Gururumu cok kirdi

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Merhaba arkadaslar
moralim o kadar bozuk ki
aglamaktan gozlerim sisti .
Simdi diyeceksiniz pire icin yorganmi yakacaksin. Hissettigim seyin hicbir sozlukte anlami yok benim icin .

Malatyada oturan bi arkadasim var busra adinda . Cok sık goruduruz konusuruz telde. Gecen gun 3 kere abisinin telinden beni aradi dakikam yok bundan ariyirum esin yanlis anlamasin dedi . Ben numarayi silmedim cunku saklama geregi duymadim . Bugun kizkardesimle carsiya ciktim ananeme gttik yorulduk usuduk haliyle gldim yemegimi yedim esimle vs . Biraz konusup uyudum . Biraz once bni guzel gyzel kldrdi iceri gecerken elinde tel yok bu no kimin diyerek beni itikledi . Aciklamaya calistim baktim olmuyor qrkadasimi arayip nonun kime ait oldugunu sylemesini istedim . Oda arayarak abimin numarasi abi dedi kontirum yok fiye aradim dedi . Bosanip defolup gitmek istiyorum bu evden gururum cok kirildi bana abartma sende sorardin diyor . Ben benden suphelenen bi adamla yasayip ayni yataga giremem . Ben onun gozunun icine bakiyorum bunu bana nasil kondurur yarin esyalarimi alip defolup gitmek istiyorum buradan . . Bitti bn bana inanmayan guvenmeyen bi adamin evinde duramam

Son düzenleme:
İyi de aynısını sen yapmayacak mıydın? Adamın sucu yok. Şeytan dürtmüştür.
Ben ona givenirim . Sormam . Yaklasik iki haftadir net paketi var o kullanmiyor diye hatlari degistik madem supheleniyor sevgilim var iki hafta beni hicmi aramadi . Hala diyor ayrilmak icin bahane ariyorsun defol git ozur bile dilemiyor

E
İnanmıyorum ya bu ne hadsizlik. Kırılmakla çok haklısın. Boşanma öyle hemen ama mutlaka cezalandır.
sende sorardin diyor
ben guveniyorum ona dilimde var icimde yok .
oyle bir sormasi vardiki sanki adamin koynundan kalkip gelmisim

Ben ona givenirim . Sormam . Yaklasik iki haftadir net paketi var o kullanmiyor diye hatlari degistik madem supheleniyor sevgilim var iki hafta beni hicmi aramadi . Hala diyor ayrilmak icin bahane ariyorsun defol git ozur bile dilemiyor
Haa bi dakka defol git falan diyorsa orda çüşşş diyeceksin. Yanlış anlaşılma sandım

Ya gercekten kendimi cok kotu hissediyorum
Benim boyle birsey yapmayacagimi en iyi o bilir
onu ne kadar sevdigimi
ben nankor degilim sirtindan picaklayayim
Hala yok bahane ariyorsun srdum sadece diyor
Sormak var sormak var

D
E

sende sorardin diyor
ben guveniyorum ona dilimde var icimde yok .
oyle bir sormasi vardiki sanki adamin koynundan kalkip gelmisim
Dedim yarin gidecegim birdan defolup madem seni aldattigimi dusunuyorsun .
Iyi defil gidersensen git zaten bahane ariyorsun dedi .
Niye agliyormusum sen bi erkek olarak gururuna dokunmaya bilir

ne boşanması ya.
ben olsam ben de kıskanırdım.
ha fazla tepki vermiş o ayrı.
dersini verin, yolunuza bakın

Kizlar herseyden kuskulanmasindan biktim usandim
Arkadaslaria gorusmeye dahi korkuyorum artik gitsem eve geliyorum bir triplere giriyor kendince
naptim adam kimin koynundan altindan aldin beni ?
arkamda anam babam yok diye ezmeye calisiyor kendince
gidemem saniyor
Bu bazi bayanlara gore kolay hazmedilir birsey olabilir ama hezmedemiyorum . Disardan gldigimden beri masada etmefim sebeklik sirinlik kalmadi .
Sussam kimi dusunuyorsun
neseli olsam kimle ne oldu
dayanamiyorum

Bence sormasindan ziyade sorma tarzi sizi yaralamis.Bende olsam sorarim ama bu sekilde degil uykunuzdan kaldirmasi falan.Bence baya trip atin bir daha cesareti olmaz.

Bence sormasindan ziyade sorma tarzi sizi yaralamis.Bende olsam sorarim ama bu sekilde degil uykunuzdan kaldirmasi falan.Bence baya trip atin bir daha cesareti olmaz.
Aynen oyle
krndimi cok kotu hissettim
oyle bi sordu ki gercekten birsey yaptim sandim

Bilmiyorum hep boyle kiskancliginda bi dozu ayari var
srni kiskaniyorum demek ayri
O ... muamelesi yspmak ayri
yarin oburgun bana onu yskistirdigin seyi nadil beni cicuklarina yakistiracaksin

Sormak var, sormak var yani. Merakindan guzel guzel sorabilir de sanki yakalamis gibi sormasi gercekten ayip olmus. Bosanmak degil de en azindan burnunu surtun bence. Namusuyla yasayan birine bunun imasi bile yapilmaz.

Size psikolojik siddet uygulamis esiniz bence cunku sizde hasar birakmis yazdiklariniza bakilirsa Bence esinizin ofke kontrolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…