şey paylaşmadığınız için unutmanız kolay olucak. Bence sizin için de en iyisi bu olur. Yaşayın depresyonunuzu ağlayın üzülün sonra ayağa kalkın ve bidaha geriye bakmayın . Silin ona ait ne varsa . Bazı ilişkiler iyiki bitti diyor insan yıllar sonra .

Sevgililik, harammış. Olmazmış, bizi sorgulamaya başlamıştı. Sen demek ki sahici değilmişsin demiştim. Aramız açıldıkça açıldı. Konu neden ayrıldığımız, kimde sorun olduğu değil. O duygusal çöküşten yeni çıkıyorum ve tekrar girmek istemiyorum. Teselli etmenizi istemiştim, beni suçlamanızı ve beni buhrana daha çok sürüklemenizi değil.
Ben kendine acıyan birine yatdım edemem aslında kimse edemez
Sen ben ne yapıyorum neredeyin kimin için yapıyorum demezsen istediğimiz kadar seni teselli edelim
Sen sayfayı kapatınca gene aynı olacaksın
Bazende aslında acıları yaşamak ağlamak isyan etmek iyidir kabullenmeyi hızlandırır

Sevgililik, harammış. Olmazmış,
Ee sonradan mı idrak etmiş bunu haspa
Sen diyorsun ya tam unutuyorken bu oldu diye
E iyi de sen daha nosunu silmemişsin hala kontrol ediyorsun önce kendini sorgula nosunu bir daha eklememek üzere sil mesela

keşke daha mantıklı bir bahane bulsaymış harama helal inşa etmek falan:KK43:valla böyle saçma bir bahanenin arkasına sığınan adama üzülmezdim yerinde olsam

Back
X