Ay ne alakası var her yabancı numara da ara bakim kimmiş bu demiyorum mesela ben. Öyle şey mi olur.İyi de aynısını sen yapmayacak mıydın? Adamın sucu yok. Şeytan dürtmüştür.
Merhaba arkadaslar
moralim o kadar bozuk ki
aglamaktan gozlerim sisti .
Simdi diyeceksiniz pire icin yorganmi yakacaksin. Hissettigim seyin hicbir sozlukte anlami yok benim icin .
Malatyada oturan bi arkadasim var busra adinda . Cok sık goruduruz konusuruz telde. Gecen gun 3 kere abisinin telinden beni aradi dakikam yok bundan ariyirum esin yanlis anlamasin dedi . Ben numarayi silmedim cunku saklama geregi duymadim . Bugun kizkardesimle carsiya ciktim ananeme gttik yorulduk usuduk haliyle gldim yemegimi yedim esimle vs . Biraz konusup uyudum . Biraz once bni guzel gyzel kldrdi iceri gecerken elinde tel yok bu no kimin diyerek beni itikledi . Aciklamaya calistim baktim olmuyor qrkadasimi arayip nonun kime ait oldugunu sylemesini istedim . Oda arayarak abimin numarasi abi dedi kontirum yok fiye aradim dedi . Bosanip defolup gitmek istiyorum bu evden gururum cok kirildibana abartma sende sorardin diyor . Ben benden suphelenen bi adamla yasayip ayni yataga giremem . Ben onun gozunun icine bakiyorum bunu bana nasil kondurur yarin esyalarimi alip defolup gitmek istiyorum buradan . Arkadasim olmasaydi o an o aviklamayi yapmadaydi doverdi eminim. Bitti bn bana inanmayan guvenmeyen bi adamin evinde duramam
Ben ona givenirim . Sormam . Yaklasik iki haftadir net paketi var o kullanmiyor diye hatlari degistik madem supheleniyor sevgilim var iki hafta beni hicmi aramadi . Hala diyor ayrilmak icin bahane ariyorsun defol git ozur bile dilemiyorİyi de aynısını sen yapmayacak mıydın? Adamın sucu yok. Şeytan dürtmüştür.
sende sorardin diyorİnanmıyorum ya bu ne hadsizlik. Kırılmakla çok haklısın. Boşanma öyle hemen ama mutlaka cezalandır.
Haa bi dakka defol git falan diyorsa orda çüşşş diyeceksin. Yanlış anlaşılma sandımBen ona givenirim . Sormam . Yaklasik iki haftadir net paketi var o kullanmiyor diye hatlari degistik madem supheleniyor sevgilim var iki hafta beni hicmi aramadi . Hala diyor ayrilmak icin bahane ariyorsun defol git ozur bile dilemiyor
Dedim yarin gidecegim birdan defolup madem seni aldattigimi dusunuyorsun .E
sende sorardin diyor
ben guveniyorum ona dilimde var icimde yok .
oyle bir sormasi vardiki sanki adamin koynundan kalkip gelmisim
Nokta nedir arkadaşım.
Aynen oyleBence sormasindan ziyade sorma tarzi sizi yaralamis.Bende olsam sorarim ama bu sekilde degil uykunuzdan kaldirmasi falan.Bence baya trip atin bir daha cesareti olmaz.
Kiz yukarda ben neyden alıntı yaptım ? :)hani nerde
Aynen oyle
krndimi cok kotu hissettim
oyle bi sordu ki gercekten birsey yaptim sandim
Bilmiyorum hep boyle kiskancliginda bi dozu ayari var
srni kiskaniyorum demek ayri
O ... muamelesi yspmak ayri
yarin oburgun bana onu yskistirdigin seyi nadil beni cicuklarina yakistiracaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?