- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
Evet bunu yaptim ama o buna rağmen sanki benim cok rahat bi ailem varmis gibi bunun ustune tekrar konyaya gidelim dedi bende o sinirle onlari söyledim evlenmek istiyorum diyen 23 yasinda bi erkek vardi karsimda ama ailesine beni söylemeye bile korkuyodu bunlari yasarken ondan bi destek beklemem hata miydi bilmiyorum ama cok yuklendim o yuzden pisman olup tekrar konusmak istedim hatalarimin farkinda varmıştım ama anlamadi sizce bu durum gercekten duzeltilemeyecek bi konumu
Bence sevgilin doğru olanı yapıyor.
Annenin gazıyla bu ilişkiyi çok saçma bi yere çektin.
Karşında belki de seni gerçekten seven biri varken onu, seninle bi şeyler yaşadığı için evlenmek zorunda olan kişi konumuna düşürdün. Tabi onunla birlikte kendine de yakışıksız bi muamele yapmış oldun.
Anneni idare edip, erkek arkadaşına hiçbi şey yansıtmasaydın bu ilişki böyle bitmeyecekti. Bunu erkeğin menfaati için değil, senin için söylüyorum. Nitekim aldığın tavır, evlilik meraklısı ilan edilmene sebep oldu. Annenin yönlendirmesi en başından beri yanlıştı.
Artık hiç bi adım atma. Bir daha da ne olursa olsun kendi iradenle yaptığın şeyler için başkalarından sorumluluk almasını bekleme. Sorumluluğunu alamayacağın şeyleri de yapma lütfen.