Aciklama yapmamis olsaydi basta arkadasim tamam . Ustelik aradigi noda esimin nosu yani benim nomu baska etkegin telinden aramaz . Ukassmazsa edimin telini arar . Zaten hatti bnde bnmkife ondaydiboşanılacak bir durum değil evli bir kadın ne olursa olsun abisinin nosundan aranmaz arkadaşının düşünmesi gerekirdi.
eşine kırıldığını belli et ama evden gitme bu sefer daha çok şüphe çeker.
Disardan okuyorum daha .Eşin hep böyleyse sana karşı bence büyük problem. Dışarı çıksan, yorgun olsan eve gelip birlikte olmak istediğinde hayır diyemem yanlış anlar nedir canım? Kölesi misin sen bu adamın? İlk kıskançlık bu değil anladığım kadarıyla. Ailem arkamda değil diyorsun sen nereye gideceksin? Bildiğim kadarıyla işin ve eğitimini yok. Destek olabilecek kimse var mı sana? O kocayı biraz yontmayı dene bence.
Arkadasim arkadasim kontoru yok dye abisinden alip aramisti . Bende noyu silmedim neden sileyim gzleyecek neyim var ? Esimin httinda net var diye degistik htlari 2 hfta once . Yani arkadasim asla bnm nomu baskasndan aramaz . Bn abidininmis dedim direk srdugunda zateneşin yabancı numara gördü diye mi sinirlendi, erkek olduğu için mi???? o numara kız numarası olsaydı böyle tartışacağınızı sanmıyorum.
Boşanmak felan erken verilmiş bi karar siz tavrinizi koyun bi kaç gün ki bir daha o hareketi yapmasinMerhaba arkadaslar
moralim o kadar bozuk ki
aglamaktan gozlerim sisti .
Simdi diyeceksiniz pire icin yorganmi yakacaksin. Hissettigim seyin hicbir sozlukte anlami yok benim icin .
Malatyada oturan bi arkadasim var busra adinda . Cok sık goruduruz konusuruz telde. Gecen gun 3 kere abisinin telinden beni aradi dakikam yok bundan ariyirum esin yanlis anlamasin dedi . Ben numarayi silmedim cunku saklama geregi duymadim . Bugun kizkardesimle carsiya ciktim ananeme gttik yorulduk usuduk haliyle gldim yemegimi yedim esimle vs . Biraz konusup uyudum . Biraz once bni guzel gyzel kldrdi iceri gecerken elinde tel yok bu no kimin diyerek beni itikledi . Aciklamaya calistim baktim olmuyor qrkadasimi arayip nonun kime ait oldugunu sylemesini istedim . Oda arayarak abimin numarasi abi dedi kontirum yok fiye aradim dedi . Bosanip defolup gitmek istiyorum bu evden gururum cok kirildibana abartma sende sorardin diyor . Ben benden suphelenen bi adamla yasayip ayni yataga giremem . Ben onun gozunun icine bakiyorum bunu bana nasil kondurur yarin esyalarimi alip defolup gitmek istiyorum buradan . Arkadasim olmasaydi o an o aviklamayi yapmadaydi doverdi eminim. Bitti bn bana inanmayan guvenmeyen bi adamin evinde duramam
aaa pardon anlamamışım ben, yani arkadaşın abisinin nosundan senin eşini aradı oradan konustunuz?Aciklama yapmamis olsaydi basta arkadasim tamam . Ustelik aradigi noda esimin nosu yani benim nomu baska etkegin telinden aramaz . Ukassmazsa edimin telini arar . Zaten hatti bnde bnmkife ondaydi
Inanmasam sana aradim diyorYani nedense ben sizden önce aradigina inanıyorum. Ve bi erkek sesi duyduysa esinizin verdiği tepki doğru demiyorum ama bi anlık gafletle öyle sormuş olabilir ben buna inanıyorum. . Anaaa kendime sastim suan
Evet baskadindan bnm kendi nomu aramaz . Bugun uyurkn aramis esimde busra aradi sen uyuyodun acmadim bn dedi . Arayacaksa direk baskasindan esimin telini araraaa pardon anlamamışım ben, yani arkadaşın abisinin nosundan senin eşini aradı oradan konustunuz?
aaa tamam o zaman çok haklısın burada şüphe edecek asla birşey yok kesinlikle taviz verme bu konuda hatta arkadaşın düsünceli davranmış eşinin telinden ulaşmaklaE
Evet baskadindan bnm kendi nomu aramaz . Bugun uyurkn aramis esimde busra aradi sen uyuyodun acmadim bn dedi . Arayacaksa direk baskasindan esimin telini arar
Ayda yilda bi evden cikiyorum .Eşin demek ki telefonunu karıştırıyor. Her zaman mı böyle?
Numarayı sana demeden önce gizliden aradığını ya da sorgulattığını vs. düşünüyorum ben de. Sen söylemeden de bence erkek no su olduğunu biliyordu.O yüzden suçlu hissettirerek sormuş.
Eşinin bu güvensizliğinin altında ne yatıyor acaba? Daha önce kötü bir şekilde aldatılmış olması da muhtemel seni aldatıyor olması da küçük de olsa muhtemel.
Ya da farkında olmadan onun güvenini sarsacak şeyler yapıyorsun.
Inanmasam sana aradim diyor
arayalim dediginde istemedi .
zaten bn abidinin teli oldugunu soyledim
ustrlik htta esimin hatti yni bnm nomu bi erkrkten aramaz
25 ben 21 yasindayim .Ozaman kocanı karşına alıp konuşacaksın. O kaç yaşında? İkinizde küçüksünüz sanırım değil mi? Olgunlaşması lazım adamın
Olabilir .Hayır siz beni anlamadiniz
Şimdi seni arkadasin abisinden aradı numara telinde kaldı senin
Sonra esin gördü merak etti ve numarayı gizliden aradı zaten hep belalti vuruyor dediniz ya
Arkadaşının abiside açtı teli esin erkek sesiyle karşılaştı
Zaten suphelenmis bide erkek sesi tam oturmuş
Bende anlamadan dinlemeden size yüklenmiş olabilir diyorum
Bunu 6 yildir yapmamissam simdide yapmamBoşanmak abartı.
Ve aynısını siz de yapardınız ve hatta daha beterini.
Ol
Olabilir .
Ama boyle birsey yptiysa anlayip dinlemeden gercekten yaziklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?