Gururumu cok kirdi

Aciklama yapmamis olsaydi basta arkadasim tamam . Ustelik aradigi noda esimin nosu yani benim nomu baska etkegin telinden aramaz . Ukassmazsa edimin telini arar . Zaten hatti bnde bnmkife ondaydi

Disardan okuyorum daha .
Ailem evet beni istemez kafa dinkeyecek dahi olsam . Yani eger boyle bi konu orada gecse babam beni istemez belki siddet uygular .bilmiyorum cok kirginim

eşin yabancı numara gördü diye mi sinirlendi, erkek olduğu için mi???? o numara kız numarası olsaydı böyle tartışacağınızı sanmıyorum.
Arkadasim arkadasim kontoru yok dye abisinden alip aramisti . Bende noyu silmedim neden sileyim gzleyecek neyim var ? Esimin httinda net var diye degistik htlari 2 hfta once . Yani arkadasim asla bnm nomu baskasndan aramaz . Bn abidininmis dedim direk srdugunda zaten

Boşanmak felan erken verilmiş bi karar siz tavrinizi koyun bi kaç gün ki bir daha o hareketi yapmasin

Aciklama yapmamis olsaydi basta arkadasim tamam . Ustelik aradigi noda esimin nosu yani benim nomu baska etkegin telinden aramaz . Ukassmazsa edimin telini arar . Zaten hatti bnde bnmkife ondaydi
aaa pardon anlamamışım ben, yani arkadaşın abisinin nosundan senin eşini aradı oradan konustunuz?

Yani nedense ben sizden önce aradigina inanıyorum. Ve bi erkek sesi duyduysa esinizin verdiği tepki doğru demiyorum ama bi anlık gafletle öyle sormuş olabilir ben buna inanıyorum. . Anaaa kendime sastim suan
Inanmasam sana aradim diyor
arayalim dediginde istemedi .
zaten bn abidinin teli oldugunu soyledim
ustrlik htta esimin hatti yni bnm nomu bi erkrkten aramaz

Ozaman kocanı karşına alıp konuşacaksın. O kaç yaşında? İkinizde küçüksünüz sanırım değil mi? Olgunlaşması lazım adamın

Eşin demek ki telefonunu karıştırıyor. Her zaman mı böyle?
Numarayı sana demeden önce gizliden aradığını ya da sorgulattığını vs. düşünüyorum ben de. Sen söylemeden de bence erkek no su olduğunu biliyordu.O yüzden suçlu hissettirerek sormuş.
Eşinin bu güvensizliğinin altında ne yatıyor acaba? Daha önce kötü bir şekilde aldatılmış olması da muhtemel seni aldatıyor olması da küçük de olsa muhtemel.
Ya da farkında olmadan onun güvenini sarsacak şeyler yapıyorsun.

E
aaa pardon anlamamışım ben, yani arkadaşın abisinin nosundan senin eşini aradı oradan konustunuz?
Evet baskadindan bnm kendi nomu aramaz . Bugun uyurkn aramis esimde busra aradi sen uyuyodun acmadim bn dedi . Arayacaksa direk baskasindan esimin telini arar

E

Evet baskadindan bnm kendi nomu aramaz . Bugun uyurkn aramis esimde busra aradi sen uyuyodun acmadim bn dedi . Arayacaksa direk baskasindan esimin telini arar
aaa tamam o zaman çok haklısın burada şüphe edecek asla birşey yok kesinlikle taviz verme bu konuda hatta arkadaşın düsünceli davranmış eşinin telinden ulaşmakla

Ayda yilda bi evden cikiyorum .
ods ya kardesimle yada gorumcemlerle yada esimle . Allahtan kprkar sevdigine rminim bni kendi der gonlumu bsjasina kptirirsam direk ayrilir seni oyalamam diye . Numaranin abisinin oldugunu zaten syledim zaten esimin teli bndeyken aradi bnm nomu aramadi

Inanmasam sana aradim diyor
arayalim dediginde istemedi .
zaten bn abidinin teli oldugunu soyledim
ustrlik htta esimin hatti yni bnm nomu bi erkrkten aramaz

Hayır siz beni anlamadiniz
Şimdi seni arkadasin abisinden aradı numara telinde kaldı senin

Sonra esin gördü merak etti ve numarayı gizliden aradı zaten hep belalti vuruyor dediniz ya

Arkadaşının abiside açtı teli esin erkek sesiyle karşılaştı

Zaten suphelenmis bide erkek sesi tam oturmuş

Bende anlamadan dinlemeden size yüklenmiş olabilir diyorum

Eşin amma terbiyesizmiş ya çok sinir oldum, valla bu tür hareketleri varsa bilmiyorum iyi düşün

O
Ozaman kocanı karşına alıp konuşacaksın. O kaç yaşında? İkinizde küçüksünüz sanırım değil mi? Olgunlaşması lazım adamın
25 ben 21 yasindayim .
Suan bile kaciyor konysmaktan gtti tv izliyor ben sglarken

Ol
Olabilir .
Ama boyle birsey yptiysa anlayip dinlemeden gercekten yaziklar olsun

Boşanmak abartı.
Ve aynısını siz de yapardınız ve hatta daha beterini.

Bosanmanizi inan hic istemem insallah hatasini anlayip ozur diler.
Burnunu iyice surt birdaha boyle bisey yapmasin.

Boşanmak abartı.
Ve aynısını siz de yapardınız ve hatta daha beterini.
Bunu 6 yildir yapmamissam simdide yapmam
ve bu gece ki yaptiklarina ragmen ben esime guveniyorum diyorum
kaldiki bn onun bicbirseyini karistirmiyotum .
sevmek degil bu
kidkanclikta degil

Ol

Olabilir .
Ama boyle birsey yptiysa anlayip dinlemeden gercekten yaziklar olsun

bakın sartlandirmissiniz kendinizi

emin olun sizde olsaydınız aynı tepkiyi hatta fazlasını verirdiniz. .
Yani o anda sormak aklınıza gelmez anlatabildim mi hep bi ima yapiyosaniz bide eşinize bi kadın sesi duysaniz aynısı olacaktı

lütfen Fevri hareket etmeyin

Kocan daha olgunlaşamamış çocuk bence. Sende güzelsin maşallah oda kıskançlığından her hareketin batıyor demekki. Ama böyle olmaz hep böyle gidiyorsa sorun vardır.sana guvenmeyi oğrenecek. Sende kendini ezdirmeyeceksin. Teyzem çok güzel kadındı. Eniştem bildiğin saykoymuş. Kayınpederi de sayko. Teyzem eve gelin gitmiş teyzemi eve kilitlerlermiş. Kucağında bebekle sabahtan akşama kadar odada kilitli beklermiş. Ve eniştem pazarlamacı il il gezer. Her ayak işine teyzem koşturur postanesi,otogardan mal göndermesi vs. 3 çocuğu var.ama yemediği dayak kalmadı sen ben yokken neler yapıyorsun diye. Adam şeker hastası birde. Herkese dünyayı verir,yağdırır. kendi karısına cehennem hayatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…